o tiulio tai reikejo dvieju spalvu ir priklausomai nuos sveciu skaiciaus kadangi mes norejom oranziniu akcentu, tai buvo baltas ir oranzinis tiulis, baltas viduj, oranzinis isoreje, tai oranzinai buvo 13,5x13,5cm, o balti po 15x15cm, ir juos reikia sudeti vienas ant kito taip kad gautusi 8kampe zvaigzdute va kaip paaiskinau
Labai jau gera tavo ideja buvo su vardais man labai patiko As galvoju kad galbut netgi kiti sveciai atminimui pasieme ar ne ? Na as tai jauciu tikrai buciau pasiemus Sakyk o kur isigyjai tu mazyciu rozyciu ir tiulio, na ir kokio storio popieriu naudojai vardams Aciu tau
AS irgi nenoreciau,kad tevai sedetu pries mane....
Kazkaip noreciau,kad ir man butu linksma... o prie tevu nezinau ar galesiu atsipalaiduoti... dar prie savo,tai dzingu lingu....bet prie uosviu... ech....
AS irgi nenoreciau,kad tevai sedetu pries mane....
Kazkaip noreciau,kad ir man butu linksma... o prie tevu nezinau ar galesiu atsipalaiduoti... dar prie savo,tai dzingu lingu....bet prie uosviu... ech....
musu abieju tevai sedejo toliau nuo musu, o ne priesais. jie nepriestaravo, nes suprato kad cia musu svente ir kad butu linksmiau turi jaunimas sedet priesais. todel tikrai buvo labai labai linksma, o tevai buvo susodinti i viena vieta, tai galejo ir pabendraut normaliai
Dabar ir as pagalvojau, kaip cia reiks svecius susodinti. Is mano puses tai tik 10zmogeliuku bus, is MB apie 35. Mano tevai pazynos tik vienus draugus, kuriuos noretume pasodinti salia ju. Bet kiek suprantu abieju teveliai turetu sedeti salia . Tai jeigu jie sedes salia, tai mano tevai ir nebetures su kuom bendrauti, nes savo tevelius as noriu pasodinti salia saves, o paskui ju draugus, o paskui MB tevus. Ar neatrodys kvailai, patarkite
Dabar ir as pagalvojau, kaip cia reiks svecius susodinti. Is mano puses tai tik 10zmogeliuku bus, is MB apie 35. Mano tevai pazynos tik vienus draugus, kuriuos noretume pasodinti salia ju. Bet kiek suprantu abieju teveliai turetu sedeti salia . Tai jeigu jie sedes salia, tai mano tevai ir nebetures su kuom bendrauti, nes savo tevelius as noriu pasodinti salia saves, o paskui ju draugus, o paskui MB tevus. Ar neatrodys kvailai, patarkite
siaip tevaituretusedet ne salia jaunuju (salia jaunuju sedi pirslis su svocia arba liudininkai), o tevai priesais jaunuju. tai bus tavo tevai, salia ju tavo vyro tevai, o is kitos puses tavo tevam gali ir tuos zmones sodint, kad tevai galetu bendraut.
Galimas ir toks susodinimo variantas: Jaunieji sodinami gale stalo (jaunoji jaunikiui iš dešinės). Jauniesiems iš dešinės sodinami tėvai, o toliau šiaip svečiai. Jauniesiems iš kairės piršliai, pirmoji pora, pamergės ir pabroliai. Tokiu būdu visi mato jaunuosius, o jaunieji visus svečius. O priešais prie stalo atsidūrę svečiai ir palyda gali ne tik vieni į kitus pažiūrėt, bet kuo puikiausiai ir pabendraut.
Man irgi neproblema kad uosvenyja sedes salia manes o seip tai manau susodinsiu savo ir MB gimines maisytai, kad susipazintu nes ne tiek jau daug is giminiu bus tik kokie 20. Beto tevai jau daugmaz vieni kitus pazysta ir gerai tarpusavy sutaria