QUOTE(#tagra# @ 2013 03 04, 22:16)
Jei plyteles isklotos pries pora men. jau nebegalima to impregnanto tepti??
Ot anksciau nezinojau apie toki
Galima
Prieš tai švariai išvalykit tarpelius ir tepkit
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 05, 19:51)
as kai panasu buteliuka is senuku parodziau meistrui,kuris klijavo plyteles ir aisku glaiste tarpelius veliau,tai jis man pasiule susikisti i "s*kna" .........bent jis pareiske,kad bent tie glaistai ,kuriuos as jam nupirkau jau turi viduje panasiu medziagu,kurios padeda neuzsinesti tiems tarpeliams ir palengvina ju valyma,nes kad jie daugiau ar maziau neuzsinestu nera galimybes....nu nebent nudazyt
........nepamenu kokie tiksliai buvo glaistai,bet ne patys pigiausi,ir ant ju buvo dar parasyta,kad vonioje,tai dregmei atsparus su antipelesiniu priedu,kur virtuveje ir kolidoriuje dejau,tai pirkau ten kazkokios aukstesnes klases,buvo uzrasyta,kad atsparus uztersimui ar dar kazkam....vuo.........beja,dar turiu ta amoniaku smirdanti buteliuka su zodziu delfin...nesusikisau dar jo
Aš nupirkau Ceresit'o glaistą tarpams ant kurio irgi rašo, kad neįgeria skysčių, nesikaupia nešvarumai, neauga grybai ir t.t., bet mano meistras lygiai kaip jūs sako" "lai susikiša tą savo užrašą į šxxxą, man svarbu mano atlikto darbo kokybė ir Delfin'u tepsiu, nenoriu, kad po metų kitų mane keiktum, jei suduš burokų stiklainis ar išsilies vynas ir reikės išgremžt glaistą ir vėl glaistyt"
Beje, jam užtai papildomai nereiks damokėti, nors tarpai tarp plytelių 2mm ir viso 40 virš kvadratų