Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

QUOTE(Irme @ 2006 02 25, 23:02)
Oi kaip mane nervina, kai kišasi su savo nurodinėjimais į vestuvių organizavimą mad.gif aš tai atsikertu visiems kas pradeda aiškint, kad ne iš jų pinigėlių darom, savo šventę darom ir norim kad ji būtų kokios mes norim. Iš nieko nieko neprašom tad tegu neaiškina kad to ar ano nereikia
Papildyta:
Galima išsisukti ir be brangių laikiklių biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

man sio laikiklio ideja labai patinka...
Del susodinimo sveciu pabandziau pasitarti su kestuku, bet likau nesuprasta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Valodkaite @ 2006 02 26, 11:05)
Del susodinimo sveciu pabandziau pasitarti su kestuku, bet likau nesuprasta  schmoll.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Kadangi mes jau turėjom skaudžios patirties dėl susėdimo, tai manisškis visai nesipriešina thumbup.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valodkaite @ 2006 02 26, 10:05)
Del susodinimo sveciu pabandziau pasitarti su kestuku, bet likau nesuprasta  schmoll.gif

kas tas kestukas?
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 26, 21:46)
kas tas kestukas?

Jaunikis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2006 02 26, 21:41)
Jaunikis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai skamba...
Atsakyti
Kaip jums šitoks variantas? g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2006 02 26, 22:53)
Kaip jums šitoks variantas? g.gif  schmoll.gif

laaaabai laaaaabai grazu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2006 02 26, 21:53)
Kaip jums šitoks variantas? g.gif  schmoll.gif

man tai kicas... sorry...
Atsakyti
Mike, gal jau vyriškas korteles padarei ?
Atsakyti
irme, labai fainos korteles, tik man irgi gal ne kičas, bet biski perkrauta ax.gif viskas kaip ir liux be kaspinuko atrodytu thumbup.gif man tik jis ten kičiškas... 4u.gif
Atsakyti
oi, jus napagalvokit, kad cia mano korteles, cia as intike radau, tai idejau ir jums paziuret ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(majami @ 2006 03 01, 21:20)
Mike, gal jau vyriškas korteles padarei  ?

dar net popieriaus nenusipirkau... lietuvoj darysiu...turiu pvz. aprasineta toki... kur su markeriu nuspalvinau... tai galiu imesti bet jus mane isniekinsit smile.gif

QUOTE(Irme @ 2006 03 01, 23:13)
oi, jus napagalvokit, kad cia mano korteles, cia as intike radau, tai idejau ir jums paziuret ax.gif  4u.gif

zinau, kad is neto,butu tavo, tai buciau savo nuomone sau pasilaikius, nes man atrodo, kad jei jau nieko gero neturi pasakyt, tai geriau patylet, kad gi zmogui nuotaika gadinti, jei tikrai nuo tavo zodziu jei niekas nepasikeis tongue.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti