Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

QUOTE(linuse @ 2005 11 10, 13:47)
mes korteles dejome vat tokias ( i 2 spalvu tiulio kvadratukus ideti saldainukai ir apsukta popierines rozytes koteliu ant kurio uzmauta kortele su vardu)

http://public.fotki....ios_smulkmenos/

ir ne vieno nusiskundimo nedirdejome thumbup.gif  clap.gif

labai grazu ir labai orginalu biggrin.gif kiek tulio prireike?
Atsakyti
as tai irgi manau kad korteles reikalingos thumb_yello.gif ...taip galima pakoreguoti sedima prie stalo
kazkas cia minejo, kad isekasnt tu kotreliu gali samysis kilti. Taigi sveciai atvyksta is anksto, ir gali apsiziureti, beje, mamos ar padavejai gali perspeti, kad susirastu savo vieta pries talo!
o be to as noresiu kad sveciai jau sedetu prie stalo, kaip mes atvyksim! bet itariu si ideja gali neiseit, nes visi nores pasveikint, tai teks dar atstovet, bet gal reiks paprasyt visu kas baznycioj bus kad ten ta pareiga atliktu, tada gal ir iseis mano planas...oi kiek galvos sukimo...bet kaip ner per daug ka veikt tai galiu ir sukt! angel_not.gif
Atsakyti
buvau idejus kitam puslapyje, bet idesiu ir cia nuotraukas, ka galima naudoti korteliu laikikliams. man tie su angeliukais patiko
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 11 10, 19:30)
as tai irgi manau kad korteles reikalingos thumb_yello.gif  ...taip galima pakoreguoti sedima prie stalo
kazkas cia minejo, kad isekasnt tu kotreliu gali samysis kilti. Taigi sveciai atvyksta is anksto, ir gali apsiziureti, beje, mamos ar padavejai gali perspeti, kad susirastu savo vieta pries talo!
o be to as noresiu kad sveciai jau sedetu prie stalo, kaip mes atvyksim! bet itariu si ideja gali neiseit, nes visi nores pasveikint, tai teks dar atstovet, bet gal reiks paprasyt visu kas baznycioj bus kad ten ta pareiga atliktu, tada gal ir iseis mano planas...oi kiek galvos sukimo...bet kaip ner per daug ka veikt tai galiu ir sukt! angel_not.gif

O man labiau patiko su širdelėm wub.gif Mes kai atvykom į šventę, tai svečiai jau buvo susėdę prie stalo. Aš tau patariu padaryti taip kaip mūsų piršliai suorganizavo. Jie padarė tokį atskirą dovanų teikimą kažkur šventės viduryje, visi sustojo į eilę ir sveikino, o paskui kartu fotografavomės biggrin.gif Man tokia jų idėja labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2005 11 11, 07:51)
O man labiau patiko su širdelėm  wub.gif Mes kai atvykom į šventę, tai svečiai jau buvo susėdę prie stalo. Aš tau patariu padaryti taip kaip mūsų piršliai suorganizavo. Jie padarė tokį atskirą dovanų teikimą kažkur šventės viduryje, visi sustojo į eilę ir sveikino, o paskui kartu fotografavomės  biggrin.gif  Man tokia jų idėja labai patiko  thumbup.gif

o cia gera ideja visai, aciu reikes apie tai pagalvoti, kaip cia su tom dovanim, kada jas gales iteikti.
as tai kitaip sugalvojus buvau, kadangi sveciai atvyks anksciau, galvojau padaryti restorane stala, su sveciu knyga, kad visis pasirasytu, paskui padeti koki grazu krepseli atvirutem ir vokeliams. na o mamos galetu ten pakoreguoti, kad visi pasirasytu ir padetu kur ka reik. nors jaunikis sako, kad lietuviai megsta desine paspausti ir iteikti asmeniskai.
tai nezinau kaip ka darysim!

as tik nezinau kaip svecius perspeti, kad neleistu pinigu gelems, nu prinesa ju, o paskui ner nei kur det, nuvysta ir tiek. jau geriau i vokeli datetu! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2005 11 10, 13:56)
labai grazu ir labai orginalu biggrin.gif  kiek tulio prireike?

