[quote=mikepodukofke,2006 01 27, 19:37]
cia maniskes, nors nevisai dar baigtos, dar drugeliu krastus blizguciais apklijuosiu ir tokias desiu moterims... vyrams desiu kitokias... nes man abi tiesiog labai grazios idejos buvo, tai negalejau issirinkti, ir be to vyrams drugeliai nelabai man atrodo... tai kai vyriskaja nors viena padarysiu idesiu...
[attachmentid=46345]
Na tikrai super Bet darbelio tai turėjai, ar ne
cia maniskes, nors nevisai dar baigtos, dar drugeliu krastus blizguciais apklijuosiu ir tokias desiu moterims... vyrams desiu kitokias... nes man abi tiesiog labai grazios idejos buvo, tai negalejau issirinkti, ir be to vyrams drugeliai nelabai man atrodo... tai kai vyriskaja nors viena padarysiu idesiu...
[attachmentid=46345]
Na tikrai super Bet darbelio tai turėjai, ar ne
QUOTE(Bertike @ 2006 01 30, 19:07)
normaliai, kelis vakarus pasedejau, man tu drugeliu tik 30 reikejo padaryt...
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 01 29, 22:16)
dariau pati o drugelius tai iskirpau su mazom zirklutem ir nuspalvinau su auksiniu geliniu parkeriu... ir dar sakiau apklijuosiu blizguciais... po vestuviu pamatysit...
o prie pakvietimu nederinu, mano pakvietimai su sirdutem...
o prie pakvietimu nederinu, mano pakvietimai su sirdutem...
nu tikrai grazus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ir netingi taip karpyti..paisyti..
saunuole tu tikra
Papildyta:
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 01 27, 18:37)
[attachmentid=46345]
[attachmentid=46345]
musu bus panasus tik kad vietoj drugeliu, inicialai musu taip iskarpyti..ir visa kortele auksines spalvos...
bet man tavo fainesni!
Skaiciau viena forumiete nuomuosis satlo (torto) indus galzinot kur tai galima padaryti.Noriu nuomuotis lekstes, stalo irankius ad vienodi butu.O del stalo korteles, tai su drugeliais labai grazus tik ar ne perdideli, galtaip atrodo nuotraukoje.Bet ispudingai atrodo. Dar viena forumiete sake jog pakvietimus galima nusipirkti Kaune ozeskienes gatveje, o gal kas zinot daugiau vieteliu, ir noreciau to ozeskienes gatves tikslaus adresiuko Aciu merginos [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
QUOTE(sonatos @ 2006 02 01, 22:16)
Skaiciau viena forumiete nuomuosis satlo (torto) indus galzinot kur tai galima padaryti.Noriu nuomuotis lekstes, stalo irankius ad vienodi butu.O del stalo korteles, tai su drugeliais labai grazus tik ar ne perdideli, galtaip atrodo nuotraukoje.Bet ispudingai atrodo. Dar viena forumiete sake jog pakvietimus galima nusipirkti Kaune ozeskienes gatveje, o gal kas zinot daugiau vieteliu, ir noreciau to ozeskienes gatves tikslaus adresiuko Aciu merginos [FONT=Times][SIZE=1][COLOR=blue]
jei sventi resotrane, tai visi irankiai bei indai ieina i kaina, gal ,pirmiausia atziurek, kokie pas juos indai ir irankiai..
del adreso ozeskienes gatvej..nezinau tiksliai, bet yra ju psl internete, nors ir siaip lengvai rasi, pries darbo birza toks pilkas pastatas
QUOTE(katyteee @ 2006 01 31, 18:39)
nu tikrai grazus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
saunuole tu tikra
Papildyta:
musu bus panasus tik kad vietoj drugeliu, inicialai musu taip iskarpyti..ir visa kortele auksines spalvos...
bet man tavo fainesni!
saunuole tu tikra
Papildyta:
bet man tavo fainesni!
aciu aciu
QUOTE(sonatos @ 2006 02 01, 21:16)
nedideli jie visai, kaip iprastos korteles, tik is arti nufotografuoti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 02 02, 14:58)
nedideli jie visai, kaip iprastos korteles, tik is arti nufotografuoti
O tu tuos drugelius ranka piesi, ar turi kokius eskizelius?
QUOTE(Devita @ 2006 02 02, 15:07)
O tu tuos drugelius ranka piesi, ar turi kokius eskizelius?
ranka, is taskiuku
mikepodukofke> niu tikras stebuklas, man net žodžiu pritrūko kai pamačiau , aš net pagalvot sau neleidau apie tokias korteles, o tu pati padarei super!
QUOTE(majami @ 2006 02 02, 22:04)
mikepodukofke> niu tikras stebuklas, man net žodžiu pritrūko kai pamačiau , aš net pagalvot sau neleidau apie tokias korteles, o tu pati padarei super!
reiks turbut pradet uzsiiminet masine gamyba ir perpardavimu tik ka zin kiek reiktu ivertinti, kai pagalvoji kiek kantrybes reikia, kai sau tai dar dar, kai ant pardavimo, tai turbut reiktu labai brangiai prasyt