Sveikos, reiketu patarimo, pas mus virtuve kartu su svetaine, plotas labai nedidelis, niekaip neapsisprendziu ar deti visur laminatas ar virtuves zonoje plyteles. Man graziau ziuretusi , jei visur butu laminatas, bet is praktiskosios puses ziurint turbut nekaip? gal kas turite kokiu atsiliepimu?:)aciu
Mamukai, noriu pasitart
Ką manot apie tokias plyteles didelei virtuvei?
Ką manot apie tokias plyteles didelei virtuvei?
Turim plyteles jau 15 metu visoje virtuveje, grindys sildomos, bet noreciau dabar mediniu, daug jaukiau ant ju....
QUOTE(Kleopatra_Kaunas @ 2011 03 21, 16:37)
Sveikos, reiketu patarimo, pas mus virtuve kartu su svetaine, plotas labai nedidelis, niekaip neapsisprendziu ar deti visur laminatas ar virtuves zonoje plyteles. Man graziau ziuretusi , jei visur butu laminatas, bet is praktiskosios puses ziurint turbut nekaip? gal kas turite kokiu atsiliepimu?:)aciu
Virtuvės zonai geriau plytelės.
praejo beveik metai kai susidejome kamstine grindu danga virtuveje - buvau skaicius daug geru atsiliepimu, bet kad bus taip gerai neisivaizdavau....
Dziaugiuosi ir negaliu atsidziaugt - silta, malonu, neteplu, gerai valosi, o ir nevalius nesimato beveik nieko nukrite daiktai neduzta...
svajoju dabar apie kamsti visam bute...
Dziaugiuosi ir negaliu atsidziaugt - silta, malonu, neteplu, gerai valosi, o ir nevalius nesimato beveik nieko nukrite daiktai neduzta...
QUOTE(Loram @ 2011 06 27, 21:30)
praejo beveik metai kai susidejome kamstine grindu danga virtuveje...
Idekit, prasau, nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(pagyvenus @ 2010 12 30, 18:59)
Man kamščio vaizdas ir spalva (pas mus paprastas, be spalvos, tikras kamštis) iš pradžių buvo šiaip sau, bet pripratau. Dabar visai nieko, ypač kai dėl jo margumo netvarka labai puikiai slepiasi
O as kitokio ir nerandu. Visur tikras kamstis. Gal padesit susirast?
Tik už plyteles !!
Nu viskas
Vaziavom siandien pirkti i virtuve kamstine danga, o nusipirkom... azuolo parketlentes
Jos 220ilgiox20plocio, kaip laminatas susisega, nulakuotos, kaina 75Lt/m2.
Manau, kad bus liuks.
Vaziavom siandien pirkti i virtuve kamstine danga, o nusipirkom... azuolo parketlentes
Jos 220ilgiox20plocio, kaip laminatas susisega, nulakuotos, kaina 75Lt/m2.
Manau, kad bus liuks.
QUOTE(Loram @ 2011 06 27, 19:30)
praejo beveik metai kai susidejome kamstine grindu danga virtuveje - buvau skaicius daug geru atsiliepimu, bet kad bus taip gerai neisivaizdavau....
..As taip pat esu LABAI patenkinta,musu visas namas ja isklotas silta,minksta ir grazu.