Sveikos,is kokio dydzio karoliuku dazniausiai neriate?As neriu is 9 cekisko biserio,ne visi karoliukai lygus ir man negraziai gaunasi,kaikurie kreivi.Ka as ne taip darau?😐
Aš neriu iš 10 numerio karoliukų
QUOTE(*Radvileee @ 2015 07 10, 14:04)
O biseris cekiskas?Man nesugula lygiai:(
QUOTE(Karalaite28 @ 2015 07 10, 11:02)
Sveikos,is kokio dydzio karoliuku dazniausiai neriate?As neriu is 9 cekisko biserio,ne visi karoliukai lygus ir man negraziai gaunasi,kaikurie kreivi.Ka as ne taip darau?😐
as naudoju cekiska, viskas gaunasi liuks. Taip, pasitaiko nelygus biseris- tai as ji su replem suspaudziu- jis duzta ir viskas
QUOTE(Sweetbeads @ 2015 07 10, 17:07)
as naudoju cekiska, viskas gaunasi liuks. Taip, pasitaiko nelygus biseris- tai as ji su replem suspaudziu- jis duzta ir viskas
Na as kazka ne taip tada darau,mano kreivas sleivas😢
Idedu dar foto kad butu aiskiau,ka darau ne taip,kad karoliukai gula negraziai.
QUOTE(Karalaite28 @ 2015 07 10, 20:13)
kiek karoliukų rate? jau turbūt turėtumėt kaip storulį nerti, bent man taip atrodo pažiūrėjus.
QUOTE(žemuogienė @ 2015 07 11, 17:30)
kiek karoliukų rate? jau turbūt turėtumėt kaip storulį nerti, bent man taip atrodo pažiūrėjus.
12
As nezinojau kaip nert storaji,dabar daug maz pasiaiskinau.
O siuo budu koks neriamas?Plonasis?
QUOTE(žemuogienė @ 2015 07 11, 16:30)
as neriu visus vienodai, nesvarbu kiek karoliuku rate. Taip neturetu gautis, tai ne priezastis
QUOTE(Sweetbeads @ 2015 07 11, 18:13)
as neriu visus vienodai, nesvarbu kiek karoliuku rate. Taip neturetu gautis, tai ne priezastis
tada turbūt kita priežastis, nors bent aš nemoku daugiau kaip kokius 8 nerti plonuoju būdu, man storulio lengviau ir gražiau gulasi.