Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ai biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 02 liepos 2015 - 20:39
QUOTE(Bluntė @ 2015 07 02, 21:33)
Bet matyt cia mes tokios..gal pasauly tikrai yra zmoniu kurie visiem padeda tik

Visokiu zmoniu yra, visokiu reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2015 07 02, 21:05)

Aha, viso jau pasisotino kvietimais  ax.gif As tai vyrui, mamai, broliui nusiusiu ir galesiu pirkti pirkti pirkti biggrin.gif

O tai ten pirksit vyro vardu tuo paciu adresu ir su ta pacia kreditine? Man rodos adresa turetu buti kitas
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 07 02, 21:47)
O tai ten pirksit vyro vardu tuo paciu adresu ir su ta pacia kreditine? Man rodos adresa turetu buti kitas

Nea, savo pirkau su savo korta ir darbo adresu, vyro pirksiu jo korta ir jo darbo adresu ax.gif O dar galima ir namu adrseu pirkti, turint kita kreditine turbut biggrin.gif
Nes dabar uzsakiau tik golfuku komplektuka ir suknyte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 02 liepos 2015 - 20:50
Gal mergaites turit kaune eye q baby vitaminu atliekamu? Labai ieskau 4u.gif
Atsakyti
Jei kam reiks verbaudet pakvietimu rasykit varda pavarde ir el pasta asmenine zinute wink.gif

Atsakyti
Sveikutes, gal kas nori siandien prisijungti ar prisijungcau as prie Fragrance direct smile.gif
Vilnius el. jurgitapocjurgita@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2015 07 02, 21:35)
Visokiu zmoniu yra, visokiu reikia  ax.gif

Na bet kokia zmogaus psichika, kad paskunde.. nesivaizduoju, uz kokias nuodemes cia taip galima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 02, 22:06)
Na bet kokia zmogaus psichika, kad paskunde.. nesivaizduoju, uz kokias nuodemes cia taip galima unsure.gif

Cia Lietuva...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 02, 22:06)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 07 02, 22:08)
Ar yra norinciu ka nors isigyti is bonprix? Pirksiu paskutini krepseli. Siuntimas DE ribose 6 eur, bet pasidalintumem...

Noriu, tik paziuresiu ar mano daiktai nedingo g.gif , senokai beguli krepsiuke.....
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 07 02, 20:04)
aš dar apie vertbaudet biggrin.gif mano kai kurios pakviestos merginos pasinaudojo pasiūlymu ir šiandien aš vėl galiu pirkti su -15eur, naudojant tą patį kodą ax.gif gal kam bus aktuali info

Ir man leido. drinks_cheers.gif Paemiau panoms patalyne. biggrin.gif
Atsakyti