sapho,mielai įdėčiau bet man neleidžia.Atrodo l. graziai, bet tai priklauso nuo rašto,jų b8na labai ivairių.Dar niekas iš mano pazistamu nesigaili dėl kamščio,o plytelių tai tikrai nenorėčiau.Kamštis labai šiltas ir jaukus,juk gaminamas iš natūralaus kamštinio ąžuolo.Dabar jis parduodamas kaip laminato lentutės-tiesiog sukabinamos ir gatavai paruoštos nereikia nei lakuoti nei alyvuoti.Vienintelis dalykas ko nežinau-tai ar tinka ALYVUOTAS kamštis virtuvei.Pas mus vokiškas kokybiškas tai sako kad turėtų būti gerai.Įdomu turi kas patirties?
QUOTE(Piranija @ 2006 11 25, 21:16)
sapho,mielai įdėčiau bet man neleidžia.Atrodo l. graziai, bet tai priklauso nuo rašto,jų b8na labai ivairių.Dar niekas iš mano pazistamu nesigaili dėl kamščio,o plytelių tai tikrai nenorėčiau.Kamštis labai šiltas ir jaukus,juk gaminamas iš natūralaus kamštinio ąžuolo.Dabar jis parduodamas kaip laminato lentutės-tiesiog sukabinamos ir gatavai paruoštos nereikia nei lakuoti nei alyvuoti.Vienintelis dalykas ko nežinau-tai ar tinka ALYVUOTAS kamštis virtuvei.Pas mus vokiškas kokybiškas tai sako kad turėtų būti gerai.Įdomu turi kas patirties?
Ko kokia kaina to kamsčio?
kvadratinis metras apie 100 litu.Bet jau pilnai paruo6tas dedasi kaip laminatas.Bet skirtumas didziulis,vis tik naturalus daiktas ir yra naturalus.Nors vizualiai kazkaip ciudnai atrodo.Lakuotas gra=esnis, blizga bet naturalumo nelieka,o alyvuotas naturalia alyva-cool.negalim atsidziaugti,tik nezinau kaip virtuv4j devesis.
Per kazkokia laida pasakojo apie kamstines grindis tai zmones susideja jau kokius 5 metus ir labai patenkinti tik sake kad laikui begant jos svieseja, kaip visos kitos tamseja ar teisybe nezinau Per telika tai labai graziai arode man patiko balsavau uz kita. Pas mane linoliaumas kury zadu keisti, pas dauguma draugu laminatas ,kuris po 4 metu atrodo kraupokai, pas kitus plyteles be slepeciu neymanoma nes sudeta ir koridoriuje uzgeli kojas ypac kaip nesildo. Taip kad temele labai aktuali
balsavau uz laminata kad tai geriausia danga, negaleciau pasakyti, bet, kad pigiausia galima susideti, tai tikrai. Patys pas save dedames sviesios juros zoles "Tarket" plaukiojancias grindis 35Lt/kv.m. pamaciau ir taip patiko, kad apie nieka kita net galvot nenoriu.
Plyteles, jei grindys nesildomos, tai tikrai per saltos, o butuose su standartinem 5-7-9kv.m. virtuvem tai jos net ir nesiziuri.
Parketas - ne virtuvine danga.
Kamstis nepatinka...
Plyteles, jei grindys nesildomos, tai tikrai per saltos, o butuose su standartinem 5-7-9kv.m. virtuvem tai jos net ir nesiziuri.
Kamstis nepatinka...
QUOTE(indra* @ 2006 11 30, 19:28)
Man tai netgi labai žiūrisi .Žiūrint kiokios ir kaip sudėtos,kaip suderinta kokie baldai.Kad šaltos grindys tai sutinku
QUOTE(dėja @ 2006 11 30, 20:37)
Man tai netgi labai žiūrisi .Žiūrint kiokios ir kaip sudėtos,kaip suderinta kokie baldai.Kad šaltos grindys tai sutinku
na, jei dar uzdara virtuve, tai gal... o siap, nepatinka man daug skirtingu spalvu ir medziagu mazoje erdveje..
balsavau už plyteles. dabar virtuvėje senas linoleumas, tai labai gerai valosi, jauku basomis, bet...atrodo pigiai naujame bute jau nesinorėjo, dėjau akmens masės plyteles, rudos spalvos tokias truputį pamurzintas. irgi super valosi gerai, o purvo pastebėti tiesiog neįmanoma, nors jo tikrai yra pradedant statybinėm dulkėm, baigiant šuns plaukais
plytelių minusas - šaltos. man tai kaip ir pliusas: padariau šildomą zoną kur stalas, o kitur palikau gyvūnui lepintis. ir tos pačios plytelės vientisai eina koridoriuj, hole ir virtuvėje.
plytelių minusas - šaltos. man tai kaip ir pliusas: padariau šildomą zoną kur stalas, o kitur palikau gyvūnui lepintis. ir tos pačios plytelės vientisai eina koridoriuj, hole ir virtuvėje.
QUOTE(indra* @ 2006 11 30, 19:28)
balsavau uz laminata kad tai geriausia danga, negaleciau pasakyti, bet, kad pigiausia galima susideti, tai tikrai. Patys pas save dedames sviesios juros zoles "Tarket" plaukiojancias grindis 35Lt/kv.m. pamaciau ir taip patiko, kad apie nieka kita net galvot nenoriu.
Kamstis nepatinka...
Kamstis nepatinka...
Mes toki 2 kmb. sudejome.Liuks!!
aš labai džiaugiuosi kamštine danga
Susidejau kamsti, negaliu atsidziaugti.Tik dejau alyvuota, todel nezinau kaip devesis.Ir nezinau ar galima alyvuota kamsti lakuoti.Gal kas zinot?
Sveikos! As prabalsavau uz plyteles virtuveje, nors savo virtuveje pasidariau taip: kur yra darbine vieta tai plyteles, o paskui laminatas. Gan neblogai atrodo ir patogu!