Mums rekomendavo padaryti stalo korteles, bet as labiau linkusi ju nedaryti. Tiesiog, kad nebutu klausimu, kodel tas sedi toje vietoje, o as kitoje... Vietos, kur vyks balius, savininke mazdaug pasake, kur paprastai sedi jaunieji, liudininkai ir tevai. Manau, taip ir pasodinsim, o kiti lai seda, kur nori, kad nebutu sneku. Jei uzsiims strategiskai bloga vieta - ka padarysi... reiks kaltint save, arba jaunuosius, kad nepadare stalo korteliu
QUOTE(Amade @ 2005 09 12, 15:59)
Jei uzsiims strategiskai bloga vieta - ka padarysi... reiks kaltint save, arba jaunuosius, kad nepadare stalo korteliu
Tai visada jaunieji kalti lieka Nepadarysi kortelių - sakys dėl to blogai susėdom, o padarysi, tai šnekės, kad blogai susodinot
QUOTE(me2za @ 2005 09 12, 16:17)
Tai visada jaunieji kalti lieka Nepadarysi kortelių - sakys dėl to blogai susėdom, o padarysi, tai šnekės, kad blogai susodinot
Siaip tai taip, vis tiek visiems neitiksi. Bet as toks zmogelis, kad neimu i galva. Kaip sakau, protingi nedaro problemu, o kas daro is tokiu dalyku problemas, ju bedos... As neimu i galva tokiu sneku.
Ir teisingai darai
tai vat kad niekada nebusi visiems geras, o kaip susodinti tai tikrai nezinau... tai ko gero kad apsieisim be korteliu... lai sedasi kaip nori, nes man tai jau galvele sopa nuo to viso ruosimosi...
Nuoširdus patarimas mergaitės, mano svečiai visi susimėtė, kai reikėjo sėstis prie stalų. O tie gestai bei mostai rankomis tai nieko gero žinokit ir neetiška ir šiaip negražu, todėl aš pasigalėjau, kad nedėjau stalo kortelių
mes dejome stalo korteles, buvo labai gerai, visi labai gerai buvo susodinti ir visi patenkinti manau Zodziu nebuvo nesusipratimu
QUOTE(Cili @ 2005 09 23, 17:59)
mes dejome stalo korteles, buvo labai gerai, visi labai gerai buvo susodinti ir visi patenkinti manau Zodziu nebuvo nesusipratimu
Aš tuo net neabejoju Ciliuk
QUOTE(Cili @ 2005 09 23, 17:59)
Mes irgi dėjome tas korteles. Labai gerai viskas buvo, visi liko patenkinti. Ir kai svečių sedėjimą planavome, aš kaip tik stengiausi, kad viena giminė vienoj pusėj būtų, o kita - kitoj. Taip svečiams lengviau rasti bendrą kalbą. O susipažinti visi ir taip susipažino, juk ne visą laiką vien prie stalo sedėjome.... Žodžiu, tikrai nesigailiu, kad sugaišau truputį laiko maketuodama tas korteles
QUOTE(Rutik @ 2005 09 23, 18:53)
Nuoširdus patarimas mergaitės, mano svečiai visi susimėtė, kai reikėjo sėstis prie stalų. O tie gestai bei mostai rankomis tai nieko gero žinokit ir neetiška ir šiaip negražu, todėl aš pasigalėjau, kad nedėjau stalo kortelių
Kol mes atvažiavom po fotografavimosi į šventės vietą, jau visi buvo suėdę ir mūsų laukė, tai nelabai ir žinau ar tie svečiai ten mėtėsi, ar nesimėte
Svarbiausia, kad visi susėdo kaip patys norėjo ir viskas buvo
Matyt čia tik pačios galit nuspręsti dėti ar nedėti tas stalo korteles, galų gale viskas priklauso ir nuo svečių, ir nuo daug ko...
pas mus stalo korteliu irgi neprireike, nes sveciu buvo tikrai nedaug (ish viso 24 zmones). Be pulko ir tevu, sveciu buvo tik 8 (4 poros). Pulko ir tevu vieta ir taip visiem aishki buvo, o del sveciu tai kazkaip problemu neishkilo
mes korteles dejome vat tokias ( i 2 spalvu tiulio kvadratukus ideti saldainukai ir apsukta popierines rozytes koteliu ant kurio uzmauta kortele su vardu)
http://public.fotki....ios_smulkmenos/
ir ne vieno nusiskundimo nedirdejome
http://public.fotki....ios_smulkmenos/
ir ne vieno nusiskundimo nedirdejome