Dėl šviesių tarpų, tai meistras mums pardavė dvi specialias priemones, kurias, suklijavus plyteles, reikia ištepti tuos tarpus. Ant pakuočių rašo, kad tada apsaugo taip vadinamo "puco" spalvą nuo dulkių, dėmių atsirado ir t.t. . Viena talpa tos priemonės kainuoja apie 40 Lt, man rodos jų turėtų būti pirkti kiekvienoj plytelių parduotuvėje. Jei nepamiršiu galėsiu parašyti pavadinimą, nes prie šviesių plytelių šviesūs tarpai jau laabai gražiai žiūrisi
QUOTE(auksegi @ 2007 11 30, 20:12)
gal žinote apie bambukines grindis? Kaži virtuvei tiktų?
Mes dėjome bambuko imitacijos plyteles
Atrodo gan natūraliai, grindys pas mus šildomos
Ir mes neapsisprendžiam dėl grindų dangos virtuvės ir vagomojo zonoje. Jie bus vienoje patalpoje.... Virtuviniai baldai turėtų būti baltoki (na ne visai balti... ), apkantuoti riešuto spalvos kantais.
Dizainerė siūlo po virtuviniu komplektu dėti plyteles - tris eiles nuo sienos po 45 cm. Gausis 45x3 = 1,35m. 60 cm užsistatys baldais, ir tik 75 cm išlystų į matomą zoną (tai vaikščiojamoji zona palei spinteles). Toliau bus parketas.
Tas plyteles ant grindų siūlo beveik baltos spalvos.... norėjau pasidomėti... - gal kas turite? ar praktiška baltos pl. ant grindų? o tarpus? turbūt vis tik pilkus arba rusvus daryti.... nes balti man ant žemės plytelių nelabai patikimai atrodo..... manau, kad tikrai nusivaikčios...
Dizainerė siūlo po virtuviniu komplektu dėti plyteles - tris eiles nuo sienos po 45 cm. Gausis 45x3 = 1,35m. 60 cm užsistatys baldais, ir tik 75 cm išlystų į matomą zoną (tai vaikščiojamoji zona palei spinteles). Toliau bus parketas.
Tas plyteles ant grindų siūlo beveik baltos spalvos.... norėjau pasidomėti... - gal kas turite? ar praktiška baltos pl. ant grindų? o tarpus? turbūt vis tik pilkus arba rusvus daryti.... nes balti man ant žemės plytelių nelabai patikimai atrodo..... manau, kad tikrai nusivaikčios...
QUOTE(Žiba @ 2008 06 10, 08:29)
Mes dėjome bambuko imitacijos plyteles
labai jaukiai atrodo
mes kai remontuosime virtuve tai tik plyteles galvojam deti
As ir tik uz plyteles Kitokios dangos savo virtuveje neisivaizduoju Nezinau, gal kitos ir yra super tvarkingos, bet man daznai pasitaiko ka nors papylti, istaskyti ir t.t. tai plytelem nieko neatsitiks, neissikraipys, nesusibanguos ir t.t.
O savo busimam name noreciau labai sviesiu plyteliu, man labai grazu tik bijau, kad labai nepraktiska butu, o jai dar ir mazu vaikuciu, tai isviso... O tos priemones, kazin ar ilgam apsaugo? Ar jos skirtos tik nuvalyti? Nes jai tik nuvalyti, tai bijau, kad kasdien man sveisti reiktu
O savo busimam name noreciau labai sviesiu plyteliu, man labai grazu tik bijau, kad labai nepraktiska butu, o jai dar ir mazu vaikuciu, tai isviso... O tos priemones, kazin ar ilgam apsaugo? Ar jos skirtos tik nuvalyti? Nes jai tik nuvalyti, tai bijau, kad kasdien man sveisti reiktu
QUOTE(pmociute @ 2008 10 11, 10:19)
O aš dabar sėdžiu ir verkiu: sudėjo virtuvėje laminatą - tarpai didžiausi. Tą š... meistrą pavariau labai toli Dabar reik ardyti, bet nežinau nuo ko pradėt
o laminatas buvo klijuojamas ar paprastai sudedamas? nes jeigu paprastai, tai be problemu isardysit ir vel sudesit
O mes po ilgų svarstymų nutarėme virtuvėje dėti medines grindis, pas mus svetainė jungta su virtuve, erdvė nėra labai didelė, todėl išlaikysim vientisumą bute
Sveikos mes dejom laminata,bet prie spinteliu visvien idejom pora eiliu plyteliu