Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

sveikutes, ziuriu jus labai fainu ideju turit thumbup.gif o kaip jus pasirenkat tema vestuvems?ar visa ta vakara atsispindes drugeliu tema?truputuka nesuprantu doh.gif biggrin.gif kur gaut tu stalo korteliu?ar jus pacios darotes? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute77 @ 2007 02 15, 20:34)
Jo remelius tikrai reikia pakeisti, gal spalvotus ir juos geriau daryti? g.gif

Sutinku,kad remelius spalvotus reikia daryt... drinks_cheers.gif
Ir isviso aciu jums visoms uz nuomone.. nes galiu dar taisyti ir taisyti... kad tikrai butu super viskas thumbup.gif

Erikute.... tema vestuvems rinkis pagal save, gali kazkokia jums abiems patinkancia spalva rinktis,kad dominuotu... mane LABAI VEZA drugeliai (net viena turiu issitatuiravusi ax.gif )
O stalo korteliu tipa issirinkau internete... ir tada jau redaguoju, drugelius ikeliu ir pan.
Atsakyti

svarbiausia, zinot ko norite, o padaryti visuomet atsiras kam, jeigu nera laiko, noro ar pan. 4u.gif
Atsakyti
Kiek teko dalyvauti didesniuose baliuose uzsieny (virs 30 zmoniu), visur prie iejimo i sale buvo papaisytas (arba atspausdintas) sveciu susodinimo planas - kad nereiktu ratais eiti kol surasi savo kortele ant stalo.
Atsakyti
Sveikutes,
as ir 100proc. uz korteles! As jau jas ir turiu (dariausi Elsteroje). Tik daba galvoju, i restorana visi rinksis nuo 17.30, o mes (jaunieji ir pulkas ) atvaziuosim veliau. tai kas isdelios tas stalo korteles? g.gif Is vakaro negalesim, nes stalus mums ruos ta pacia diena. T.y. kokias keturias val pries vestuves. blink.gif Gal nupiest plana toms padavejoms? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytel @ 2007 04 24, 08:43)
Sveikutes,
as ir 100proc. uz korteles! As jau jas ir turiu (dariausi Elsteroje). Tik daba galvoju, i restorana visi rinksis nuo 17.30, o mes (jaunieji ir pulkas ) atvaziuosim veliau. tai kas isdelios tas stalo korteles?  g.gif  Is vakaro negalesim, nes stalus mums ruos ta pacia diena. T.y. kokias keturias val pries vestuves.  blink.gif Gal nupiest plana toms padavejoms?  g.gif

Be abejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytel @ 2007 04 24, 08:43)
Sveikutes,
as ir 100proc. uz korteles! As jau jas ir turiu (dariausi Elsteroje). Tik daba galvoju, i restorana visi rinksis nuo 17.30, o mes (jaunieji ir pulkas ) atvaziuosim veliau. tai kas isdelios tas stalo korteles?  g.gif  Is vakaro negalesim, nes stalus mums ruos ta pacia diena. T.y. kokias keturias val pries vestuves.  blink.gif Gal nupiest plana toms padavejoms?  g.gif

o tai teveliai nevaziuos i sventimo vieta anksciau, galetu juk jie mirksiukas.gif mano mama man sake sudelios, o as jau papaisysiu planely thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 04 24, 09:43)
o tai teveliai nevaziuos i sventimo vieta anksciau, galetu juk jie mirksiukas.gif mano mama man sake sudelios, o as jau papaisysiu planely  thumbup.gif

Musu stalo korteles bus kaip ir pakvietimai smile.gif
vyrams bus su vyrsiku cilindru, o moterims su moteriska srybelaite smile.gif
man grazu smile.gif
gailafoto negaliu ideti smile.gif
pakvietimu foto yra cia tai panasios labai ir korteles bus smile.gif
http://public.fotki....vietimukai.html
nieko tokio, kad ir ratais apeis sveciai smile.gif
ne tiek ir dau tu zmoniu bus susiras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 03 gegužės 2007 - 20:20
QUOTE(Velniukstis @ 2007 05 03, 21:19)
Musu stalo korteles bus kaip ir pakvietimai smile.gif
vyrams bus su vyrsiku cilindru, o moterims su moteriska srybelaite smile.gif
man grazu smile.gif
gailafoto negaliu ideti smile.gif
pakvietimu foto yra cia tai panasios labai ir korteles bus smile.gif
http://public.fotki....vietimukai.html
nieko tokio, kad ir ratais apeis sveciai smile.gif
ne tiek ir dau tu zmoniu bus susiras smile.gif

wub.gif thumbup.gif thumbup.gif grazuciai
Atsakyti
QUOTE(BlueFire @ 2007 04 24, 00:51)
Kiek teko dalyvauti didesniuose baliuose uzsieny (virs 30 zmoniu), visur prie iejimo i sale buvo papaisytas (arba atspausdintas) sveciu susodinimo planas - kad nereiktu ratais eiti kol surasi savo kortele ant stalo.

labai gera mintis thumbup.gif mes ne tik per vestuves, bet ir kai didesniam baliui yra nepažįstamų svečių, rašom korteles. pavojus: per paskutinį gimtadienį (žmonių apie 50) padavėjos, nors ir turėdamos planą visiškai sumaišė ne tik vietas, bet ir poras bash.gif gerai, kad tėvai anksčiau nuvažiavo, bet ir tai ne viską atmaišyt spėjo... tada net planas bevertis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klajūnė: 08 gegužės 2007 - 10:57
QUOTE(welkom1 @ 2007 05 04, 17:28)
wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif grazuciai

aciu blush2.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti