Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės grindys

Apklausa: Kokios grindys virtuvėje geriausios? (528 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(ra2ga @ 2011 09 20, 20:02)
Nu viskas smile.gif
Vaziavom siandien pirkti i virtuve kamstine danga, o nusipirkom... azuolo parketlentes  biggrin.gif
Jos 220ilgiox20plocio, kaip laminatas susisega, nulakuotos, kaina 75Lt/m2.
Manau, kad bus liuks.

O kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2011 09 25, 19:33)
O kur pirkote?

Medzio centre Boen Lietuva
Buvo ir pigesniu.
Pardavejas sake, kad atsako ir garantuoja uz kiekviena lentute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2011 09 25, 19:11)
Medzio centre Boen Lietuva
Buvo ir pigesniu.
Pardavejas sake, kad atsako ir garantuoja uz kiekviena lentute smile.gif

Dekui smile.gif tiesa, o čia trijų juostų ar vienos?
Atsakyti
Kadangi mes del grindu apsisprendeme - bus tik plyteles (virtuve, koridorius ir svetaine), tai belieka nuspresti ar blizgias,ar matines, ar pusiau blizgias pirkt. Kaip manot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Infinity_ @ 2011 09 25, 21:23)
Dekui smile.gif  tiesa, o čia trijų juostų ar vienos?

o kur paziuret? blush2.gif
jeigu cia apie "piesini" kalba tai triju, nevientisa lenta.
jeigu parketlente kaip lenta tai buvo ir virs 300Lt kainos
Atsakyti
Sveikos panelės! Patarkit ar plytelės blizgios virtuvėje tinka ,gal jos labai slidžios ir sunkiai valosi ,turiu galvoje 50x50cm. Kad dūžta indai ant plyteliu tai jau žinau ,bet vis vien jų norių .Dar senukuose žiūrejau irgi plytelių imitaciją irgi patiko ,bet ar tai nebus kičas?....ačiū už patarimus. ax.gif
Atsakyti
Laba diena,

norėčiau ir aš jūsų patarimo ax.gif Esama situacija virtuvėje tokia
user posted image
Ten kur apačioje tamsios grindys, tai bandomosios plytelės. Realios grindys dabar šviesesnės spalvos lentas imituojantis linoleumas.

Noriu keisti į plyteles ir perdažyti sienas, bet niekaip neapsisprendžiu ar dėti tamsesnes grindis (man asmeniškai gražu tamsi spalva ax.gif ) ar šviesias. Virtuvė 9 m2. Gal ką patartumėte? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2012 06 19, 16:51)
Noriu keisti į plyteles ir perdažyti sienas, bet niekaip neapsisprendžiu ar dėti tamsesnes grindis (man asmeniškai gražu tamsi spalva  ax.gif ) ar šviesias.

Manyciau, kad apsisprendima turetu nulemti visuma. Kiek domejausi interjero subtilybemis, patariama akcentuoti kazka viena: arba grindis, arba sienas , arba baldus. O jeigu erdve nedidele, tai patariama viska daryti sviesiu tonu, tuomet erdve vizualiai padideja. Cia dar aisku ir skonio reikalas, - vieni megsta minimalizma, kiti klasika, treti provansa ir t.t. smile.gif
Atsakyti
gal žinote firmą kuri deda bambuko grindis g.gif

QUOTE(Nenuorama @ 2012 06 19, 15:51)
Noriu keisti į plyteles ir perdažyti sienas, bet niekaip neapsisprendžiu ar dėti tamsesnes grindis (man asmeniškai gražu tamsi spalva  ax.gif ) ar šviesias. Virtuvė 9 m2. Gal ką patartumėte?  ax.gif

tamsios spalvos grindis reik dažnai plauti, nes matosi visos dulkės ir dėmės nuo vandens.
tiesiog susėsti ir sudelioti pliusus/minusus, jei patalpa maža tamsi slapva dar mažins, dar koks apšvietimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 20 birželio 2012 - 08:37
Dėkui už patarimus. Taip, patalpa nedidelė, vienas langas, bet šviesos nedaug duoda, nebent kai saulė labai pašviečia. Paskutinis mano variantas po vakar dienos prasinešimo po parduotuvę smile.gif vaizdas iš holo
user posted image
Plytelės realiai geltonos, kur ne kur matosi dramblio kaulo spalva, visumoj matinės, bet vietomis truputį ir blizgio yra.
Sienas tada daryčiau irgi panašaus tono kaip plytelės, tik šviesesnio tono.

Dėl to teplumo šviesių tamsių grindų, tai ką aš žinau. Susidėjau šviesias grindis vonioje, tai irgi visos dulkės, plaukai matosi, reikia kas antrą dieną šluoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenuorama @ 2012 06 20, 09:55)
Plytelės realiai geltonos, kur ne kur matosi dramblio kaulo  spalva, visumoj matinės, bet vietomis truputį ir blizgio yra.
Sienas tada daryčiau irgi panašaus tono kaip plytelės, tik šviesesnio tono.

Manau, kad bus grazu ir sviesios spalvos atspindes daugiau sviesos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2006 07 14, 18:28)
Iškarto sorry,jei ne taip  parašiau "plaukiojanti"danga,nežinau kaip ji ištikrųjų vadinasi. blush2.gif

Tai va sugalvojom daryti remontą virtuvėje,ir norėjau kloti grindis plytelėm.Bet pažįstamas kuris kloja plyteles,sako neapsimoka.Bet pati nusiskundimų negirdėjau dėl plytelių.
Tai dabar laukiu jūsų patarimų,kokias grindis pasirinkti.Gal vienokios turi kokių minusų,kitos turi pliusų..Žodžiu padėkit išsirinkti wub.gif

Kaip gyvenome bute virtuveje buvo isklotas uosinis parketas,dabar name plyteles smile.gif
Atsakyti