Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės grindys

Apklausa: Kokios grindys virtuvėje geriausios? (528 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As tai uz laminuota grindu danga virtuvej. Pati turiu issiklojusi ir nesiskundziu thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus bus trisluoksnės ąžuolo lentos. Kol kas galvos nesuku, nes negalvoju, kad suvargsiu su tokia grindų danga. Juk su vandeniu nesiturškiu ten, balos ant grindų irgi nesusidaro g.gif Tikiuosi nežliumbti po pusmečio biggrin.gif
Atsakyti
Pries tai bute, kuriame gyvenom, susidejom plyteles (labai jau norejau ir patiko), ale tikria kaip kazkuri cia rase vos ne su dantu sepetuku sveisti reikejo, Grazu bet nepraktiska, mano nuomone, o ypac baisu, jei turi masu vaiku, kad gali laaaabai skaudziai nukristi ant plyteliu. verysad.gif dabar turim laminata- super, tik isplauni i vsio, jokio vargo kol kas.
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2006 07 19, 11:50)
Pries tai bute, kuriame gyvenom, susidejom plyteles (labai jau norejau ir patiko), ale tikria kaip kazkuri cia rase vos ne su dantu sepetuku sveisti reikejo, Grazu bet nepraktiska, mano nuomone, o ypac baisu, jei turi masu vaiku, kad gali laaaabai skaudziai nukristi ant plyteliu. verysad.gif dabar turim laminata- super, tik isplauni i vsio, jokio vargo kol kas.

Matai plytelė plytelei nelygu. Pas mus sename bute buvo sudėtos akmens masės plytelės. Super buvo, su šepetuku ten net nebūčiau turėjusi ką šveisti. O va pas draugę yra kitokios plytelės įtariu šepetuką čiups doh.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 07 19, 14:22)
Matai plytelė plytelei nelygu.

pritariu
Atsakyti
Na va jau aišku kokias plyteles geriau pirkti ,kad su dantų šepetukų nereikėtų šliaužioti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ką gi darytume,be vienos kitų patarimų ir patirties thumbup.gif
Atsakyti
VIrtuveje sudėtos juodgrindės. Ant jų plyteles dėti negalima. Gal kas esat virtuvėje susidėję laminato grindis? Kokie eksplotavimo niuansai?
Atsakyti
QUOTE(nsn @ 2006 10 23, 08:58)
VIrtuveje sudėtos juodgrindės. Ant jų plyteles dėti negalima. Gal kas esat virtuvėje susidėję laminato grindis? Kokie eksplotavimo niuansai?

Apie niuansus nežinau. Pas kaimynus su laminatu virtuvėje per atostogas laisčiau gėles ir maitinau katę, tai buvau prigrąsinta, jog , jei kas, jokiu būtu jo negalima plauti, o tik pašluostyti. Kadangi ji pietus tik mikrobangėje iš gatavų pusfabrikačių gamina, tai gal ir neprireikia grindų plauti, aš taip nesugebėčiau.
Atsakyti
Mes virtuvėje susidėjom laminatą. Tiesa, savo butą eksploatuojam dar tik apie mėnesį, tai labai daug minusų vardinti negaliu. Laminatą pirkome brangų, tinkamą virtuvei, jis ir pats toks storas yra. Kol kas viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Mano šios vasaros nuotykis parodė, kad mano sprendimas susikloti plyteles virtuvėn buvo labai teisingas. Vos tik išvažiavau atostogauti, užliejo kaimynai iš viršaus. Kai grįžau, radau supuvusius baldus, nuo sienos nusilupusį kamštmedį. Ant gridų laikėsi 2cm vandens sluoksnis. Laimė, kad buvo nepūnančios grindys.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 10 23, 17:05)
Mano šios vasaros nuotykis parodė, kad mano sprendimas susikloti plyteles virtuvėn buvo labai teisingas. Vos tik išvažiavau atostogauti, užliejo kaimynai iš viršaus. Kai grįžau, radau supuvusius baldus, nuo sienos nusilupusį kamštmedį. Ant gridų laikėsi 2cm vandens sluoksnis. Laimė, kad buvo nepūnančios grindys.

Nu siaubeli blink.gif
Atsakyti
Mes darysime sildomas grindis ir klijuosime plyteles. Manau turetu buti praktiska ax.gif
Atsakyti