QUOTE(Smilga18 @ 2016 01 14, 14:52)
Sveikos, labai noreciau paskaityti Dievas visada keliauja incognito. Rasukas3@gmail.com
Mane taip pat domina si knyga meteora@super.lt
Gal kas galetu melyno ruko 2 dali persiusti? Dekinga buciau
QUOTE(Ksantipe @ 2016 01 16, 17:50)
Gal kas galetu melyno ruko 2 dali persiusti? Dekinga buciau
issiunciau
QUOTE(kibirkstele* @ 2016 01 15, 22:16)
Grejaus dar lietuviu kalba nera, kiek klausiau sake nezino kada bus. As turiu tik anglu kalba, jei kam reikia, rasykite AZ.
Knygą Grėjus pegaso knygyne jau vakar pirkau;) jau turime ir lt kalba.
Ar kas nors turi ANNA Todd knygas After? Gal galetu pasidalinti? Mano el pastas egle.bils@gmail.com Aciu
Papildyta:
Zinau, kad jau knyga yra, bet ar yra lietuviskai elektronine? Man sake knygos.lt kad dar nera.
Papildyta:
QUOTE(_elena_ @ 2016 01 17, 11:17)
Knygą Grėjus pegaso knygyne jau vakar pirkau;) jau turime ir lt kalba.
Zinau, kad jau knyga yra, bet ar yra lietuviskai elektronine? Man sake knygos.lt kad dar nera.
QUOTE(kibirkstele* @ 2016 01 17, 17:07)
Ar kas nors turi ANNA Todd knygas After? Gal galetu pasidalinti? Mano el pastas egle.bils@gmail.com Aciu
Papildyta:
Papildyta:
Daznai buna, kad mergaites pacios pasidaro pdf, o siaip dar jo nera Dazniausiai buna, kad po popierinio varianto pasirodymo menesio begyje pasirodo ir el. variantas.
QUOTE(kamiliukas7 @ 2016 01 16, 18:24)
issiunciau
jai galit ir man antra daly atsiuskit
Aciu
jurga2007@mail.ru
Aciuuuu
QUOTE(laumir @ 2016 01 17, 20:14)
issiunciau ir jums
Prašau pasidalinkite su manimi eknygomis:
AMANDA QUICK "PAVOJINGASIS"
LISA KLEYPAS "NUODĖMIŲ ŽIEMA"
LISA KLEYPAS "PAVASARIO SKANDALAI"
Papildyta:
AMANDA QUICK "KOMPANIONĖ"
AMANDA QUICK "PAVOJINGASIS"
LISA KLEYPAS "NUODĖMIŲ ŽIEMA"
LISA KLEYPAS "PAVASARIO SKANDALAI"
Papildyta:
AMANDA QUICK "KOMPANIONĖ"
Labai norėčiau "Grėjus: Penkiasdešimt pilkų atspalvių pagal Kristianą", kai jau turėsit kasnors pdf ir norėsit pasidalinti - pasidalinkit ir su manimi i.smulkstyte@gmail.com.
p.s. mielai ir popierinę knygą perpirkčiau
p.s. mielai ir popierinę knygą perpirkčiau