Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės grindys

Apklausa: Kokios grindys virtuvėje geriausios? (528 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(dėja @ 2006 07 15, 17:09)
Dabar ir plytelių yra lentelių imitacijos(labai thumbup.gif atrodo),bet taip pat kainos kažkur nuo 50lt už kvadratą  doh.gif

Pas mus plyteles medzio lenteliu imitacija,tikrai thumbup.gif atrodo.O 50lt.tikrai nera brangu,nes mes mokejom 110.
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2006 07 15, 15:39)
Pas mus plyteles medzio lenteliu imitacija,tikrai  thumbup.gif atrodo.O 50lt.tikrai nera brangu,nes mes mokejom 110.

Na aš kainos tikliai nežinau kokia ten buvo,gal ne taip pažiūrėjau blush2.gif .Bet man jos labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2006 07 15, 17:47)
Na aš kainos tikliai nežinau kokia ten buvo,gal ne taip pažiūrėjau  blush2.gif .Bet man jos labai patiko thumbup.gif

Jei matei Senukuose,tai gali but,mes anksciau Aparici pirkom doh.gif,nors pacios plyteles truputi skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leja30: 15 liepos 2006 - 15:53
QUOTE(rosenda @ 2006 07 15, 17:00)
Brangokai tai kiek?Jis panasus i linoleuma ar kaip blush2.gif

na mum kvadratas gavosi apie 50-60lt tiksliai nepamenu. bet mes dejom ne pati geriausia nes neilgai bute begyvensim. na jis is pirmo zvilgsnio kiek panasus i linoliauma, tik jo struktura skiria, na jo spalva eina per visa jo stori, jis yra labai patvarus tad pagrinde ji deda ofisuose ir pan.
Atsakyti
QUOTE(sigmina @ 2006 07 15, 16:20)
na mum kvadratas gavosi apie 50-60lt tiksliai nepamenu. bet mes dejom ne pati geriausia nes neilgai bute begyvensim.  na jis is pirmo zvilgsnio kiek panasus i linoliauma, tik jo struktura skiria, na jo spalva eina per visa jo stori, jis yra labai patvarus tad pagrinde ji deda ofisuose ir pan.

Aisku,aciu sigmina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2006 07 15, 15:50)
Jei matei Senukuose,tai gali but,mes anksciau Aparici pirkom doh.gif,nors pacios plyteles truputi skiriasi.

Taip senukuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigmina @ 2006 07 15, 16:20)
na mum kvadratas gavosi apie 50-60lt tiksliai nepamenu. bet mes dejom ne pati geriausia nes neilgai bute begyvensim.  na jis is pirmo zvilgsnio kiek panasus i linoliauma, tik jo struktura skiria, na jo spalva eina per visa jo stori, jis yra labai patvarus tad pagrinde ji deda ofisuose ir pan.

Girdėjau iš vieno pažįstamo,klojo pas žmonės,tai labai gyrė tą dangą.Bet kaina minėjo apie 100lt. g.gif
Atsakyti
butu labai gerai pamatyt nuotraukyte, kaip plyteles lenteliu imitacijos interjere atrodo, nes galvoju apie tokias plyteles is as.
Atsakyti
Mes tai virtuvej plyteles sviesias susidejom, kaip naudosis dar nezinau, bet pas mane senajame bute virtuvej medine danga, tai vos ne kiekvienais metais reikia perdazyt, nes vis nusitrina, nusibraizo... unsure.gif
Atsakyti
pas mane virtuvej laminatas sudetas per visa plota (tingejau knistis su plytom). ir visai nesigailiu - ir vandens gauna, ir nukrenta kas - nei atsirado tarpu, nei susibraize , jau 3 metai. manau labai neblogai.
Atsakyti
Ir as galvoju,kad puse plyteliu,puse laminatas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2006 07 18, 22:04)
Ir as galvoju,kad puse plyteliu,puse laminatas g.gif

Pas draugus taip,man labai gražu.Bet taip daryčiau jei super didelė virtuvė,arba junkta su kambariu.
Atsakyti