Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės grindys

Apklausa: Kokios grindys virtuvėje geriausios? (528 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(IeNeI @ 2012 08 31, 11:54)
Laba,

mes dvejojam tarp plytelių ir "plaukiojančių" grindų.
vyras kaip ir labiau už plyteles, o aš sakau, jog šalta ir viskas dūšta, tai jau man minusas.
bet visgi, kas yra praktiškiau virtuvėje, ar plaukiojančios (noriu tokių, kurios atrodo kaip plytelės, gal kas žinot kainas ir kur didesnis jų pasirinkimas , pvz kaune ar alytuje?)

as taip pat galva suku, kuri varianta pasirnkti, bet labiau linkstu prie plytelių. Būtų įdomu išgirsti, argumentų už ir peieš. Kas turite plyteles, ar esate patenkintos? o pas ka laminatas, ar nekeistumet i plyteles?
Atsakyti
Mes, po ilgu svarstymu, nusprendeme visur deti plauk.laminata, o plyteles, kadangi puikiai atitaikeme spalva prie laminato, desime tik prieskambario zonoje. Kadangi planuose namo statyba - tai va ant buto eksperimentuosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2012 08 31, 12:09)
Atrodo, kad mano rašyta  thumbup.gif  Lyygiai taip pat ir pas mus, vyras už plyteles, o man šalta ir ne taip jauku biggrin.gif Ir priedo - mes irgi iš ALytaus  thumbup.gif

na mes visgi link plaukiojančių labiau linkstam, nes nėra jos blogios, ir ne pačias paprasšiausias juk pirksim, plius kaip aš sakau balų virtuvėj nepalikinėsim (na tik užliejimo atveju būtų blogai), bet čiau jau viskam būtų nieko gero.
smagu, gal viena kitai pasakysim, kokių vietelių, kur čia pas mus kažkas geresnio ir įdomesnio yra;)
Atsakyti
Ar renkatės 32 kl. laminatą?Ar meistras impregnuoja papildomai?
Kur geriausias kainos/kokybės santykis Vilniaus parduotuvėse ?
Atsakyti
Pas mane plytelės, bet grindys šildomos.Per 8 metus 3 sudužusios plytelės,bet priežiūra skūstis negaliu.Aišku pradžioje šveičiau su dantų šepetuku, dabar jau atsibodo.Jei gyvenčiau bute tik laminatas.
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2013 02 20, 23:51)
Pas mane plytelės, bet grindys šildomos.Per 8 metus 3 sudužusios plytelės,bet priežiūra skūstis negaliu.Aišku pradžioje šveičiau su dantų šepetuku, dabar jau atsibodo.Jei gyvenčiau bute tik laminatas.

virtuveje tik plyteles thumbup.gif
Atsakyti
Plyteles smile.gif
Atsakyti
Ziurineju dangas, ir vis nesugalvoju ko noriu. Svetaine su virtuve vienoj patalpoj, tai skirtingu gandu nesinori daryt vien del perejimo doh.gif Plyteliu visur pirmam aukste irgi nesinori, o parketlentes virtuvej kazkaip ir nelabai g.gif Tai Matyt teks daryt skirtingas dangas, todel suku galva kas butu patogiausia. Plyteles gal ir gerai, bet bepatinka, kad issidauzo, ir tie uzglaistyti tarpeliai uzsinesa, reikia atskirai eit ir valineti... doh.gif Tai visai mane sudomino linoleumas, nors ir atrodo, seniena, bet naturalu ir patvaru. Ar deda tokia danga kas dar? biggrin.gif Ir dar radau kauciukines grindis. Galit kas nors apie jas ka pasakyti? Man labiausiai imponuoja tai, kad jos vientisos, be jokiu tarpeliu grioveliu...
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 02, 22:33)
Plyteles gal ir gerai, bet bepatinka, kad issidauzo, ir tie uzglaistyti tarpeliai uzsinesa, reikia atskirai eit ir valineti... doh.gif

Jei iškart po užglaistymo tuos tarpus atsargiai, teptuku, neišmozojant plytelių ištepsit šituo impregnantu, patikėkit, visą likusį grindų gyvavimo laiką pamiršit apie tarpelių šveitimą mirksiukas.gif Pigu, bet tikrai efektyvu. Ypač jei tie tarpeliai balti.

Ir ką turėjot uomeny "išsidaužo"? Plytelės? g.gif
Atsakyti
Jei virtuvė bendroje zonoje su svetaine,kiek paprastai cm ar m plytelių turėtų matytis už virtuvinių baldų?
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 03, 12:33)
Jei iškart po užglaistymo tuos tarpus atsargiai, teptuku, neišmozojant plytelių ištepsit šituo impregnantu, patikėkit, visą likusį grindų gyvavimo laiką pamiršit apie tarpelių šveitimą mirksiukas.gif Pigu, bet tikrai efektyvu. Ypač jei tie tarpeliai balti.

Ir ką turėjot uomeny "išsidaužo"? Plytelės? g.gif

Aciu uz info. Bet ji turbut irgi viena karta gal neuztenka uztepti? Na bet pliusas plyteliu naudai smile.gif

Na as su abiem kairem rankom, tai man daznai kas krenta is ranku, tai krisdami indai ir patys suduzta, ir plyteles gabaliuka buna ismusa. Dabartines plyteles margos, i akis nekrenta, bet...
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 03, 14:14)
Aciu uz info. Bet ji turbut irgi viena karta gal neuztenka uztepti? Na bet pliusas plyteliu naudai smile.gif

Na as su abiem kairem rankom, tai man daznai kas krenta is ranku, tai krisdami indai ir patys suduzta, ir plyteles gabaliuka buna ismusa. Dabartines plyteles margos, i akis nekrenta, bet...

Du kartus, nes pirmą sluoksnį sugeria, antras lieka paviršiuje 4u.gif Vonioj išvis gerai, jokie pelėsiai ar apnašos neįsigeria į tarpelius.

biggrin.gif Gal tada akmens masės dėkit, geriau atlaiko smūgius biggrin.gif
Atsakyti