Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Priimsiu kelias mergaites su nedideliais krepseliais Bonprix.de.
Krepsiukus su nicku ir miestu i jurgita@markus.lt 4u.gif Pirksiu rytoj apie pietus.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 07 02, 21:04)
aš dar apie vertbaudet biggrin.gif mano kai kurios pakviestos merginos pasinaudojo pasiūlymu ir šiandien aš vėl galiu pirkti su -15eur, naudojant tą patį kodą ax.gif gal kam bus aktuali info

o kurioj vietoj rasti ta asmenini koduka? ar jis toks pats islieka? nes apsipirko su mano pakvietimu, bet kolkas nieko nematau. ir mokejau uz abu is savos korteles, nes neturi. idomu kaip cia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(juvile @ 2015 07 02, 23:33)
Noriu, tik paziuresiu ar mano daiktai nedingo g.gif , senokai beguli krepsiuke.....

Jau tuscia.... doh.gif ...
Atsakyti
Merginos, atsiras tie kodukai vėliau. Aš irgi va ryte pabėdavojau, kad tik 2 yra, nors 5 žmonės pirko, bet vakare jau visi 5 buvo thumbup.gif

Beje, kaip manot, ar vertbaudet psl. liemenukų dydžiai FR ar EU? Bijau pasimaut dabar, lentelė kaip ir aiški konvertuojanti dydžius biggrin.gif, bet kažin į ką lygiuojas šita pardė pagal (.)(.) dydžius biggrin.gif

http://www.brasize.c...k-eu-it-au.html
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 07 02, 23:20)
Priimsiu kelias mergaites su nedideliais krepseliais Bonprix.de.
Krepsiukus su nicku ir miestu i jurgita@markus.lt  4u.gif  Pirksiu rytoj apie pietus.

nieko nebus schmoll.gif man reik koduko -15 nuo 30 euru ir nemokamo siuntimo... g.gif
Atsakyti
Merginos, as niekaip nesuprantu, kaip amazon.de paziureti, ar siuncia i LT g.gif Ir kainas unsure.gif
Atsakyti
Kad moketi 1000EUR PVM nuo sumos, kuri virs 35000 lt, (abi sumos is autores zinuciu) reikejo isleisti apie 52000 lt, t.y. netoli 4500 lt KIEKVIENA menesi! Wow, nu ir mastai pirkimo pas kai ka! doh.gif Arba nutylima dalis informacijos smile.gif Vienaip ar kitaip, skaudi pamoka sad.gif Sekmes ir stiprybes isbristi is viso sito.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 02, 23:59)
Merginos, as niekaip nesuprantu, kaip amazon.de paziureti, ar siuncia i LT g.gif Ir kainas unsure.gif

Iki mokejimo nueit LT adresa ivedus, tik netvirtint mokejimo paskutiniame zingsnyje. Kitaip nerodo siuntimo kainos i LT amazonas
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 07 03, 00:43)
Iki mokejimo nueit LT adresa ivedus, tik netvirtint mokejimo paskutiniame zingsnyje. Kitaip nerodo siuntimo kainos i LT amazonas

kažkuri mergaitė buvo parašius kaip paprasčiau tai padaryti, atsimenu bandžiau, veikia, ir buvau įkėlus į pirmą žinutę, bet žiūriu nebėra, matyt atnaujinant temas pasimetė. Gal galima pakartoti? Įdėsiu vėl į pirmą žinutę
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 07 03, 00:43)

aciu, maniau yr paprastesnis budas blush2.gif

____

Kiek vidutiniskai paauga koja vaiku? 1 ar dviem dydziais imat kitiems metams. kalbu apie 7 metu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 03, 00:49)

____

Kiek vidutiniskai paauga koja vaiku? 1 ar dviem dydziais imat kitiems metams. kalbu apie 7 metu..  unsure.gif

Sunku nuspet, vaikas vaikui nelygu, maniskio 1,5 arba 2 dydziais isauga, jo draugo, klasioko, arba vienu, arba tu paciu batu uztenka dviem sezonams...

Maniskis astuonmetis, spalio vidury bus devyneri jam, tai pavasariui ipusejus, net labiau pabaigoj pradejo 35 dydi avet, bet rudeni matau jau tikrai i 36 perlips...

Vis juokiuos, kad kai sulauks desimties metu, atims is tevo batus, nes jo koja vos 41... Nesuprantu i ka tas vaikis didziakojis auga toks, mano giminej vyru kojos maksimum 42 dydziodydzio irgi...

Papildyta:
QUOTE(Loram @ 2015 07 03, 00:49)
kažkuri mergaitė buvo parašius kaip paprasčiau tai padaryti, atsimenu bandžiau, veikia, ir buvau įkėlus į pirmą žinutę, bet žiūriu nebėra, matyt atnaujinant temas pasimetė. Gal galima pakartoti? Įdėsiu vėl į pirmą žinutę

Butu ir man lb idomu paprastesni buda suzinot smile.gif butu patogiau zymiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 03 liepos 2015 - 00:07
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 03, 00:49)

____

Kiek vidutiniskai paauga koja vaiku? 1 ar dviem dydziais imat kitiems metams. kalbu apie 7 metu..  unsure.gif

sunku prognozuot... Turejau vasara, kai sunus is 39 dydzio zieminiu rudeni jau 45 devejo... Ir tai per viena vasara, basutespirkau 40 dydzio, gavom mazokos buvo, tada uzsakiau 41 ia sd, per 2 sav kol gavom, iisaugo ir jas...
Atsakyti