pas mane sedes kas kaip nori, nes bus 15 zmoniu+-1
QUOTE(sonatos @ 2006 07 13, 13:29)
as tau labai pavydziu , kad tiek mazai bus sveteliu pas tave,ne taip kaip pas mane vestuvese ir su sodinimu vargti nereikia tau
QUOTE(sonatos @ 2006 07 13, 13:29)
saunu, as irgi norejau mazesnio sventimo, ale kaip besukinesi vistiek 30 zmogeliu gaunas, nors tu ka.
Merginos, pasimečiau: piršliai sėdi jaunikio ar jaunosios pusėj?
QUOTE(Irme @ 2006 07 20, 19:11)
jaunikio
QUOTE(Irme @ 2006 07 20, 19:11)
atleiskit, o koks cia skirtumas ?
ir kodel turi sedet salia jaunikio?
pas mus stalas buvo ovalo formos, t.y. paprastas pailgas. Zmoniu dalyvavo 30, tai susodinome taip: tevai priesais mus, mums is sonu poros (liudininkai ir pabroliai su pamergemis)... Tevams is sonu (link stalo krastu) gimines, o toliau nutole i krastus kiti draugai (praktiskai visi buvo poromis)...
na, nezinau ar cia aiskiai as susakiau
na, nezinau ar cia aiskiai as susakiau
QUOTE(Rasiunia @ 2006 07 20, 22:09)
kadangi nuo senu laiku buvo iprasta, kad pirsliai yra is jaunikio puses, na, kad pirslys isperka jaunikiui nuotaka is jos tevu, tai ir sedet turi pirslys su pirsliene salia jaunikio. nors dabar pirsliai buna ir is jaunikio, ir is jaunosios puses, bet sodinami jie vistiek is jaunojo puses. tiesa - salia jaunikio sedi pirsliene, tik tada pirslys, kad butu vyras-moteris-vyras-moteris. salia jaunosios sedi vyriausias pabrolys, o salia jo - vyriausioji pamerge. jei poru yra daugiau, jie sedi is pirslio arba vyriausios pamerges puses
aciu Ausrytia. Padejai man is dalies isspresti susodinimo problema
Ir as vargstu su ta susodinimo problema, niekaip negaliu pakesti tos minties, kad maniskio mama sedes visa vakara priesais
QUOTE(Rasiunia @ 2006 07 25, 10:41)
aciu Ausrytia. Padejai man is dalies isspresti susodinimo problema
prasau smagu kam nors padeti nors truputi
QUOTE(Rasiunia @ 2006 07 13, 14:31)
saunu, as irgi norejau mazesnio sventimo, ale kaip besukinesi vistiek 30 zmogeliu gaunas, nors tu ka.
pas mus apie 45 zmones ir tai cia skaitosi, kad mazos vestuves, nes jie cia (PL) iprate vestuves kelti 100 zmoniu ir daugiau