Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Pasiemiau spalvinimo knygele. Kokia nuostabi!!!! Aciu jonas_k uz uzrodyma ir nupirkima! Ir kadangi darbe ner interneto - reiskia ir darbo, sedziu ir spalvinu lotuliukas.gif Turiu itarima musimes su mazium biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 07 10, 09:34)
mano adresas tas pats buvo, tik vardas pavarde vyro, telefonas dukros, kortele kita, bet mano vardu, emailas irgi kitas, siunta jau kely...

Man sutapo tik tel nr. ir apmokėjimas ta pačia kortele, ir užsakymą atšaukė verysad.gif dabar jau net neliko tų prekyčių. O dėl vienų kelnių tikrai nesižudysiu su tais pakvietimais ir kodais doh.gif bet jei kas pirksit, garsiai šaukit, gal sutiksit man tas kelnes paimt, sumokėsiu pilną jų kainą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 07 10, 09:39)
Man sutapo tik tel nr. ir apmokėjimas ta pačia kortele, ir užsakymą atšaukė  verysad.gif dabar jau net neliko tų prekyčių. O dėl vienų kelnių tikrai nesižudysiu su tais pakvietimais ir kodais  doh.gif bet jei kas pirksit, garsiai šaukit, gal sutiksit man tas kelnes paimt, sumokėsiu pilną jų kainą  biggrin.gif

o koks miestas? paimciau, kaip tik krepsa sukroviau
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 07 10, 09:38)
Pasiemiau spalvinimo knygele. Kokia nuostabi!!!! Aciu jonas_k uz uzrodyma ir nupirkima! Ir kadangi darbe ner interneto - reiskia ir darbo, sedziu ir spalvinu  lotuliukas.gif Turiu itarima musimes su mazium biggrin.gif

Cia jau gali tapti priklausomybe, as irgi pradejau nuo dvieju, veliau supirkau dar kelias, tada jau mano du bernai ziuriu nepasidalina, perku po antra egz. Dar mergaitiska buvau nupirkusi ir nesiau i darzeli, mergaites alpo kelias dienas, kol visa neispaise
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 07 10, 08:35)

O gal galite pasidalinti, nuo kokio amziaus ji verta vaikuciui pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 07 10, 09:41)

Vilnius (jei tiesa po avataru) smile.gif
Atsakyti
Kas cia per nuolaidos verbaudet su tais kodais? Siuntimas kainuoja? Gal galit paaiskint visa situacija. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 07 10, 09:41)

Aha, Vilnius. Persiūstumėt per LPexpress?
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 07 10, 08:43)
Cia jau gali tapti priklausomybe, as irgi pradejau nuo dvieju, veliau supirkau dar kelias, tada jau mano du bernai ziuriu nepasidalina, perku po antra egz. Dar mergaitiska buvau nupirkusi ir nesiau i darzeli, mergaites alpo kelias dienas, kol visa neispaise

Pražiopsojau, apie kokias knygutes jūs čia? Mano vaikas visai neturi noro spalvinti. Gal šita padėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 07 10, 09:50)
Aha, Vilnius. Persiūstumėt per LPexpress?

be problemu, be to 29 pati vaziuosiu, jei tinka prie tv boksto...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 07 10, 09:34)
mano adresas tas pats buvo, tik vardas pavarde vyro, telefonas dukros, kortele kita, bet mano vardu, emailas irgi kitas, siunta jau kely...

Kreditke tik viena teturim...
Atsakyti
QUOTE(Dzordza123 @ 2015 07 09, 20:45)
Sveikos, gal kas su vienais batukais is amazon.de priimtumet  ax.gif

jei dar reikia, galit rašyti man
Aš kaip tik ieškau kompanijos shipingui pasidalinti
pirksiu užrodytus Biomecanic batukus
http://www.amazon.de...H9EWS8QKVYEC3N2
kaina 18eur plius siuntimas 27-28dydziai
Gal kas nori jungtis prie amazon.de pirkimo
Atsakyti