Iškarto sorry,jei ne taip parašiau "plaukiojanti"danga,nežinau kaip ji ištikrųjų vadinasi.
Tai va sugalvojom daryti remontą virtuvėje,ir norėjau kloti grindis plytelėm.Bet pažįstamas kuris kloja plyteles,sako neapsimoka.Bet pati nusiskundimų negirdėjau dėl plytelių.
Tai dabar laukiu jūsų patarimų,kokias grindis pasirinkti.Gal vienokios turi kokių minusų,kitos turi pliusų..Žodžiu padėkit išsirinkti
QUOTE(dėja @ 2006 07 14, 18:28)
Iškarto sorry,jei ne taip parašiau "plaukiojanti"danga,nežinau kaip ji ištikrųjų vadinasi.
Tai va sugalvojom daryti remontą virtuvėje,ir norėjau kloti grindis plytelėm.Bet pažįstamas kuris kloja plyteles,sako neapsimoka.Bet pati nusiskundimų negirdėjau dėl plytelių.
Tai dabar laukiu jūsų patarimų,kokias grindis pasirinkti.Gal vienokios turi kokių minusų,kitos turi pliusų..Žodžiu padėkit išsirinkti
susirask temą grindų dangos, ten visų dangų pliusai ir minusai surašyti
Papildyta:
balsavau už plyteles, bet tik už lygias, be jokių griovelių ir raštų. tėvai tokias turi, tai vargo vakarienė su dantų šepetuku šveisti
plytelių trūkumas tik tas, kad kas nukrenta, tas dūžta. bet šukės laimę neša
QUOTE(une @ 2006 07 14, 19:52)
as desiu plyteles (prie baldu apie 50cm) ir parketlentes.
Aš turėjau virtuvėje plyteles, tai daugiau nebedėsiu - kas krito, tas dužo. Vėliau turėjau tas "plaukiojančias" (laminuotas) grindis, tai dabar vėl susidėjau. Net taurė nukritusi nesudužo. Atitirpdydama šaldytuvą, užpyliau vandeniu ir nieko - atlaikė 5 metus. Tik nepatiko labai šviesios, nes kiekvienas plaukas, kiekvienas lašas matosi. Tai dabar susidėjau akmens imitacijos laminuotas plyteles, galiu nors savaitę nevalyti .
Pas mane vadinamoje "darbineje zonoje" yra plyteles, kitur uosio parketas. Esu labai patenkinta + po plytelemis sildomos grindys. Linoleumo nebedeciau (pries tai buvo) . Mes plyteles turejom deti norim nenorim, nes pas mus pecius dujinis virtuveje yra pastatomas, tai dujininkai kitaip ir nebutu leide (na bent jau ta vieta kur stovi pecius turi buti cementuota). Tai pasitare su vyru nusprendem, kad plyteles labai tiks.Susidejom beveik toki pati rasta kaip ir parketo, tai dar ne visi atskiria ateje, kad cia plyteles, o ne parketas
O jei kas nukrenta,plytelė gali trūkti .Nes man čia taip pareiškė.Bet aš galvoju jei gerai sudėsi,tai ir netruks
QUOTE(dėja @ 2006 07 15, 08:51)
O jei kas nukrenta,plytelė gali trūkti .Nes man čia taip pareiškė.Bet aš galvoju jei gerai sudėsi,tai ir netruks
Aš tik už plyteles virtuvėje.
Jei dėsi akmens masės (o būtent tokios virtuvei tinkamiausios), tai jos tikrai neįtrūks.
mes VIRTUVEJ sudejom tarketa (jis panasus i linoliauma, tik tiek kad jo nenunesiosi, jis pagrinde yra dedamas ofisuose ir t.t.)pries tai buvo plyteles. ir dabar tarketu negaliu atsidziaugti, silta danga-ziema net basom vaikstau, labai praktiska-gerai valosi, niekas neduzta, minusas tik tiek kad brangoka.
QUOTE(sigmina @ 2006 07 15, 14:55)
mes VIRTUVEJ sudejom tarketa (jis panasus i linoliauma, tik tiek kad jo nenunesiosi, jis pagrinde yra dedamas ofisuose ir t.t.)pries tai buvo plyteles. ir dabar tarketu negaliu atsidziaugti, silta danga-ziema net basom vaikstau, labai praktiska-gerai valosi, niekas neduzta, minusas tik tiek kad brangoka.
Brangokai tai kiek?Jis panasus i linoleuma ar kaip
Dabar ir plytelių yra lentelių imitacijos(labai atrodo),bet taip pat kainos kažkur nuo 50lt už kvadratą
QUOTE(dėja @ 2006 07 15, 15:09)
Dabar ir plytelių yra lentelių imitacijos(labai atrodo),bet taip pat kainos kažkur nuo 50lt už kvadratą
bet gi jų nereikia 20 kv. m.