4u.gif ax.gif o tiulio tai reikejo dvieju spalvu ir priklausomai nuos sveciu skaiciaus tongue.gif kadangi mes norejom oranziniu akcentu, tai buvo baltas ir oranzinis tiulis, baltas viduj, oranzinis isoreje, tai oranzinai buvo 13,5x13,5cm, o balti po 15x15cm, ir juos reikia sudeti vienas ant kito taip kad gautusi 8kampe zvaigzdute ax.gif va kaip paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 11 10, 18:30)
as tai irgi manau kad korteles reikalingos thumb_yello.gif  ...taip galima pakoreguoti sedima prie stalo

mes buvom paskyre tam reikalui 20 min pries sedant prie stalo, tai ir desine paspaude ir pasake ka norejo gyvai 4u.gif ir as buvau sugalvojus padeti albuma i kuri rasytu palinkejimus ir paskui i ta pati lapa dar tu zmoniu nuotrauka iklijuoti... bet mamos sake kad nereikia, nes tik albuma sugadins o viusi vis tiek neirasys graziai, tai geriau atvirukus pasiskaitysi pasiemus... na tai liko ta sveikinimo ceremonija rolleyes.gif mirksiukas.gif blush2.gif o prie stalo tai maisaties nebuna, nes svecia jau laukia is anksto ir nelabai turi kuo uzsiimti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 11 11, 15:54)
o cia gera ideja visai, aciu reikes apie tai pagalvoti, kaip cia su tom dovanim, kada jas gales iteikti.
as tai kitaip sugalvojus buvau, kadangi sveciai atvyks anksciau, galvojau padaryti restorane stala, su sveciu knyga, kad visis pasirasytu, paskui padeti koki grazu krepseli atvirutem ir vokeliams. na o mamos galetu ten pakoreguoti, kad visi pasirasytu ir padetu kur ka reik. nors jaunikis sako, kad lietuviai megsta desine paspausti ir iteikti asmeniskai.
tai nezinau kaip ka darysim!

as tik nezinau kaip svecius perspeti, kad neleistu pinigu gelems, nu prinesa ju, o paskui ner nei kur det, nuvysta ir tiek. jau geriau i vokeli datetu! ax.gif

Aš irgi taviškiam vyrui pritarčiau, nes kiekvienas nori asmeniškai pasveikinti ir dešinę paspausti biggrin.gif Padarykit tokią kaip atrakciją ir šventės dalį - dovanų teikimą ax.gif Pas mus nebuvo svečių knygos, piršliai sugalvojo labai originaliai - į molinę aukštą vazelę prikišo pagaliukų (kur būna parduotuvėse, atrodo kepsniams ar kažkam panašiai persmeigti tongue.gif ) ir ant tų pagaliukų mažų atvirukų pririšo kaspiniukais thumbup.gif Į atvirukus svečiai labai gražių linkėjimų prirašė ir stovi dabar ta vaza kaip kokia atvirukų puokštė wub.gif Nežinau ar aiškiai nupasakojau, bet gal supratot blush2.gif Gaila, foto neturiu sad.gif
Dėl gėlių tai aš visai nepergyvenau, mes jas sumerkėm į gražias vazas ir taip iš dalies papuošėm salę thumbup.gif Tik kad pasidžiaugti nespėjom - tik vieną dieną pastovėjo pas mus kambary, o kitą dieną išvežėm tėvams, o patys išskridom medaus kopinėti rolleyes.gif
Nežinau, ar pavyks perspėti dėl gėlių ir ar paklausys tavęs svečiai, mūsų tai nepaklausė ir vistiek prinešė doh.gif Sako - kaip čia mes į balių be gėlių... doh.gif tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(linuse @ 2005 11 11, 13:01)
mes buvom paskyre tam reikalui 20 min pries sedant prie stalo, tai ir desine paspaude ir pasake ka norejo gyvai 4u.gif  ir as buvau sugalvojus padeti albuma i kuri rasytu palinkejimus ir paskui i ta pati lapa dar tu zmoniu nuotrauka iklijuoti... bet mamos sake kad nereikia, nes tik albuma sugadins o viusi vis tiek neirasys graziai, tai geriau atvirukus pasiskaitysi pasiemus... na tai liko ta sveikinimo ceremonija rolleyes.gif  mirksiukas.gif  blush2.gif o prie stalo tai maisaties nebuna, nes svecia jau laukia is anksto ir nelabai turi kuo uzsiimti  thumbup.gif

na graziai ar negraziai irasys albume man tikrai nesvarbu, siaip noriu tureti sveciu knyga ir tiek!
o jauciu sveikins visis prie baznycios, nes ten visi tures susirinkt...ai nu dar keisi jauciu viskas simta kartu...
Atsakyti
sveikutes.
man tai idomu kaip nusprendet kas salia ko sedes? g.gif pagal ka susodinti svecius? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2005 11 14, 21:49)
sveikutes.
man tai idomu kaip nusprendet kas salia ko sedes?  g.gif pagal ka susodinti svecius? verysad.gif

as tai bazuosiu jaunima prie jaunimo, vyresnius prie vyresniu ir vienos gimines svacius daugiau i viena kruva, kitos i kita
bandysim ziureti kad kas prie ko sedes jiems butu idomu ir linksma!
Atsakyti
[attachmentid=39627]
[attachmentid=39626]
[attachmentid=39625]
Atsakyti