Stai ir mano turimu knygu sarasas https://docs.google....sp=docslist_api Dar bus papildytas nes nevisos sukeltos. Taip pat turiu nemazai mezgimo zurnalu.
sukūriau žmonėms, kurie skaito elektronines knygas facebooko grupę. Kviečiu jus prisijungti, dalintis knygomis ir apie jas diskutuoti. Kvieskite drauges ir skaitykite pačios
sukūriau žmonėms, kurie skaito elektronines knygas facebooko grupę. Kviečiu jus prisijungti, dalintis knygomis ir apie jas diskutuoti. Kvieskite drauges ir skaitykite pačios
Ieškau Lucinda Riley "mergaite ant juros skardzio" O gal kas jau ir naujuju knygu jos pdf turit-"vidurnakcio roze" ir "septynios seserys" ? Nelabai šitų besitikiu, bet būsiu dėkinga, jei kas ateity turėsit ir duosit žinot mano el. zinetaj@gmail.com , dekoju
Ieškau Lucinda Riley "mergaite ant juros skardzio" O gal kas jau ir naujuju knygu jos pdf turit-"vidurnakcio roze" ir "septynios seserys" ? Nelabai šitų besitikiu, bet būsiu dėkinga, jei kas ateity turėsit ir duosit žinot
mano el. zinetaj@gmail.com , dekoju
Labas vakaras. Gal kas turite Richelle Mead vampyru akademijos ciklo 6knyga " paskute auka"? Labai dekinga buciau jei kas pasidalimtu sia knyga. rrenatukass@gmail.com