Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

QUOTE(Giedruliukas @ 2007 06 25, 23:24)
As pati savo stalo korteles dariau, nes pirkti padarytas nemazai kainuoja...  blush2.gif
Nusipirkau paprastu baltu sulenkiamu korteliu ir lipduku su vestuviu motyvais. Tai beveik visos korteles skirtingos gavosi.  4u.gif Man asmeniskai labai miela...

o kur tu lipduku radai pirkti?
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 25, 23:45)
o kur tu lipduku radai pirkti?

Aš irgi šito dalykėlio norėjau paklausti. Mačiau parduotuvėje tik tokias "hand made" (Maksimoje ir Iki jų yra), bet man jie stamboki ir šiaip nelabai patinka. Ieškojau kokiu širdelių, žiedų - bet niekur neradau verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas,
turiu tokia komiska dilema ,
maniskio ir mano tevai yra issiskyre ir taip atsitiko, kad musu abieju teveliai jau yra vede po 2-a karta,
tiek as tiek brangusis su savo tevu antrosiomis pusemis sutariam gerai, todel i vestuves kvieciam ir jas.
Mano mama regavo zmoniskai ir nedaro is to jokios dramos, o ..........mano busimoji anyta jau pradejo rodyti ,,ragiukus", ir siulyti super pasiulymus, pvz: tai jus ju is vis nekvieskit, arba noriu sedeti, kad as jo nematyciau it t.t.
Tai va turiu dilema, stalo forma bus T -formos, kur man sutupdyti savo anytinus, neisivaizduoju, bandem visaip delioti niekaip normaliai nesigauna , gal Jus ideju turit doh.gif
Atsakyti
Kauno centriniam knygyne yra visai simpatisku stalo korteliu ir kainuoja viena lyg 39 centai, tai manau nera labai brangu. yra su tulpem rozem ir dar kazkokiom gelytem. as pirskiu is ten, bet dar vis tikslaus zmoniu skaiciaus nezinau doh.gif
Atsakyti
klausykit o kaip daroma su muzikantais ir foto bei video darytojais? jei sodyboje kazkur tai be problemu - bet kur galima duoti pavalgyti, o kavineje? irgi su kortelem prisodinti prie bendro stalo? o kap su karstu patiekalu? kaip cia daroma yra visiskai nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Habibi @ 2007 06 27, 14:02)
klausykit o kaip daroma su muzikantais ir foto bei video darytojais? jei sodyboje kazkur tai be problemu - bet kur galima duoti pavalgyti, o kavineje? irgi su kortelem prisodinti prie bendro stalo? o kap su karstu patiekalu? kaip cia daroma yra visiskai nezinau...

Na nebent kavineje viena patalpa g.gif , tada gali ir prie bendro sodinti pavalgyti.... Bet siaip tai visas vestuviu "personalas" pavalgo visada kitoje patalpoje, jei tokia yra - kad ir priie bariuko.

Manau, kad is bedos gali kampe stalo pasodinti tam pusvalandziui, o po to - jie gi darba dirba o ne svencia - taigi, korteliu nereikia (bent jau man taip atrodo) mirksiukas.gif
Atsakyti
Del korteliu as manau kad laaabai reikalnigo ypac, kaip daug ir nepazystanciu vieni kitu zmoniu, nes praeit vasara kai buvau,vestuvese su 50zm. susedo patys sveciai tai vos mustyniu nebuvo doh.gif nu bet sako vestuves ne vestuves jei mustyniu nebuvo (juokauju) biggrin.gif per musu vestuves buvo 35 tai nei keorteli nei mustyniu neprireike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 06 14, 11:11)
prasau tavo stalo korteles 4u.gif (tik labai neryskiai matosi biggrin.gif )

man tai atrodo kad labiau varda reiktu akcentuoti o ne sirdele. kazkaip daba per ta sirdi nesimato vardo. gal pabandyk mazesne sirdele, arba varda per viduri ar i virsu.. nu nzn.. bet kad nereiktu zmogui pasilenkti ir bandyti iziureti kas te apacioj parasyta
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2007 06 26, 20:42)
Aš irgi šito dalykėlio norėjau paklausti. Mačiau parduotuvėje tik tokias "hand made" (Maksimoje ir Iki jų yra), bet man jie stamboki ir šiaip nelabai patinka. Ieškojau kokiu širdelių, žiedų - bet niekur neradau  verysad.gif

As savo lipdukus Danijoj pirkau... Jauciu, kad nelabai pades tokia informacija, ane? blush2.gif Bet va tokius ir pirkau, kokiu tu ieskai - su sirdelem, ziedais, vestuvine puokste ir vestuviniais tortais. Labai paprasti, bet kartu ir labai faini.
Parasyk savo adresa man i AZ, gal jei turesiu laiko, uzbegsiu i pasta, nupirksiu keleta lapeliu ir issiusiu. (jei aisku dar rasiu biggrin.gif ) Kai pirkau sau 5 lipduku lapelius tai pardaveja is karto puole sveikinti su vestuvem 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Man šitie labai gražūs, net galvojau užsisakyti iš Amerikos, bet tik kad parsisiuntimas kainuos tiek pat, kiek ir tie laikikliai doh.gif

user posted image
http://www.blujay.co...33587_s1_i1.jpg

user posted image
http://www.favorsbys...images/1102.jpg
Atsakyti
Nuotakos, o gal pas mus Lietuvoj kas matė stalo kortelių laikyklių? Ar bent jau nuotraukų laikyklių, kuriuos galima būtų pritaikyti stalo kortelėms?
Atsakyti