Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

QUOTE(Irme @ 2006 03 12, 21:36)
o kaip jums atrodo, jei tokiu principu ant taures tupdyti drugeli?? g.gif  g.gif  g.gif

gal ir nieko, tik mazesni koki nors biggrin.gif
Atsakyti
darysiu korteles tokiu pačiu stiliumi, kaip kvietimus... ant ro paties popieriaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 21, 12:14)
darysiu korteles tokiu pačiu stiliumi, kaip kvietimus... ant ro paties popieriaus smile.gif

ir man reikia daryti kazka...bet man tai kazkodel tai yra pats neidomiausias dalykas.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 05 21, 13:57)
ir man reikia daryti kazka...bet man tai kazkodel tai yra pats neidomiausias dalykas.... doh.gif

tai tegu sužadėtinis tavo daro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 05 23, 15:29)
tai tegu sužadėtinis tavo daro  lotuliukas.gif

o jis pas mane prates reikalus verbaliniu budu tvarkyt, sako pasakysim ir bus gerai gathering.gif
Atsakyti
[quote=helena,2006 05 20, 20:42]

AS kaipo tik ir desiu drugelius - korteles ant tauriu.. turiu nuotrauka, bet negaliu ideti dar sad.gif per naujoke jei norit galiu atsiusti nuotrauka kaip jie atrodo.
Atsakyti
[quote=jurdld,2006 05 26, 19:08]
[quote=helena,2006 05 20, 20:42]
AS kaipo tik ir desiu drugelius - korteles ant tauriu.. turiu nuotrauka, bet negaliu ideti dar sad.gif per naujoke jei norit galiu atsiusti nuotrauka kaip jie atrodo.
[/quote]
gali atsiusti gintukes@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
Stai Jurdld stalo korteles mirksiukas.gif thumbup.gif
Tik nelabai supratau, kaip tas drugelis tupi.. blush2.gif
Atsakyti
čia ėjo kalba, ką daryti, kad svečiai nesigrūstų iškodami savo stalo kortelės. Viename prancūzaičių forume perskaičiau, kad pas juos labai populiaru padaryti "Stalų planą", kuris daugmaž atrodo šitaip (čia nuo kiekvienos fantazijos priklauso):
http://www.wedding-f..._Tara_Clegg.jpg

be to, ten labai populiaru atskiri stalai, todėl kiekvienam stalui duodamas koks nors vardas - pvz. Pirmojo bučinio, Rožių, Pakalnučių ir pan.
Atsakyti
QUOTE(zippy @ 2006 05 29, 15:52)
čia ėjo kalba, ką daryti, kad svečiai nesigrūstų iškodami savo stalo kortelės. Viename prancūzaičių forume perskaičiau, kad pas juos labai populiaru padaryti "Stalų planą", kuris daugmaž atrodo šitaip (čia nuo kiekvienos fantazijos priklauso):
http://www.wedding-f..._Tara_Clegg.jpg

be to, ten labai populiaru atskiri stalai, todėl kiekvienam stalui duodamas koks nors vardas - pvz. Pirmojo bučinio, Rožių, Pakalnučių ir pan.

man atrodo, kad tai naturalu - jei yra korteles, turi buti ir stalo planas. negi eisi aplink stala ir ieskosi, kur turi sestis?

Stalus uzvadina ivairiai. Jei vestuves turi tema, tai gali atsispindeti ir uzvadinant stala. Gali buti jaunavedziu aplankyti miestai, gali buti megstamiausios dainos - sarasas begalinis wink.gif
Atsakyti
[quote=Bad_girl_777,2006 05 29, 10:56]
Stai Jurdld stalo korteles mirksiukas.gif thumbup.gif
Tik nelabai supratau, kaip tas drugelis tupi.. blush2.gif

Drugelio apacioje yra limpantis taskiukas, jis ir prilipinamas prie taures krasto. smile.gif
Atsakyti
Koks kosmaras su tais susodinimais doh.gif Bandem su brangiausiuoju susodint zmogiukus, bet kad nesigauna, kazkaip labai jau sunkus tas darbas g.gif mirksiukas.gif Bet smagu, paskui nebus maisalynes, per baliu tongue.gif
Atsakyti