Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės grindys

Apklausa: Kokios grindys virtuvėje geriausios? (528 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Polia @ 2006 12 08, 09:34)
Sveikos! As prabalsavau uz plyteles virtuveje, nors savo virtuveje pasidariau taip: kur yra darbine vieta tai plyteles, o paskui laminatas. Gan neblogai atrodo ir patogu!

As irgi uz plyteles darbinej vietoj... mirksiukas.gif o kitur laminata... mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei kam reikia gero plyteliu klijuotojo - galiu pagelbet 4u.gif
Info i az
Atsakyti
Prabalsavau už parketą. Pas mus visame bute, įskaitant ir virtuvę, yra parketas. Pas mus šeimoj įprasta vaikščioti be šlepečių, tai kojos nešala. Plytelių nenorėčiau: šalta, nejauku, dūžta indai.
Minusas parketui virtuvėje: per laiką nusidėvi, nusitrina, reik persilakuot, o dar po daugiau metų nusišlifuot.
Atsakyti
Kamstis -cool,jokio grindu sildymo nereikia.Ziema basi sedim ir nesalta.
Atsakyti
pas mane virtuveje plyteles thumbup.gif ir nesigailiu .
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2007 03 04, 01:41)
Kamstis -cool,jokio grindu sildymo nereikia.Ziema basi sedim ir nesalta.

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as tik uz plyteles virtuvej drinks_cheers.gif
pas tevus buvo medines grindys, paskui parketas - bet kad ir kaip kokybiskai padarytas - nudyla ilgainiui, o jam restauruoti reikia nemazai laiko doh.gif Mano tevas pats tokius darbus daro, todel ir zinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritux24 @ 2007 03 04, 22:33)
pas mane virtuveje plyteles thumbup.gif  ir nesigailiu .

Pas mus irgi virtuvej plyteles,as patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi ilgai galvoje ir svarste nusprendem kloti plyteles, visgi manau tai geriausiai virtuvei tinkanti grindu danga bigsmile.gif
Atsakyti
virtuves grindims galima butu rinktris:
1.plyteles
pliusai: ilgaamzes, platus dizaino pasirinkimas, lengva prieziura
minusai: duzta indai. saltas pavirsius (jei nera sildomu grindu), uzsinesa siules
2.linoleuma:
pliusai: kaina, nera sudurimu,sliuliu
minusai: greit nusidevi
3. PVC danga:
pliusai: galimybe susukrti individualius rastus naudojant kelis atpalvius, tarnavimo laikas ilgesnis nei linoleumo, siules suleidziamos ir "suvirinamos", nera tarpu
minusai: nemaza kaina
4.kamstine danga:
pliusai: silta danga, neduzta indai, tikrai platus spalvu ir rastu pasirinkimas paskutiniu metu
minusai: nemaza kaina

tikiuosi kam nors bus naudingi mano samprotavimai 4u.gif
Atsakyti
Pas mus medines drindys yra jau 15 metu tai jau antra karta ruosiames slifuoti ir perlakuodineti. Bet man is visu graziausios butent bedines grindys
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2006 07 14, 18:52)
as desiu plyteles (prie baldu apie 50cm) ir parketlentes. smile.gif

Une, jau prabėgo meteliai, ką gali pasakyti apie savo virtuvės grindų pasirinkimą ? bigsmile.gif
Aš greitai jau turėsiu galutinai nuspręsti ką veikti su grindim savo virtuvėje. Buvau nusprendus dėti darbo zonoje apie 50 cm plyteles, o kitur parketlentes... rolleyes.gif
Atsakyti