Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės grindys

Apklausa: Kokios grindys virtuvėje geriausios? (528 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(auksegi @ 2007 11 30, 20:12)
gal žinote apie bambukines grindis? Kaži virtuvei tiktų?  g.gif

As taip pat masciau apie bambuka. Kad kie butume ir nusipirke. Bet gerai kad viesedami Sveicarijoje pamaciau kaip tas bambukas jau isklotas atrodo. Nu ne mano skonio nes labai jau neramiai veikia didesnis plotas. Kai parduotuvej maza isklota ploteli matai, visai kitaip atrodo.
Issiklojom granita juoda kaip ir darbastalis. Super paprasta prieziura thumbup.gif ir gerai atrodo(bent jau man)
Atsakyti
O as esu tik uz plyteles thumbup.gif ,nes pacios namuos virtuvej ir vonios kambari plyteles ir nieko uz jas geriau nemanau,kad surasciau thumbup.gif .Bet kalbant apie taupumo sumetimus,tai nepigiai atsieina verysad.gif pradedant paciom plytelem ir baigiant apsildinimu doh.gif .Elektros per menesi ujj doh.gif kiek sildomos grindys sunaudoja man verysad.gif
Atsakyti
auksegi, bambuko grindys l. minkšos (mes galvojom dukrai į kambarį dėt), bet koks įbrėžimas lieka, nors vizualiai l. gražiai atrodo.
Į virtuvę l. gražu, praktiška, gana šilta yra marmoliaumas (kaip dar kitaip jį vadina nžn), bet kad l. jau brangus verysad.gif
Atsakyti
mes planuojame pavasarį darytis remontą tiek virtuvėje, tiek kituose kambariuose. Bet dėl virtuvės grindų vyksta diskusijos. Aš noriu dėti plaukiojančią dangą (žinoma, iš geresnę), nes pas mano tėvus ji sudėta prieš keletą metų ir thumbup.gif atrodo, ir gerai plaunasi... O apie plyteles yra įvairiu nuomonių. Štai kaimynė neseniai susidėjo plyteles: vaikai pas ją maži.. Vienas apvertė kėdę, kitas - sudaužė puoduką, todėl keliose vietose plytelės suaižėjo "saulutėmis"
Atsakyti
as tik uz plyteles drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jeigu turi namą, tai tada galima dėti plyteles į virtuvę. Pasidarai grindis šildomas ir liuks thumbup.gif Šiaip man gražu plytelės. Aišku, kad kažką numetus nesudaužysi, tikėtis neverta. biggrin.gif Bet kalbant apie butą - tai aš nedėčiau, nes jeigu grindys nešildomos, tai šalta kojoms... Tada geresnė išeitis yra laminuotos grindys, su plytelių imitacija. Mes tai tokias ir dėsimės, atrodo kaip tikros plytelės thumbup.gif Yra ir pasirinkimas kelių spalvų.
Atsakyti
Kaip pirkom butą, buvo naujai sudėtas laminatas. tačiau mes virtuvės dalyje jį išardėme ir išsiklojome plytelėmis, dėl to, kad dėjome naujus virtuvės baldus (integruota virtuvė) ir norėjome, kad grindys po kelių metų neatrodytų nusitrynę. Nedėjome po apačia jokių šildymų -ir visai nešalta. Liuks man variantas - būten plytelės.
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2008 01 08, 18:03)
Kaip pirkom butą, buvo naujai sudėtas laminatas. tačiau mes virtuvės dalyje jį išardėme ir išsiklojome plytelėmis, dėl to, kad dėjome naujus virtuvės baldus (integruota virtuvė) ir norėjome, kad grindys po kelių metų neatrodytų nusitrynę. Nedėjome po apačia jokių šildymų -ir visai  nešalta. Liuks man variantas - būten plytelės.

nu nežinau, aš kai nueinu pas draugus, kurie plyteles išsikloję, tai tikrai nėra malonu kojoms, aišku nesušalsi ten, bet vėsoka...
Čia kiekvieno pasirinkimas, aš sakau- šiaip man irgi labai gražiai ir fainai, atrodo plytelės virtuvėj.
Atsakyti
Kadangi pas mus svetaine sujungta su virtuve, tai visur darem bendras grindis, dejom tamsias parketlentes, ir tikrai nesigailiu, kad nedejom plyteliu, man biski jos atgyvena lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziulele: 08 sausio 2008 - 19:44
Laukia remontas virtuvėj, tai dabar visai pasimečiau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Cori @ 2008 01 08, 21:02)
Laukia remontas virtuvėj, tai dabar visai pasimečiau mastau.gif

bet kaip paskui bus faina naujoj virtuvej thumbup.gif pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
O pas mus PVC danga (linoleumas) viruvės zonoj. Nemėgstu plytelių - šaltos, jei nešildymo sezonu, kietos - ypač virtuvei netinka, nes dūžta viskas. Medinių alyvuotų (kaip visam kambary) nedarėm, nes labai nusidėvėtų virtuvėj - tai vanduo, tai gaminamas maisas tykšta...
Bute irgi buvom linoleumą pakloję - ir šilta ir malonu tongue.gif
Atsakyti