Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės grindys

Apklausa: Kokios grindys virtuvėje geriausios? (528 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikos, reiketu patarimo, pas mus virtuve kartu su svetaine, plotas labai nedidelis, niekaip neapsisprendziu ar deti visur laminatas ar virtuves zonoje plyteles. Man graziau ziuretusi , jei visur butu laminatas, bet is praktiskosios puses ziurint turbut nekaip? gal kas turite kokiu atsiliepimu?:)aciu
Atsakyti
Mamukai, noriu pasitart biggrin.gif
Ką manot apie tokias plyteles didelei virtuvei?
user posted image
Atsakyti
Turim plyteles jau 15 metu visoje virtuveje, grindys sildomos, bet noreciau dabar mediniu, daug jaukiau ant ju....
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2011 03 21, 16:37)
Sveikos, reiketu patarimo, pas mus virtuve kartu su svetaine, plotas labai nedidelis, niekaip neapsisprendziu ar deti visur laminatas ar virtuves zonoje plyteles. Man graziau ziuretusi , jei visur butu laminatas, bet is praktiskosios puses ziurint turbut nekaip? gal kas turite kokiu atsiliepimu?:)aciu

Virtuvės zonai geriau plytelės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 27 birželio 2011 - 19:08
praejo beveik metai kai susidejome kamstine grindu danga virtuveje - buvau skaicius daug geru atsiliepimu, bet kad bus taip gerai neisivaizdavau....
Dziaugiuosi ir negaliu atsidziaugt - silta, malonu, neteplu, gerai valosi, o ir nevalius nesimato beveik nieko smile.gif nukrite daiktai neduzta...
svajoju dabar apie kamsti visam bute...
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2011 06 27, 21:30)
praejo beveik metai kai susidejome kamstine grindu danga virtuveje...

Idekit, prasau, nuotrauka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pagyvenus @ 2010 12 30, 18:59)
Man kamščio vaizdas ir spalva (pas mus paprastas, be spalvos, tikras kamštis) iš pradžių buvo šiaip sau, bet pripratau. Dabar visai nieko, ypač kai dėl jo margumo netvarka labai puikiai slepiasi biggrin.gif

O as kitokio ir nerandu. Visur tikras kamstis. Gal padesit susirast? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos visos, prisiskaičiau visko apie kamštinę dangą ir norėčiau paklausti ar dėl grindų minkštumo neatsirado nelygumų. Kai kuriuose forumuose esu skaičiusi, kad ilgą laiką baldas į grindis įsispaudžia ir tie nelygumai lieka. O kaip pas jus namuose?
Atsakyti
Mano klausimas nevisai tiesiogiai susijęs, bet smile.gif Ar reikia virtuvėje šildomų grindų? Ar yra turinčių tokias? Maniškis dėsto man, kad virtuvėj bus šildomos grindys, bet aš mąstau, ar jos ten reikalingos, juk ir taip šilta nuo puodų ir orkaitės būna.
Atsakyti
Tik už plyteles !!
Atsakyti
Nu viskas smile.gif
Vaziavom siandien pirkti i virtuve kamstine danga, o nusipirkom... azuolo parketlentes biggrin.gif
Jos 220ilgiox20plocio, kaip laminatas susisega, nulakuotos, kaina 75Lt/m2.
Manau, kad bus liuks.
Atsakyti
sveikos,
o kokias plyteles geriausia deti i didele virtuve,norisi man sviesiu,bet ant kokiu maziausiai matosi visokie nesvarumai?o jos geriau rambuotos ar lygios,girdejau kad rombuotos geriau
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2011 06 27, 19:30)
praejo beveik metai kai susidejome kamstine grindu danga virtuveje - buvau skaicius daug geru atsiliepimu, bet kad bus taip gerai neisivaizdavau....
Dziaugiuosi ir negaliu atsidziaugt - silta, malonu, neteplu, gerai valosi, o ir nevalius nesimato beveik nieko smile.gif nukrite daiktai neduzta...
svajoju dabar apie kamsti visam bute...

..As taip pat esu LABAI patenkinta,musu visas namas ja isklotas wub.gif silta,minksta ir grazu.
Atsakyti