Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

Kaip jums tokios stalo korteles? mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Devita: 17 rugpjūčio 2005 - 14:51
QUOTE(Devita @ 2005 08 17, 14:50)
Kaip jums tokios stalo korteles? mirksiukas.gif

user posted image

labai grazu thumbup.gif Kur tokiu keduciu yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 08 17, 15:54)
labai grazu  thumbup.gif  Kur tokiu keduciu yra pirkti?

Net neisivaizduoju unsure.gif Ir as labai noreciau suzinoti ax.gif
Atsakyti
as ir tokiu norejau, bet kai pamaciau kaina apsiraminau, viena kedute nemaziau 8 litu kainuoja, tai kad jei daug zmoniu tai geriau paciai ka nors sugalvoti

yra dar ir tokiu ( kazkodel cia man neleidzia ikelti, labai idomu kodel, visur leidzia o cia ne????)

dar norejau prideti kur labai paprastai ir fainai su zvakem galima paciai padaryti, bandysiu ikelti

na nezinau kas cia darosi...
Atsakyti
nu va idejau i www.foto.lt
tasa_01
tasa

pirmus tai labai lengvai galima paciai padaryti
Atsakyti
QUOTE(tasa_01 @ 2005 08 23, 19:21)
nu va idejau i www.foto.lt
tasa_01
tasa

pirmus tai labai lengvai galima paciai padaryti

nelabai supratau kuriuos lengva pasidaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2005 08 23, 18:27)
nelabai supratau kuriuos lengva pasidaryti g.gif

na tos zvakes, nuperki tokiu zvakiu apvaliu, tik reikia del dazu pasiteirauti, bet man atrodo galima rasti ir nupiesi sirdeles ar dar ka nors ir varda. cia aisku yra biski darbo, reikia isanksto tuo uzsiimti..

as tai popierinius padariau, pagal kvietima bet ir mazyte dovanele ant lekstutes desiu blush2.gif

o taip galima ja iskarto kaip ir stalo kortele padaryti. reikia nupirkti tiulio, kokiu maziuku saldainiuku, is to tiulio padarai maiseli (iskirpti maza kvadrata ar apvaliai) saldainiukus i vidu, surisi su bantuku ir prideti popieriuka su vardu, deti ant lekstes, cia ir maza dovanele nuo jusu ir stalo kortele mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia galima pasidaryti stalo kortelę:
My Webpage
Atsakyti
Aš iš pradžių irgi planavau gaminti svečių susodinimo korteles, bet paskui laiko pritrūko, o gal tiksliau fantazijos blush2.gif Tai ir nedariau... blush2.gif Ir žinokit visai gerai svečiai susėdo, tikrai nebuvo taip, ko aš labiausiai baiminausi, kad viena giminė susės į vieną stalo pusę, kita į kitą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajukė* @ 2005 08 11, 11:46)
Apie svečių susodinimą šiek tiek rašoma puslapyje vestuves.lt

Ištrauka:

Jaunieji, suprantama, sodinami iškilmingiausioje, visų matomoje vietoje. Nuotaka turi sėdėti jaunikiui iš dešinės, jaunajai iš dešinės sėdi piršlys. Jaunajam iš kairės sodinama svočia. Jeigu nėra piršlių jų vietas užima pirmoji pora. Dažnai piršliai pageidauja sėdėti kartu, nes vedant vestuves tenka tartis dėl šventės eigos, vienas kitam padėti. Tokiu atveju pora sodinama jaunikiui iš kairės, o pirmoji pora jaunajai iš dešinės. Tėvai paprastai sodinami priešais jaunuosius.

Vajei, mes iš to susijaudinimo atvirkščiai susėdom: aš iš kairės jaunikiui, piršliai jam iš dešinės, o pirmoji pora man iš kairės doh.gif Tikiuosi nieko tokio... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me2za: 09 rugsėjo 2005 - 08:11
o jeigu stalas U raides ir priesais niekas nesedes? Kur tada turi dedeti tevai?
Atsakyti
Jeigu stalas U formos, tai priklausomai nuo to, kokia vidurinė dalis, ar ne per ilga, tėvus gal geriau sodinti tose šoninėse I I pusėse. Na, kad kaip ir iš šono būtų, bet kad arčiau jaunųjų. Ir, aišku, kad veidaisį Jus sedėtų, ne nugaromis biggrin.gif. O tada toje centrinėje dalyje ( "_") gali sedėti jaunieji, piršliai (liūdininkai), vyriausioji pora. Likusi pulko dalis, jei jis didelis, gali kažkaip po tėvų sedėt.... Paprasčiausiai, tėvai vis tiek arčiau jaunųjų turi būti. Mes tą problemą išsprendėme paprastai - tėvai sedėjo prieš mus, nes kaip tik 4 vietos buvo prie stalo priešingoj pusėj. O ir stalo kortelės tikrai labai visiems patiko. Svarbiausia, kad susodinom visus taip, kaip jie ir bendrauja, tai visiems linksma buvo.
Atsakyti