Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Sense @ 2015 07 10, 11:19)

Sense, 10 Lie 2015 - 11:19, parašė:

Sense, 10 Lie 2015 - 11:19, parašė:

Buyvipe italiskam yra lagminu Travel world, bet nezinau ar jie geri, kaina vistiek nemaza.

Buyvipe italiskam yra lagminu Travel world, bet nezinau ar jie geri, kaina vistiek nemaza.

Sie kokie grazus wub.gif
user posted image
Atsakyti
Ar jum veikia cocooncenter psl?
Papildyta:
Grazus, bet ar verti tu pinigu? Man jau 2 lagaminus sugadino, noris brangesnio ir geresnio.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 07 10, 11:26)

Sense, 10 Lie 2015 - 11:26, parašė:

Sense, 10 Lie 2015 - 11:26, parašė:

Papildyta:
Grazus, bet ar verti tu pinigu? Man jau 2 lagaminus sugadino, noris brangesnio ir geresnio.

Papildyta:

Tai vat, net neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 07 10, 11:18)

jonas_k, 10 Lie 2015 - 11:18, parašė:

jonas_k, 10 Lie 2015 - 11:18, parašė:

butent kad A3 formato pakartoju nuoroda, nes ankstesniam atsakyme pamirsau idet, veliau pakoregavau
http://www.amazon.co... Jumbo Coloring

Size: 36 x 28 cm

butent kad A3 formato pakartoju nuoroda, nes ankstesniam atsakyme pamirsau idet, veliau pakoregavau
http://www.amazon.co... Jumbo Coloring

Size: 36 x 28 cm

QUOTE(Sense @ 2015 07 10, 11:58)

Sense, 10 Lie 2015 - 11:58, parašė:

Sense, 10 Lie 2015 - 11:58, parašė:

O kokios tos kainos? Labai reikia lagamino didelio. Nesu prisiregitravus,tai gal galetumet nukopint.
Papildyta:

cia is windel tos knygutes? Jauciu ir as tuoj prasysiu pakvietimo smile.gif

O kokios tos kainos? Labai reikia lagamino didelio. Nesu prisiregitravus,tai gal galetumet nukopint.
Papildyta:

cia is windel tos knygutes? Jauciu ir as tuoj prasysiu pakvietimo smile.gif

Paziurekite mano nuorodoje tos knygutes (atvercia paieskoje pirmos kelios), galite pasirinkti kokia jums idomesne butu. Pirkau is amazon.co.uk
QUOTE(adriatic @ 2015 07 10, 11:58)

adriatic, 10 Lie 2015 - 11:58, parašė:

adriatic, 10 Lie 2015 - 11:58, parašė:

nuo 30 euru
o knygutes is amazono pirko merginos berods, ne is windeln tikrai

nuo 30 euru
o knygutes is amazono pirko merginos berods, ne is windeln tikrai

QUOTE(Sense @ 2015 07 10, 12:08)

Sense, 10 Lie 2015 - 12:08, parašė:

Sense, 10 Lie 2015 - 12:08, parašė:

Imeskit nuoroda knyguciu ir kokia kaina pirkote.  Aciu
Papildyta:
Ai, cia vaikiski lagaminai biggrin.gif man normalaus didelio reik smile.gif turbut teks is sd imt, o norejos geresnio.
Nuoroda jau radau, o konkreciau kuria emet? Ju ten daug, o spalvint ir man patinka, tai kuri ir suaugusiem butu idomesne?

Imeskit nuoroda knyguciu ir kokia kaina pirkote.  Aciu
Papildyta:
Ai, cia vaikiski lagaminai biggrin.gif man normalaus didelio reik smile.gif turbut teks is sd imt, o norejos geresnio.
Nuoroda jau radau, o konkreciau kuria emet? Ju ten daug, o spalvint ir man patinka, tai kuri ir suaugusiem butu idomesne?

Atsakyti
Panos!!! perkam dar knyguciu lotuliukas.gif jei kainos geros, net neziurejau dar biggrin.gif
Atsakyti
Sunervino Vertbaudet!!!! Atsauke vakarykscia uzsakyma, nors viska rasiau kitaip, tik adresas, kadangi namas-parasiau su butu smile.gif Bet tai jei daugiabutis, tai ka negalima kitiems apsipirkti?!
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Aš su tokiu klausimuku, gal kuri esate susidūrusi. Šiandien gavau pirmą kartą užsisakiusi siuntinuką iš boohoo ir joje trūksta vieno daikto. Parašiau į e parduotuvės pirkėjų servisą užklausimą, bet kažkodėl galvoju, kad čia neapsieita be mūsų "pašto" pagalbos. Pirkau vyrui dvejus marškinėlius, sąskaita įdėta pilna, kiek ir mokėjau, o marškinėlius radome tik vienus, kas juokinga, kad dar tuos dvigubai pigesnius biggrin.gif Pakuotė nebuvo praplėšta, nors užklijuota tikrai ne itin tvarkingai. Tai vat ir galvoju dabar, kurioje vietoje galėjo "užkliūti" mano pirkinys.
Atsakyti
Gali but, kad ir parduotuve pripainiojo. Jei jau parasete jiems laiska, laukite ats., tuomet bus matyt.
Atsakyti
Kadangi ir as vakar prisipirkau spalvinimo knygeliu is knygos.lt, tai dabar reikia piestuku biggrin.gif Is kur perkat gera kaina ir kokybiskus mirksiukas.gif Kazkada plepejot apie juos, bet kai nereikejo, neuzfiksavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2015 07 10, 13:31)

linaj, 10 Lie 2015 - 13:31, parašė:

linaj, 10 Lie 2015 - 13:31, parašė:

Kadangi ir as vakar prisipirkau spalvinimo knygeliu is knygos.lt, tai dabar reikia piestuku  biggrin.gif Is kur perkat gera kaina ir kokybiskus  mirksiukas.gif Kazkada plepejot apie juos, bet kai nereikejo, neuzfiksavau  doh.gif

Kadangi ir as vakar prisipirkau spalvinimo knygeliu is knygos.lt, tai dabar reikia piestuku  biggrin.gif Is kur perkat gera kaina ir kokybiskus  mirksiukas.gif Kazkada plepejot apie juos, bet kai nereikejo, neuzfiksavau  doh.gif

amazon, mytoys, ebay, officeday.lt

mum patys paciausi Staedtler, kitos merginos gyre Faber castell
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti