Gal kas tri ir gali pasidalint - "Neribota galia" Anthony Robbins
Pabandykit prisijungt čia ir paprašyt ;)
https://www.facebook...44904778911277/
https://www.facebook...44904778911277/
Ieškau:
"Kodėl prancūzės nestorėja. Valgymo malonumo paslaptys" Mireille Guiliano
"Kodėl prancūzės nestorėja. Receptai" Mireille Guiliano
"Prancūzės gražios visada. Grožis, stilius ir gyvenimo džiaugsmas visais gyvenimo tarpsniais" Mireille Guiliano
"Prancūzės visais metų laikais. Paslapčių, receptų ir malonumų metai" Mireille Guiliano
Vilnius, rašykite AŽ.
"Prancūzės gražios visada. Grožis, stilius ir gyvenimo džiaugsmas visais gyvenimo tarpsniais" Mireille Guiliano
"Prancūzės visais metų laikais. Paslapčių, receptų ir malonumų metai" Mireille Guiliano
Vilnius, rašykite AŽ.
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2016 10 16, 21:47)
Ieškau:
Vilnius, rašykite AŽ.
Vilnius, rašykite AŽ.
turiu pirmąją
turiu anna todd kai mes tapome laimingi lietuviska parassyjit kas norit man jovita.zarzojiene@gmail.com
QUOTE(plateliai @ 2016 02 28, 01:30)
Laba vakara ieskau Irenos Buivydaites Kupcinskienes ,,Nebaigta kalnu sakme,,.Nuosirdziai dekinga buciau,jei kas pasidalintu
jolantaston@gmail.com
jolantaston@gmail.com
vis dar tebeiskau ☺
Mergaites,gal kuri turi el knyga sylvia day paskesk manyje ? Nerandu. ligita.eimutyte@gmail.com
QUOTE(Gita22 @ 2016 10 23, 00:06)
Mergaites,gal kuri turi el knyga sylvia day paskesk manyje ? Nerandu. ligita.eimutyte@gmail.com
turiu pasinerk į mane, gal šitos ieškot?
QUOTE(sanet @ 2016 10 23, 14:57)
turiu pasinerk į mane, gal šitos ieškot?
Pasinerk i mane rai trecioji knyga, perskaiciau, turiu ketvirta knyga jei neturite. Jau yra sios serijos penktoji knyga, kolkas randu tik popierini varianta, el knygos nerandu,ji taip ir vadinasi kaip rasiau auksciau.
QUOTE(Gita22 @ 2016 10 23, 00:06)
Tai yra 5dalis, jos dar prekyboj nėra, galima tik rezervuoti, o jūs jau e.variantu norit