Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

Mes neparašėm doh.gif Todėl tokios durnystės ir dėjosi doh.gif Ir atrodo apskambinom visus vos ne vestuvių išvakarėse - tai nežinom, tai gal atvažiuosim, gal ir neatvažiuosim... doh.gif Nu vienu žodžiu verysad.gif
Atsakyti
As manau irgi kad pakvietime parasysiu, kad pranestu dalyvaus arne , duosiu menesi laiko pagalvoti.
Atsakyti
QUOTE(jurraciukas @ 2006 01 25, 21:16)
Tau taip atrodo dabar, bet kai pamatysi kiek reikia daug organizuoti, kiek rekia ivairiu smulkmenu ir kiek visa tai kainuoja tiek laiko tiek pinigeliu, tai praeis ir noras korteles daryti  tongue.gif 
Na gali planuoti, as juk nesakau, kad tai negrazu, bet tiesiog manau, kad tai yra nebutinas dalykas, kuris uzims labai daug laiko (apmastant, kad butu patogu visiems) ir kantrybes. Kol kas galiu paploti, kad galvoji tiek dauga padaryti (atsizvelgiant i tavo visus forumo komentarus), bet is patirties galiu pasakyti, kad visko nesusiplanuosi iki smulkmenu  tongue.gif  Taciau nuosirdziai linkiu sekmes tau stengiantis del tokios grazios sventes  thumbup.gif

korteles jau yra nupirktos, tik beliko uzrasyti...pakvietimai supirkti....ti beliks isiusti, nes jau viskas uzrasyta...beliko siaip suderint man geles, zvakes ir pan...o man tokie dalykai labai patinka..organizuoti as labai megstu...ir jei kazka suplanuoju visad padaru!
beje, sveciu knyga uzsisakinesiu kita savaite, kaip ir taures su torto pjovimo irankias...laiko planavimui as turiu i valias...

QUOTE(tinaa @ 2006 01 26, 08:02)
na is vakaro puosiant sale gaima ir tas korteles sudeti, juk zinosi jau, kas dalyvaus...o del paciu korteliu, nusiperki kokio grazaus kartono (gal auksinio) iskarpai ir graziai uzrasai vardus...

as is vakaro suzinosiu kaip bus statomi stalai ir tada visasu korteliu isdeliojima ant stalu pavesiu mamai arba padavejams pagal mano nubraizyta stala..
QUOTE(me2za @ 2006 01 26, 09:09)
Tai va būtent, kad mes net ir vestuvių rytą nežinojom ar tie 20 klaustukų dalyvaus  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nu kas per žmonės, iki paskutinės minutės neapsisprendžia fool.gif  bash.gif

Tai kaip tada dėti korteles  doh.gif  Paskui daug tarpų tuščių būtų  doh.gif

nu nieko sau zmones, taip negalima nepasakyti...
as tikiuos pas mus visis pranes, nes turim tiksliai zinot sveciu skaiciu nors savaite pries...
Atsakyti
As naudosiu korteles, ir pati jas darysiu - tiksliau jau ketvirtadali darbo padariau...
Atsakyti
Mes irgi darism korteles...nupirksiu grazaus popierio (jau nuziurejau Mylidoj), namuose su kompu padarisiu ir atspausdinsiu.
Atsakyti
Aš taip pat prisijungiu prie tų kurios pačios darys. Man tai norisi kažką pačiai padaryti savo vestuvėms, todėl tai nebus vargas, o tik džiaugsmas thumbup.gif
Atsakyti
cia maniskes, nors nevisai dar baigtos, dar drugeliu krastus blizguciais apklijuosiu ir tokias desiu moterims... vyrams desiu kitokias... nes man abi tiesiog labai grazios idejos buvo, tai negalejau issirinkti, ir be to vyrams drugeliai nelabai man atrodo... tai kai vyriskaja nors viena padarysiu idesiu...

[attachmentid=46345]
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2006 01 27, 19:37)
cia maniskes, nors nevisai dar baigtos, dar drugeliu krastus blizguciais apklijuosiu ir tokias desiu moterims... vyrams desiu kitokias... nes man abi tiesiog labai grazios idejos buvo, tai negalejau issirinkti, ir be to vyrams drugeliai nelabai man atrodo... tai kai vyriskaja nors viena padarysiu idesiu...

[attachmentid=46345]

Niu labai labai grazu thumbup.gif O tu jas pirkai, ar pati darei? Veliau butinai idek ir vyriskas bigsmile.gif

O tu stalo korteles derini prie pakvietimu?
Atsakyti
oho kaip grazu blink.gif o kaip tu tuos drugelius padarei???su kompu?? blush2.gif
Atsakyti
Labai grazu 4u.gif
O gal kas zino kur yra Kaune pirk korteliu ant stalo?
Atsakyti
dariau pati blush-anim-cl.gif o drugelius tai iskirpau su mazom zirklutem ir nuspalvinau su auksiniu geliniu parkeriu... ir dar sakiau apklijuosiu blizguciais... po vestuviu pamatysit...

o prie pakvietimu nederinu, mano pakvietimai su sirdutem...
Atsakyti
moke, labai grazu! pasirodo, tu turi meniska gyslele, ne gyslele, o tikra gysla!! smile.gif
Atsakyti