QUOTE(katyteee @ 2005 11 11, 15:54)
o cia gera ideja visai, aciu reikes apie tai pagalvoti, kaip cia su tom dovanim, kada jas gales iteikti.
as tai kitaip sugalvojus buvau, kadangi sveciai atvyks anksciau, galvojau padaryti restorane stala, su sveciu knyga, kad visis pasirasytu, paskui padeti koki grazu krepseli atvirutem ir vokeliams. na o mamos galetu ten pakoreguoti, kad visi pasirasytu ir padetu kur ka reik. nors jaunikis sako, kad lietuviai megsta desine paspausti ir iteikti asmeniskai.
tai nezinau kaip ka darysim!
as tik nezinau kaip svecius perspeti, kad neleistu pinigu gelems, nu prinesa ju, o paskui ner nei kur det, nuvysta ir tiek. jau geriau i vokeli datetu!
Aš irgi taviškiam vyrui pritarčiau, nes kiekvienas nori asmeniškai pasveikinti ir dešinę paspausti
Padarykit tokią kaip atrakciją ir šventės dalį - dovanų teikimą
Pas mus nebuvo svečių knygos, piršliai sugalvojo labai originaliai - į molinę aukštą vazelę prikišo pagaliukų (kur būna parduotuvėse, atrodo kepsniams ar kažkam panašiai persmeigti
) ir ant tų pagaliukų mažų atvirukų pririšo kaspiniukais
Į atvirukus svečiai labai gražių linkėjimų prirašė ir stovi dabar ta vaza kaip kokia atvirukų puokštė
Nežinau ar aiškiai nupasakojau, bet gal supratot
Gaila, foto neturiu
Dėl gėlių tai aš visai nepergyvenau, mes jas sumerkėm į gražias vazas ir taip iš dalies papuošėm salę
Tik kad pasidžiaugti nespėjom - tik vieną dieną pastovėjo pas mus kambary, o kitą dieną išvežėm tėvams, o patys išskridom medaus kopinėti
Nežinau, ar pavyks perspėti dėl gėlių ir ar paklausys tavęs svečiai, mūsų tai nepaklausė ir vistiek prinešė
Sako - kaip čia mes į balių be gėlių...