Įkraunama...
Įkraunama...

Svečių susodinimas

QUOTE(ALMUŠKA @ 2005 07 29, 18:23)
Planavau aš tas stalo korteles, dariau, karpiau, nuvažiavau iš vakaro, pradėjom galvoti kur ką sodinti, nesugalvojom ir visai jų atsisakėm smile.gif Susėdo žmonės kaip norėjo, prie ko norėjo ir viskas buvo gerai, neblogai visi susibendravo smile.gif
Tikrai nieko blogo nesakau, tik dalinuosi savo nepavykusiais darbais  biggrin.gif

siaip as irgi pagalvoju su tom kortelem labai sunku, visu nesusodinsi, gali isizeisti tie, pvz.kuriuos prie krasto susodinsi g.gif As galvoj gal tik uzdeti korteles, kur turi sedeti tevai, pirsliai, pirma pamerge ir me, o daugiau - kaip kas nori ax.gif
Atsakyti
mes irgi nedarysim korteliu. pas mus bus tik 28 zmones, ish ju 12 - pulke, tai jau ir taip aisku, kur suses, tevu vieta irgi aishki, o jau kiti 12 kaip nors gal nesusimush del vietu ax.gif
Atsakyti
Man tai tokiu problemu del sodinimo nekyla, nes pas mus sveciai sedes kvadratu, tad visi bus lygus, taciau korteles vis tiek desim, nes pavyzdziui reikia, kad sesuo butu salia manes (juk bus desinioji ranka blush2.gif ), salia anglakabiu sedetu mokantys angliskai. Teveliai su teveliais ir pan.
Atsakyti
va siandien buvome susede su pamergem ir pabroliais ir galvojom kartu , ka kur pasodinti, nieko nenusprendem, pagalvojom kad reiks vietoj daryti, nes dar nelabai zinome kaip stalus sustatyti sad.gif bet mes nusprendem vis del to daryti su kortelem, nes buvome vestuvese ir pora kartu buvo, kad neturejome vietos sesti kartu su maniskiu, reikejo ieskoti vietos ir prasyti kitus persesti, buvo didele nesamone! mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasa_01: 31 liepos 2005 - 23:40

merginos padėkit... Kaip sodint svečius prie vieno ilgo stalo??? Ta prasme, kur t.b. liudininkai, kur tėvai ir kur poros??? Help help.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2005 08 03, 10:59)
merginos padėkit... Kaip sodint svečius prie vieno ilgo stalo??? Ta prasme, kur t.b. liudininkai, kur tėvai ir kur poros??? Help help.gif

vidury stalo sedi Jaunieji, jiems ish vienos puses - pirshliai, ish kitos - vyr. pora, o kitos poros atitinkamai ish abieju pusiu toliau..o tevai sedi prieshais jaunuosius, kitoj stalo pusej
Atsakyti
Aš stalo korteles būtinai darysiu, ten pat kur ir pakvietimus iš to pačio net popieriaus...O dėl tėvų, tai aš rašysiu Mamytė, Tėvelis ir dar viena Mamytė. Kadangi tėvelis tik vienas, tai kuri mamytė kur atsisės net nesvarbu... biggrin.gif
Atsakyti
mes tai is pradziu irgi galvojom su tom kortelem bet po to atsisakem ir gerai nes butume padare didele klaida
Atsakyti
ai bendrai dejom tik teveliams ir pabroliams su pamergem, o sveciai kaip norejo taip susedo ir visi buvo patenkinti
Atsakyti
Apie svečių susodinimą šiek tiek rašoma puslapyje vestuves.lt

Ištrauka:

Jaunieji, suprantama, sodinami iškilmingiausioje, visų matomoje vietoje. Nuotaka turi sėdėti jaunikiui iš dešinės, jaunajai iš dešinės sėdi piršlys. Jaunajam iš kairės sodinama svočia. Jeigu nėra piršlių jų vietas užima pirmoji pora. Dažnai piršliai pageidauja sėdėti kartu, nes vedant vestuves tenka tartis dėl šventės eigos, vienas kitam padėti. Tokiu atveju pora sodinama jaunikiui iš kairės, o pirmoji pora jaunajai iš dešinės. Tėvai paprastai sodinami priešais jaunuosius.

Atsakyti
aš tą vestuves.lt puslapį jau seniau buvau aptikus dėl svečių susodinimo. Tačiau kiek iš anksčiau esu girdėjus ir kiek su profesionaliais piršliais kalbėjau (čia mūsų tokie bus biggrin.gif), tai visur buvo sakyta, kad bet kokiu atvėju, ar piršliai nori sedėti kartu, ar atskirai, jie vis tiek sėdi šalia jaunosios. O ne tai kad, jeigu kartu, tai prie jaunikio, o jei atskirai, tai piršlis prie jaunosios.... Tai tas straipsnis mane buvo subalamutinęs, kaip dabar sodint, bet piršliai pasakė, kad ne visai tiesa ten parašyta smile.gif. O ir visur kitur, kur internete randu medžiagos, taip pat parašyta būna.
Atsakyti
Nemanau, kad salia saves sodinsiu pirslius g.gif As su jais mazai bendrauju, tad man bus menkas malonumas.. Galvoju sodintis antraja pora ir tik tada pirslius ax.gif

Atsakyti