Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės grindys

Apklausa: Kokios grindys virtuvėje geriausios? (528 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(bugyte @ 2011 01 27, 12:52)
Aš irgi virtuvėje norėčiau plytelių su medžio imitacija, gal pasidalintumėte paslaptimi kur radote?  4u.gif

Irise ukmergės plente, ten nusižiūrėjom. Kadangi mūsų kiekis didelis tai visai įmanoma nebloga nuolaida, Tik sakė reiktų laukti kola atveš apie 2 savaites.
Buvau maloniai nustebinta Iriso pasirinkimu - tikrai nemažai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2011 01 27, 14:27)
Irise ukmergės plente, ten nusižiūrėjom. Kadangi mūsų kiekis didelis tai visai įmanoma nebloga nuolaida, Tik sakė reiktų laukti kola atveš apie 2 savaites.
Buvau maloniai nustebinta Iriso pasirinkimu - tikrai nemažai  thumbup.gif

Prieš savaitę buvau užbėgus į Irisa, bet kažkaip neatkreipiau dėmesio, reiks atidžiau pasivaikštinėt. Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
pas mus visur plytelės thumbup.gif išskyrus miegamuosius ,
žiemą šilta būna, kad ir nekūreni visą parą, o vasarą tikra atgaiva kojoms
bet gailimės, kad ir miegamuosiuose nesudėjom šildomų grindų su gražiom medžio imitacija plytelėm, dabar tokių gražių yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(motoraika @ 2011 01 27, 22:47)
pas mus visur plytelės  thumbup.gif  išskyrus miegamuosius ,
žiemą šilta būna, kad ir nekūreni visą parą, o vasarą tikra atgaiva kojoms
bet gailimės, kad ir miegamuosiuose nesudėjom šildomų grindų su gražiom medžio imitacija plytelėm, dabar tokių gražių yra  thumbup.gif

Mes irgi beveik visur plyteles desym, sildomos gryndys visur. Man patinka - nei dulkiu ir prieziura paprasta. Tik vat miedienos imitacijos nesirinkciau, man kazkaip labai aki rezia juk matosi kad ne miediena, zodziu man labai baisiai atrodo ...bet cia tik mano nuomone, siaip tai gi pagal savo skoni reikia rinktis.
Atsakyti
Nusižiūrėjom plyteles medžio imitacijos, man jos tikrai gražios. tik dar nežinau kokios jos klasės. 42Lt. už 1m2, kaip manot, ar čia normali kaina, t.y. ar už tokią kainą gausim geros kokybės plyteles g.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 03 18, 21:56)
Nusižiūrėjom plyteles medžio imitacijos, man jos tikrai gražios. tik dar nežinau kokios jos klasės. 42Lt. už 1m2, kaip manot, ar čia normali kaina, t.y. ar už tokią kainą gausim geros kokybės plyteles g.gif

Kur tokiu radot?
Atsakyti
Bauhofe, šiandien važiuosime dar kartą pasižiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 03 18, 23:56)

Svarbi ne tik klase bet ir rusis, akmens mases ar keramika. Paziuresyt ant dezes ir zinosyte.Kaina nieko nesako.
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 03 19, 22:58)
Svarbi ne tik klase bet ir rusis, akmens mases ar keramika. Paziuresyt ant dezes ir zinosyte.Kaina nieko nesako.

Tai va, neužsakėme plytelių, pasirodo jos antros klasės. Daug kas sako tokių nepirkt verysad.gif Tai ir pabijojome, nors man jos tikrai gražios buvo. Dabar nusižiūrėjome kitas Iris parduotuveje. bet jos didokos - 0,33 x0,5cm. Ar gerai tokie matmenys, ar nėra čia kokių paslapčių. O kuo skiriasi akmens masė nuo keramikos? doh.gif Gal ir kvailas klausimas, bet aš pirmą kart susidūriau su plytelėmis. Kas geriau? gal kas pakonsultuos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2011 03 20, 18:48)
Tai va, neužsakėme plytelių, pasirodo jos antros klasės. Daug kas sako tokių nepirkt verysad.gif Tai ir pabijojome, nors man jos tikrai gražios buvo. Dabar nusižiūrėjome kitas Iris parduotuveje. bet jos didokos - 0,33 x0,5cm. Ar gerai tokie matmenys, ar nėra čia kokių paslapčių. O kuo skiriasi akmens masė nuo keramikos? doh.gif Gal ir kvailas klausimas, bet aš pirmą kart susidūriau su plytelėmis. Kas geriau? gal kas pakonsultuos mirksiukas.gif

Akmens yra zymiai stipresne, atsparesne. Pati plytele yra storesne.Atsparesne duziams ir baizymui.Kaikurios yra tiesiog nuslifuotos pvz iki blizgesio - o tai reiskia kad nenusitrins, atskils ir nesimatys spalvos skirtumo.Keramika daroma is molio misinio( tiksliai galesiu veliau parasyt, nes as nezinau tai paklausiu vyro) o akmens is granito, marmuro ir kitu akmenu.Kai keramika nusitrina pvz. baltos plyteles - matysis molio spalva.Keramika gerai tinka sienoms nes ten nera tokios trinties ir tikrai neverta moketi brangiau. Ant grindu ypac virtuveje, koridoriuje, vonioje patarciau imti akmens.Del antros klases jum pataria labai gerai, neverta uz tokia kaina pirkt antrarusies prekes.Italiska firma Porcellanati gamina tikrai neblogius akmens mases plyteles. Taipat likau patenkinta Cersanito plytelem, nors ir Lenkiskos, bet ir visai pigios. Nusivyliau Dvarcioniu Keramika - teko grazinti. Kokybe neatitinka reglamentuotu parametru.Kar liecia matmenu - jei klijuoti ruosiasi ne meistras tai kuo plytele didesne tuo jam blogiau seksys.Kuo plytele didesne tuo ja sunkiau pasodinti. Jei rinksytes profisionala- dydys reiksmes neturi, kaip jum graziau. Dar prisiminkyte kad parduotuveje plytele visada atrodo mazesne nei namie. Asmeniskai as niekada neperku tokiu dalyku inete. O pries pirkdama visa kruva visada nuperku viena ( kainuos pora litu) atnesu namo, tik namie matosi kokia jos tikra spalva, kaip derinasi ir taip toliau. Mano auksti matyt reikalavimai blush2.gif . Na ir dar... apgalvokyte kokius tarpus darysyte tarp plyteliu, 0.5 mm ar be ju ( vistiek gauisys mikroninis tarpas, bet man ant grindu taip graziau),kokie bus plintusai, is plyteliu, dekoru, plastmasiniai o gal mediniai, ar bus dekorai, kaip klyjuosyte plyteles, istrizai ar horizontaliai o gal istrizai ir prie kiekvienos plyteles dekoras.. Man patinka istrizai su ir be dekoro., maziau patalpa pjauna ir neatrodo kad pinigu neuzteko, nes istrizai reikes daugiau plyteliu, bet cia tikrai tik mano nuomone, svarbiausia kad patiktu Jums. 4u.gif
Atsakyti
Dar pataisymai - keramika daroma is molio misinio o akmens mase is akmens dulkiu su priemaisom. Beje kiekviena marga zemes ar akmens imitacijos plytele turi savo krypti. Isitikinkyte kad jum klijuoja viena kriptym, tas kas nezino vargiai ar pastebetu toki trukuma, bet demesingesnem zmogui iskart kris i aki. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 03 20, 18:14)
Akmens  yra zymiai stipresne, atsparesne.

Labai ačiū už išsamų aiškinima, thumbup.gif lengviau ant dūšios pasidarė. mūsų išsirinktos plytelės itališkos, akmens masės, Du vienetai jau namuose, rytoj užsakysiu kitas. Pagal turimas derinsiu baldų plokštės spalvą, na, o meistai gerai žinomi, jau vonią pas mus darė, manau nebus problemų. Ačiū už patarimą dėl tarpelių. 4u.gif 4u.gif Tikrai atsižvelgsim.
Atsakyti