[quote=reduciukas,2015 09 05, 20:19]
Sveiki, butinai reikia perziureti pirmaji puslapi, nes ne visos merginos siuncia knygas, pvz.: man viena atrase, kad nebesiuncia, o kitu sarasai nebeatsidaro...
Kas kazkas galite atsiusti man SILVIA DAY PASINERK I MANE IR UZVALDYK MANE taip pat SEPTYNI METAI IKI NUODEMES
ir bet ka is MIKA WALTARI aciu redabas@gmail.com
issiunciau
[/quote]
Aciu
O gal kas dar turite SEPTYNI METAI IKI NUODEMES
reduciukas, 05 Rgs 2015 - 22:19, parašė:
reduciukas, 05 Rgs 2015 - 22:19, parašė: Sveiki, butinai reikia perziureti pirmaji puslapi, nes ne visos merginos siuncia knygas, pvz.: man viena atrase, kad nebesiuncia, o kitu sarasai nebeatsidaro...
Kas kazkas galite atsiusti man SILVIA DAY PASINERK I MANE IR UZVALDYK MANE taip pat SEPTYNI METAI IKI NUODEMES
Jo nebegalima pakeisti man rodos, tai kol nebus naujos temos taip ir bus o knygas jums nusiunčiau jau kai parašėt į el.pašt Kantrybės reik, ne visi savaitgaliais prie pc sėdi
amelija0522@gmail.com
Būsiu labai dėkinga
Fortun@, 09 Rgs 2015 - 14:59, parašė:
Fortun@, 09 Rgs 2015 - 14:59, parašė: Merginos, nebekankinkit, atsiųskit kas nors "septyni metai iki nuodėmės ". Kelias dienas laukiu užklaustų narių, kad atsiųstų, bet nesulaukiu... Karinakozlovskaja@mail.ru
Būsiu labai dėkinga
Būsiu labai dėkinga
issiunciau
_elena_, 08 Rgs 2015 - 08:38, parašė:
_elena_, 08 Rgs 2015 - 08:38, parašė: Galbūt kuri turite Anna Todd: After. Kai mes susitikom.
amelija0522@gmail.com
amelija0522@gmail.com
as ir noreciau sitos knygos, kas turit ir negaila atsiuskit jovita.zarzojiene@gmail.com
aš ir labai norėčiau Silvios Day knygos " septyni metai iki nuodėmės " ačiū labai
jurga2007@mail.ru
laumir, 14 Rgs 2015 - 20:21, parašė:
laumir, 14 Rgs 2015 - 20:21, parašė: Sveikutes
aš ir labai norėčiau Silvios Day knygos " septyni metai iki nuodėmės " ačiū labai
jurga2007@mail.ru
jurga2007@mail.ru
issiunciau