Prie baldu viena eile plyteliu isklota, o visur kitur medines azuolines grindys. po stalu patiesiau karves kailio kilimeli, jis gerai valosi, o ir grindys siek tiek saugosi nuo kedziu stumdymo. Esu labai patenkinta!
na, gal jau kas naudoja daugiau nei pora metų ir turi atsiliepimų apie kamštinę grindų dangą?
QUOTE(Irmuska2 @ 2006 07 15, 14:17)
Aš tik už plyteles virtuvėje.
Jei dėsi akmens masės (o būtent tokios virtuvei tinkamiausios), tai jos tikrai neįtrūks.
Jei dėsi akmens masės (o būtent tokios virtuvei tinkamiausios), tai jos tikrai neįtrūks.
Tikrai taip as ir tik uz plyteles ir akmens mases, bei reiktu silumos aisku dar nes tikrai ne ant sildomu stovet dar jei nelabai patinka slepetes saltoka
QUOTE(Loram @ 2010 07 13, 16:04)
na, gal jau kas naudoja daugiau nei pora metų ir turi atsiliepimų apie kamštinę grindų dangą?
Musu virtuves grindys isklotos kamstine danga Klojome pries du metus. Tikrai esu patenkinta, nes tai siltos ir malonios grindys. Dar pasirinkome toki praktiska marguma. Valosi labaai lengvai ir nesimato jokiu dryziu Zodziu dziaugiuosi pasirinkimu
as tik uz plyteles virtuveje
aš šiaip už plyteles bet architektas mums rekomendavo medines grindis visam pirmam aukšte, įskaitant ir virtuvę
as uz plyteles
As ir uz plyteles. Pradzioj gyvenau bute kur virtuveje buvo laminatas, ir galvojau jau savam buste taip pats bus kazkas panasaus, nes tekdavo is ranku isleist ir lekste ir puoduka, o bet taciau susidejau plyteles nes sildomos grindys, bet nesigailiu, dar tfiu tfiu niekas nesuduzo, valosi geriau nei laminatas.
QUOTE(varsa @ 2010 12 11, 18:13)
Musu virtuves grindys isklotos kamstine danga Klojome pries du metus. Tikrai esu patenkinta, nes tai siltos ir malonios grindys. Dar pasirinkome toki praktiska marguma. Valosi labaai lengvai ir nesimato jokiu dryziu Zodziu dziaugiuosi pasirinkimu
O šildymas koks? Grindininis?
Aš iš pradžių norėjau kamštinės dangos, bet jos labai gerai sulaiko šilumą, tad šildomoms grindims netinkamas variantas. Paskui norėjau parketo, ir vis dar noriu, bet daug kas sako, kad nepraktiška virtuvėje, ir vėlgi šilumos nuostoliai. Lieka plytelės, bet o tačiau man jos nepatika Nepatinka, nes nukritus ant jų viskas dūžta, ne šildymo metu - šaltos. Kadangi virtuvė kartu su gyvenamuoju kambariu tai noriu vientisų grindų. Noriu jaukios, praktiškos dangos ant šildomų grindų Kas iš savo patirties galit patarti???
QUOTE(balla @ 2010 12 30, 11:14)
O šildymas koks? Grindininis?
Aš iš pradžių norėjau kamštinės dangos, bet jos labai gerai sulaiko šilumą, tad šildomoms grindims netinkamas variantas. Paskui norėjau parketo, ir vis dar noriu, bet daug kas sako, kad nepraktiška virtuvėje, ir vėlgi šilumos nuostoliai. Lieka plytelės, bet o tačiau man jos nepatika Nepatinka, nes nukritus ant jų viskas dūžta, ne šildymo metu - šaltos. Kadangi virtuvė kartu su gyvenamuoju kambariu tai noriu vientisų grindų. Noriu jaukios, praktiškos dangos ant šildomų grindų Kas iš savo patirties galit patarti???
Trisluoksnės parketlentės - ir šildomoms grindims rekomenduojama ir jauku beveik kaip medis. Tik dar pastabėlė dėl plytelių šaltumo nesezono metu - manau grindys turėtų būt šildomos ištisus metus žiemą daugiau, vasarą mažiau, bet voniose, virtuvėje vis tiek turi būt šildomos.