Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

QUOTE(mikepodukofke @ 2006 01 26, 23:13)
As naudosiu korteles, ir pati jas darysiu - tiksliau jau ketvirtadali darbo padariau...

korteles liuks dalykas.susodini visus taip kaip norisi patims.
o as korteles per viena diena padariau ax.gif
bet tai yra tikrai malonus darbas.
Atsakyti
mes irgi darem korteles. fantastika, tik patarimas neapsikraukit viska ant savo peciu, as tai pamergiu paprasiau kad padarytu. tai padare labai grazias, as tik surasiau vardus ir pavardziu pirmas raides (nes buvo bendravardziu) o po to daviau plana kas kur turi sedet. tai kai grizom is gamtos jau viskas buvo paruosta.
ech kaip faina kai prisimini.... thumbup.gif
Atsakyti
o mums stalus kitaip sustate ir visos korteles susimaise biggrin.gif
Atsakyti
Lengvai padaroma ir nereikalauja didelių lėšų mirksiukas.gif
Atsakyti
aš tai čiūju nedarysiu kortelių, manau likčiau nesuprasta, kad nurodymai kur sėstis dar, bet gal iš kitos pusės ir gerai, nes susirenka ir blaškosi, kur kaip atsisėst, nu dar tarsiuos su mamomis abiem rolleyes.gif
Atsakyti
Na aš iš po paskutinių vestuvių, kur teko piršliaut, tai tikrai nusprendžiau daryt korteles, nes buvo taip, kad pabroliukai ir pamergytės susėdo iš vienos pusės jauniesiems, o mes (piršliai) iš kitos, o šalia manęs sėdėjo 10 metų mergaitė, tai tikra nesąmonė buvo schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
O kaip jums tokia mintis? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2006 02 25, 17:13)
O kaip jums tokia mintis? ax.gif  g.gif

neskaniai atrodo...
o tokia?
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 25, 20:57)
neskaniai atrodo...
o tokia?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir specialaus laikiklio nereikia tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2006 02 25, 22:06)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir specialaus laikiklio nereikia tongue.gif  tongue.gif

tiesiog merginos super korteles atrodo...
As ir noreciau su kortelemis sedimose vietose daryti, bet.... unsure.gif
man neleidzia uosvene, sake, kad tai apribotu visu teises ir blablabla,... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Valodkaite @ 2006 02 25, 21:29)
As ir noreciau su kortelemis sedimose vietose daryti, bet....  unsure.gif
man neleidzia uosvene, sake, kad tai apribotu visu teises ir blablabla,... schmoll.gif

tu jos paklausk, o kaip apsaugosi palydos vietas, kad kas neuzsestu?
Atsakyti
QUOTE(Valodkaite @ 2006 02 25, 22:29)
As ir noreciau su kortelemis sedimose vietose daryti, bet....  unsure.gif

Oi kaip mane nervina, kai kišasi su savo nurodinėjimais į vestuvių organizavimą mad.gif aš tai atsikertu visiems kas pradeda aiškint, kad ne iš jų pinigėlių darom, savo šventę darom ir norim kad ji būtų kokios mes norim. Iš nieko nieko neprašom tad tegu neaiškina kad to ar ano nereikia
Papildyta:
Galima išsisukti ir be brangių laikiklių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti