Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės grindys

Apklausa: Kokios grindys virtuvėje geriausios? (528 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Man asmeniskai irgi geriausias pasirinkimas - plyteles, aisku tada geriau sildomos gindys, bet vasara tai g.gif ...
Mes kazkada turejom linoleuma,zinokit geras dalykas: siltas, minkstas tongue.gif
Del medines dangos: bijo dregmes, nukris koks puodas. metalinis daiktas, zodziu bijo ta danga daiktu kritimo biggrin.gif
O laminato isvis priese esu! Pritraukia dulkes, alergizuoja, tas nemalonus garsas! schmoll.gif Sintetinis gaminys!
As uz naturaluma! tongue.gif
Atsakyti
O ka manot apie 2005metais buvusia naujove ir virtuvem rekomenduojamas kaučiukines grindis? Kainos internetiniuose puslapiuose rasti nepavyko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viskas_bus_gerai_:): 10 balandžio 2010 - 11:13
Dabar kločiau tik laminatą. Iš nuogirdų ir kiek skaičiau tai amžinas reikalas - ir šilta, ir neblunkanti, ir jokios spec.priežiūros nereikalaujanti danga. Kai reikėjo kloti grindis, buvo prasidėjusi mada laminato, aišku, išklojom, bet jau kaip aš jį keikiu, tai ne tas žodis... prie kriauklės lašai matosi, jei drėgnesnė šluostė matosi ir kokiais mostais ir kaip plautos grindys, vaikams basom praėjus pėdos lieka, vienžo doh.gif
Atsakyti
kai nueinu i svecius pas draugus kur plyteles tai kojom ziauriai salta schmoll.gif dabar jau yra naujos kartos laminatas su guminiais kantukais, mums cia vienoj firmoj sake ir jis dregmes nebijo tinka virtuvej ir prieskambary kur dregme neisvengiama smile.gif jauciu kad rinksiuosi ji ax.gif
Atsakyti
man laminatas l.šaltas, taip pat kaip ir plytelės. O dar elektrinasi. Jau geriau dėčiau plyteles
Atsakyti
ok is praktines puses.Pas tevuka mano butuose parketas,kosmaras kazkoks.Kas kelis metus reikia slifuoti,lakuoti.Baisiai atrodo ir darbo daug reikia.Pas mane plyteles,grazios tokios tipo sandstone ax.gif .Plauti grindis vienas malonumas,alia,saltos kaip jau kazkas minejo ir yra dar toks minusiukas, tiek zmona tiek vaikai labai megdavo indus dauzyti i tas tas grindis lotuliukas.gif Puodukas tik sast nuo stalo ir baba.Linoleumas jega.Grindys siltesnes nei plyteles,taip pat lengvai plaunasi,netaip slidu kaip plyteles ar parketas jei vaikutis sugalvojo kokia balute priskadyt.Ir seis laikais gali visokiausiu atvaizdu ir isvaizdu prisilipdyt.Suklyjuos ir atrodys kaip vienas gabalas.Tik linoleumas.
Atsakyti
QUOTE(populistinis @ 2010 04 12, 19:04)
ok is praktines puses.Pas tevuka mano butuose parketas,kosmaras kazkoks.Kas kelis metus reikia slifuoti,lakuoti.Baisiai atrodo ir darbo daug reikia.Pas mane plyteles,grazios tokios tipo sandstone  ax.gif .Plauti grindis vienas malonumas,alia,saltos kaip jau kazkas minejo ir yra dar toks minusiukas, tiek zmona tiek vaikai labai megdavo indus dauzyti i tas tas grindis lotuliukas.gif Puodukas tik sast nuo stalo ir baba.Linoleumas jega.Grindys siltesnes nei plyteles,taip pat lengvai plaunasi,netaip slidu kaip plyteles ar parketas jei vaikutis sugalvojo kokia balute priskadyt.Ir seis laikais gali visokiausiu atvaizdu ir isvaizdu prisilipdyt.Suklyjuos ir atrodys kaip vienas gabalas.Tik linoleumas.

Sutinku, nes jei grindys is plytu ir jos yra be apsiltinimo, tada labai salta.
Atsakyti
Pas mus sudetas parketas, nors kiti atkalbinejo, atseit nieks taip nedaro, mes labai dziaugiames, silta, malonu 4u.gif
Naudojames apie metus, kol kas grindys atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi is pat pradziu manem, kad desim virtuvej plyteles, bent jau ties baldais, bet kuo toliau, tuo labiau noriu visu mediniu grindu. Galvojom desim po plytelem apsildyma, bet kai elektra zada sitaip pabrangint, tai atmetem si varianta doh.gif uzteks tik vonioj sildyma pasidaryt. Pas mano tevus visa virtuve plytelem isklota, mama dziaugiasi, kad labai lengvai nusivalo, bet kad kojos sala, tai tikra teisybe..o as labai nemegstu namuose su slepetem vaiksciot biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus visame pirmame aukste plyteles, virtuveje taip pat.Salcio nejauciame, nes grindinis sildymas, be to, as ir taip nemegstu basom vaikscioti, tik su tapkem, tai manau ir vasara nebus bedos.Tik vat minusas yra jei kas nukrenta iskart amen unsure.gif Ir dar-plyteles kai rinkomes, ne i galva nebuvo atejusi mintis pagalvot apie ju atsparuma, juk ne i lauka dedam, bet vat issirinkom nors ir l.grazias, bet visai nepraktiskas-jei kas nukrenta, lieka mazyte duobute doh.gif Kai virtuvini montavo, baldzius numete instrumenta, tai isskaptavo net dvi duobutes!Kai laiptus state, vel tas pats schmoll.gif Taigi butinai pagalvokit apie tai!!!
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 04 10, 19:57)
Dabar kločiau tik laminatą. Iš nuogirdų ir kiek skaičiau tai amžinas reikalas - ir šilta, ir neblunkanti, ir jokios spec.priežiūros nereikalaujanti danga. Kai reikėjo kloti grindis, buvo prasidėjusi mada laminato, aišku, išklojom, bet jau kaip aš jį keikiu, tai ne tas žodis... prie kriauklės lašai matosi, jei drėgnesnė šluostė matosi ir kokiais mostais ir kaip plautos grindys, vaikams basom praėjus pėdos lieka, vienžo  doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif ne laminatą kločiau, o LINOLEUMĄ doh.gif doh.gif doh.gif jomajo, susipainiojau ir taip nusišnekėjau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Begau nuo PVC, rinkausi is marmaleumo, kauciuko, kamstines dangos, bet finale visvien likau prie naujo pvc varianto...
Atsakyti