Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

QUOTE(Nerytė @ 2006 08 11, 21:08)
pas mus apie 45 zmones ir tai cia skaitosi, kad mazos vestuves, nes jie cia (PL) iprate vestuves kelti 100 zmoniu ir daugiau  doh.gif

kas tas PL?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 08 11, 21:08)
pas mus apie 45 zmones ir tai cia skaitosi, kad mazos vestuves, nes jie cia (PL) iprate vestuves kelti 100 zmoniu ir daugiau  doh.gif

uzjauciu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2005 11 11, 14:55)
4u.gif  ax.gif  o tiulio tai reikejo dvieju spalvu ir priklausomai nuos sveciu skaiciaus  tongue.gif  kadangi mes norejom oranziniu akcentu, tai buvo baltas ir oranzinis tiulis, baltas viduj, oranzinis isoreje, tai oranzinai buvo 13,5x13,5cm, o balti po 15x15cm, ir juos reikia sudeti vienas ant kito taip kad gautusi 8kampe zvaigzdute ax.gif  va kaip paaiskinau blush2.gif

Sveika Linuse,

Labai jau gera tavo ideja buvo su vardais 4u.gif man labai patiko As galvoju kad galbut netgi kiti sveciai atminimui pasieme ar ne ? Na as tai jauciu tikrai buciau pasiemus blush2.gif Sakyk o kur isigyjai tu mazyciu rozyciu ir tiulio, na ir kokio storio popieriu naudojai vardams Aciu tau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2006 08 11, 20:36)
kas tas PL?

PL - Lenkija
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2006 08 11, 17:23)
Ir as vargstu su ta susodinimo problema, niekaip negaliu pakesti tos minties, kad maniskio mama sedes visa vakara priesais  schmoll.gif

AS irgi nenoreciau,kad tevai sedetu pries mane.... doh.gif
Kazkaip noreciau,kad ir man butu linksma... o prie tevu nezinau ar galesiu atsipalaiduoti... dar prie savo,tai dzingu lingu....bet prie uosviu... ech.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 08 29, 20:46)
AS irgi nenoreciau,kad tevai sedetu pries mane.... doh.gif
Kazkaip noreciau,kad ir man butu linksma... o prie tevu nezinau ar galesiu atsipalaiduoti... dar prie savo,tai dzingu lingu....bet prie uosviu... ech.... schmoll.gif

musu abieju tevai sedejo toliau nuo musu, o ne priesais. jie nepriestaravo, nes suprato kad cia musu svente ir kad butu linksmiau turi jaunimas sedet priesais. todel tikrai buvo labai labai linksma, o tevai buvo susodinti i viena vieta, tai galejo ir pabendraut normaliai ax.gif
Atsakyti
Dabar ir as pagalvojau, kaip cia reiks svecius susodinti. Is mano puses tai tik 10zmogeliuku bus, is MB apie 35. Mano tevai pazynos tik vienus draugus, kuriuos noretume pasodinti salia ju. Bet kiek suprantu abieju teveliai turetu sedeti salia g.gif . Tai jeigu jie sedes salia, tai mano tevai ir nebetures su kuom bendrauti, nes savo tevelius as noriu pasodinti salia saves, o paskui ju draugus, o paskui MB tevus. Ar neatrodys kvailai, g.gif patarkite
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 10 13, 07:48)
Dabar ir as pagalvojau, kaip cia reiks svecius susodinti. Is mano puses tai tik 10zmogeliuku bus, is MB apie 35. Mano tevai pazynos tik vienus draugus, kuriuos noretume pasodinti salia ju. Bet kiek suprantu abieju teveliai turetu sedeti salia g.gif . Tai jeigu jie sedes salia, tai mano tevai ir nebetures su kuom bendrauti, nes savo tevelius as noriu pasodinti salia saves, o paskui ju draugus, o paskui MB tevus. Ar neatrodys kvailai, g.gif  patarkite

siaip tevaituretusedet ne salia jaunuju (salia jaunuju sedi pirslis su svocia arba liudininkai), o tevai priesais jaunuju. tai bus tavo tevai, salia ju tavo vyro tevai, o is kitos puses tavo tevam gali ir tuos zmones sodint, kad tevai galetu bendraut.
Atsakyti
Galimas ir toks susodinimo variantas:
Jaunieji sodinami gale stalo (jaunoji jaunikiui iš dešinės). Jauniesiems iš dešinės sodinami tėvai, o toliau šiaip svečiai. Jauniesiems iš kairės piršliai, pirmoji pora, pamergės ir pabroliai.
Tokiu būdu visi mato jaunuosius, o jaunieji visus svečius. O priešais prie stalo atsidūrę svečiai ir palyda gali ne tik vieni į kitus pažiūrėt, bet kuo puikiausiai ir pabendraut.
Atsakyti
O man tai neproblema ,kad teveliai ir uosviai sedes priesais, nes ir su vienais, ir su kitais sutariu puikiai Uosviai ypac linksmi zmones! thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi neproblema kad uosvenyja sedes salia manes smile.gif o seip tai manau susodinsiu savo ir MB gimines maisytai, kad susipazintu nes ne tiek jau daug is giminiu bus tik kokie 20. Beto tevai jau daugmaz vieni kitus pazysta ir gerai tarpusavy sutaria thumbup.gif
Atsakyti
stalo korteles
Atsakyti