Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės grindys

Apklausa: Kokios grindys virtuvėje geriausios? (528 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Ashai @ 2007 11 27, 09:51)
Une, jau prabėgo meteliai, ką gali pasakyti apie savo virtuvės grindų pasirinkimą ?  bigsmile.gif
Aš greitai jau turėsiu galutinai  nuspręsti ką veikti su grindim savo virtuvėje. Buvau nusprendus dėti darbo zonoje apie 50 cm plyteles, o kitur parketlentes...  rolleyes.gif

Jei virtuvė uždara,tai man tik plytelės gražiau,taip planuoju pati daryti.Bet jei virtuvė jungiama su svetainę,tai labai thumbup.gif ,kaip darbinė dalis plytelės,o toliau parketlentės.
Atsakyti
QUOTE(Ashai @ 2007 11 27, 09:51)
Une, jau prabėgo meteliai, ką gali pasakyti apie savo virtuvės grindų pasirinkimą ?  bigsmile.gif
Aš greitai jau turėsiu galutinai  nuspręsti ką veikti su grindim savo virtuvėje. Buvau nusprendus dėti darbo zonoje apie 50 cm plyteles, o kitur parketlentes...  rolleyes.gif

jau metai ? bigsmile.gif deja, statybose tai ne taip jau daug biggrin.gif neturim mes dar tu grindu doh.gif o ir bus tik plyteles, nes pasikeite virtuves projektas (dabar mano virtuve U formos, tai ne kas liktu, jei deciau abi dangas... )
bet vis dar manau, kad sis variantas vienas is geresniu wink.gif
Atsakyti
Man virtuvėj geriau sia atrodo plytelės,bet jos būtinai turi būti šildomos,kitaip bus nejauku žiemą ant jų stovėti g.gif
Atsakyti
Manau nieko patogiau virtuveje ant grindu buti negali nei plyteles g.gif
Atsakyti
Mes klyjuosime plytelemis, bet bus silfdomos grindys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jure*** @ 2007 11 29, 10:13)
Man virtuvėj geriau sia atrodo plytelės,bet jos būtinai turi būti šildomos,kitaip bus nejauku žiemą ant jų stovėti g.gif

Visi akcentuoja, kad plyteles geriausia, bet turetu buti sildomos, nes kitaip bus salta ant ju stovet... Bet kas is to sildymo, jei pavasari - vasara jos juk bus saltos...O jei pvz. norisi ryta ibegt i virtuve basomis tiesiog kavos issivirt? Iskart ir noras dingsta, kai pagalvoji apie saltas plyteles, kuriu juk nesildysi vasara (as nekalbu apie vasaros karscius, bet juk pavasari - vasara pas mus buna daug vesiu dienu). Na, nebent cia kalbate apie grindu elektrini sildyma...bet tada ir saskaitos turetu dideles pareit...
Pati dabar svarstau ka virtuves zonoj det - aisku, plyteles praktiskiau, bet man asmeniskai kad ir kokios jos bebutu, jos - nejaukios del to saltumo ir viskas... doh.gif bet greiciausiai vistiek jas teks det - nors 50cm prie spinteliu - o kitur laminata... (virtuve bus kartu su svetaine).
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2007 11 29, 14:30)
Visi akcentuoja, kad plyteles geriausia, bet turetu buti sildomos, nes kitaip bus salta ant ju stovet... Bet kas is to sildymo, jei pavasari - vasara jos juk bus saltos...O jei pvz. norisi ryta ibegt i virtuve basomis tiesiog kavos issivirt? Iskart ir noras dingsta, kai pagalvoji apie saltas plyteles, kuriu juk nesildysi vasara (as nekalbu apie vasaros karscius, bet juk pavasari - vasara pas mus buna daug vesiu dienu). Na, nebent cia kalbate apie grindu elektrini sildyma...bet tada ir saskaitos turetu dideles pareit...
Pati dabar svarstau ka virtuves zonoj det - aisku, plyteles praktiskiau, bet man asmeniskai kad ir kokios jos bebutu, jos - nejaukios del to saltumo ir viskas... doh.gif bet greiciausiai vistiek jas teks det - nors 50cm prie spinteliu - o kitur laminata... (virtuve bus kartu su svetaine).

Bet laminatas nedaug siltesnis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lota @ 2007 11 29, 14:50)
Bet laminatas nedaug siltesnis... blush2.gif

Pats laminatas tai nera siltas, bet nuo jo nors saltis neina smile.gif Be to, po laminatu juk vistiek koks nors siltinimas dedasi - vata ar polistirolas, tai kojoms tikrai nera salta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2007 11 29, 15:30)

na, nesutinku, kad turi buti butinai sildomos schmoll.gif
Bute pas mus buvo plyteles, grindys nesildomos ir tikrai nebuvo salta nei ziema nei vasara g.gif
Name dabar irgi turim plyteles, grindys sildomos, bet tik ziema, vasara vaiksciojom basi ir tikrai nebuvo salta g.gif
Bute vonioj turejom pasidare elektrini grindini sildyma: saskaitos tikrai nebuvo dideles schmoll.gif , temperatura juk pareguliuoji, atitinkamai ir elektros maziau suvalgo mirksiukas.gif
Atsakyti
Architekte nori visa pirrma auksta daryti medinemis grindimis, nes viena erdve ir po to gausis erdviu suskirstymas ir t.t, taip graziau ir jaukiau ji sako unsure.gif , bet as sakau, kad noriu virtuveje plyteliu ir viskas bebe.gif Bet ji mane vistiek atkalbineja g.gif As manau, kad plytele praktiskiau, o vasara jos tikrai nebus saltos schmoll.gif galu gale pasisildysiu
Atsakyti
QUOTE(Rudakis @ 2007 11 30, 09:18)
Architekte nori visa pirrma auksta daryti medinemis grindimis, nes viena erdve ir po to gausis erdviu suskirstymas ir t.t, taip graziau ir jaukiau ji sako unsure.gif , bet as sakau, kad noriu virtuveje plyteliu ir viskas bebe.gif Bet ji mane vistiek atkalbineja g.gif As manau, kad plytele praktiskiau, o vasara jos tikrai nebus saltos schmoll.gif galu gale pasisildysiu

na nezinau kas jusu architekte, bet jie dazniausiai rekomenduoja prekes, nuokuriu % nubyra... Is patirties zinau...
Jei detum akmens mases plyteles, tai grindys tikrai butu saltos, bet keramikines tikrai nebus kaip ledas schmoll.gif
o medines deti virtuveje tikra nesamone mano isitikinimu doh.gif taigi ir reibalai ir siaip ziurek koks puodas is ranku iskrenta ir bus vienos duobes ir demes doh.gif Pas mus 1-am aukste medines (trisluoksnes parketlentes Iroko medienos), tai uztenka suns seile uzkrenta ir deme lieka, tai ir eini paskui... Bet virtuvej tai O HO HO kiek demiu gali buti doh.gif
O idomu - kuo motyvuoja ji toki savo pasiulyma?
Atsakyti
gal žinote apie bambukines grindis? Kaži virtuvei tiktų? g.gif
Atsakyti