Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės grindys

Apklausa: Kokios grindys virtuvėje geriausios? (528 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Mindija @ 2013 03 03, 15:48)
Du kartus, nes pirmą sluoksnį sugeria, antras lieka paviršiuje 4u.gif Vonioj išvis gerai, jokie pelėsiai ar apnašos neįsigeria į tarpelius.

Jei plyteles isklotos pries pora men. jau nebegalima to impregnanto tepti??
Ot anksciau nezinojau apie toki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(#tagra# @ 2013 03 04, 23:16)

as kai panasu buteliuka is senuku parodziau meistrui,kuris klijavo plyteles ir aisku glaiste tarpelius veliau,tai jis man pasiule susikisti i "s*kna" .........bent jis pareiske,kad bent tie glaistai ,kuriuos as jam nupirkau jau turi viduje panasiu medziagu,kurios padeda neuzsinesti tiems tarpeliams ir palengvina ju valyma,nes kad jie daugiau ar maziau neuzsinestu nera galimybes....nu nebent nudazyt thumbup.gif ........nepamenu kokie tiksliai buvo glaistai,bet ne patys pigiausi,ir ant ju buvo dar parasyta,kad vonioje,tai dregmei atsparus su antipelesiniu priedu,kur virtuveje ir kolidoriuje dejau,tai pirkau ten kazkokios aukstesnes klases,buvo uzrasyta,kad atsparus uztersimui ar dar kazkam....vuo.........beja,dar turiu ta amoniaku smirdanti buteliuka su zodziu delfin...nesusikisau dar jo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(#tagra# @ 2013 03 04, 22:16)

Galima 4u.gif Prieš tai švariai išvalykit tarpelius ir tepkit smile.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 05, 19:51)
as kai panasu buteliuka is senuku parodziau meistrui,kuris klijavo plyteles ir aisku glaiste tarpelius veliau,tai jis man pasiule susikisti i "s*kna" .........bent jis pareiske,kad bent tie glaistai ,kuriuos as jam nupirkau jau turi viduje panasiu medziagu,kurios padeda neuzsinesti tiems tarpeliams ir palengvina ju valyma,nes kad jie daugiau ar maziau neuzsinestu nera galimybes....nu nebent nudazyt thumbup.gif ........nepamenu kokie tiksliai buvo glaistai,bet ne patys pigiausi,ir ant ju buvo dar parasyta,kad vonioje,tai dregmei atsparus su antipelesiniu priedu,kur virtuveje ir kolidoriuje dejau,tai pirkau ten kazkokios aukstesnes klases,buvo uzrasyta,kad atsparus uztersimui ar dar kazkam....vuo.........beja,dar turiu ta amoniaku smirdanti buteliuka su zodziu delfin...nesusikisau dar jo schmoll.gif

Aš nupirkau Ceresit'o glaistą tarpams ant kurio irgi rašo, kad neįgeria skysčių, nesikaupia nešvarumai, neauga grybai ir t.t., bet mano meistras lygiai kaip jūs sako" "lai susikiša tą savo užrašą į šxxxą, man svarbu mano atlikto darbo kokybė ir Delfin'u tepsiu, nenoriu, kad po metų kitų mane keiktum, jei suduš burokų stiklainis ar išsilies vynas ir reikės išgremžt glaistą ir vėl glaistyt" biggrin.gif Beje, jam užtai papildomai nereiks damokėti, nors tarpai tarp plytelių 2mm ir viso 40 virš kvadratų nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 05, 21:17)
Galima 4u.gif Prieš tai švariai išvalykit tarpelius ir tepkit smile.gif
Aš nupirkau Ceresit'o glaistą tarpams ant kurio irgi rašo, kad neįgeria skysčių, nesikaupia nešvarumai, neauga grybai ir t.t., bet mano meistras lygiai kaip jūs sako" "lai susikiša tą savo užrašą į šxxxą, man svarbu mano atlikto darbo kokybė ir Delfin'u tepsiu, nenoriu, kad po metų kitų mane keiktum, jei suduš burokų stiklainis ar išsilies vynas ir reikės išgremžt glaistą ir vėl glaistyt" biggrin.gif Beje, jam užtai papildomai nereiks damokėti, nors tarpai tarp plytelių 2mm ir viso 40 virš kvadratų nail.gif

nu,jei paskutinis sakinys teisingas tada as uz...jega thumbup.gif drinks_cheers.gif ...........saunu,skirtingos nuomones-esam arciau tiesos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 05, 21:15)
nu,jei paskutinis sakinys teisingas tada as uz...jega thumbup.gif  drinks_cheers.gif ...........saunu,skirtingos nuomones-esam arciau tiesos verysad.gif

Taip drinks_cheers.gif Užtai ir lengviausia pasakyt "nu kam to reikia, jei viskas yra", o pagalvot "eik tu peklon, papildomai nemokėsi, o aš ir nesi**siu" ax.gif
Atsakyti
Pas mus ilga laika buvo parketas virtuvej (kaip ir visam bute). Viskas kaip ir normaliai, tik labai nusitryne, medis pradejo juoduoti, metas keisti grindis. Planuojam detis plyteles. Tik turim tokia bedele - pries 2 metus sumontuota nauja virtuve, tai kaip suprantu reikes viska ardyti ir lupti, o sudejus grindis viska sumontuoti atgal. Tas visas vargas labai stabdo nuo veiksmu. Galvojam gal kloti plyteles tik ne baldu zonoje, t.y.po sumontuota virtuve paliekant parketa (kol gyvensim sitam bute vis tiek nejudinsim virtuves ir baldu tikrai nekeisim). Ar apsimojetu toks veiksmas ar vis gi praktiskiau kloti plytelem visa virtuve?
Atsakyti