Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 07 08, 17:50)
tai taip ar taip nemokamas virs 50

o jei reikia tik uz 10 sv g.gif
ir kooperaciju nenori imt
tai kodas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(me2za @ 2015 07 08, 19:02)
Free tai free, bet nesurinkau aš vakar tų 50 svarų, tad su koduku kelis daiktus užsakiau ir spakaina smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Merginos ar bandet kas asda george i Lietuva siust? Kazkada kazkuri parase, kad rodo, jog siuncia. Pasiziurejau, is tikro raso, kad siuncia.
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2015 07 08, 19:05)
Merginos ar bandet kas asda george i Lietuva siust? Kazkada kazkuri parase, kad rodo, jog siuncia. Pasiziurejau, is tikro raso, kad siuncia.

Bandėm bandėm, tikrai atsiunčia, viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2015 07 08, 19:05)

siuntimas 10 sv
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 07 08, 19:05)
Tai kad turi galiot dar  g.gif

Ends: 31/07/2015 -
Are you worried about postage and packaging charges? Then, take a sigh of relief and flush out your worries by taking advantage of this offer. You can get your items delivered for no cost by using this coupon code at checkout

čia jūs apie tesco?

nu man rašo expired nors tu ką doh.gif
Atsakyti
o kaip george (iš asda) rūbų dydžiai (vaikiški) - ar atitinka? jei rinktis žiūrėt labiau pagal ūgį?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 07 08, 20:57)
čia jūs apie tesco?

nu man rašo expired nors tu ką  doh.gif

Ir man tesco neveikia kodas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 08, 15:20)
Mergaitės, gal gavot kokių žinių iš VB, tos, kurioms neišsiųsta? Nežinau ką ir begalvot, mano dar neišsiųsta, o pakvietimą vyrui padariau, vakar užsakiau kitu adresu, kita kortele, tai šiandien jau sekimo nuorodą gavau, o liepos 1 d. siuntinio, kuris labiau reikalingas nė bumbum doh.gif .

ta pati situacija, uzsakinejome liepos 1 d., pinigai rezervuoti, siekimo nuorodos nera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 07 08, 19:57)
čia jūs apie tesco?

nu man rašo expired nors tu ką  doh.gif

Nu apie tesco g.gif , tai gal jau bandėt vest anksčiau ir užsifiksavo, kad pirkot g.gif ? Aš nebandau, kad taip neatsitiktų, bijau, tai negaliu konkrečiau pasakyt...

---------------------------------------------------------------

Dar poster_offtopic.gif
Gal kas pėdkelnes nešiojat biggrin.gif? Parsivežiau iš UK, ale žiūriu, kad aš jų taip ir nenešiosiu, net nežinau kam nusipirkau hihihi.gif, va tokios: http://www.prettypol...et-Tights/Black
Už kiek sutarsim - už tiek ir atiduosiu smile.gif. Juoda spalva, one size, ant dėžutės rašo, kad tinka ūgiui 152-178 cm, svoriui 44-72 kg, klubams iki107 cm.
user posted image

P.S. Kaip suprantu tai šita pardė ir į LT siunčia - Delivery charge £1.95 to the UK and EU - Free delivery when you spend £20 or more in one transaction*
Worldwide delivery charge £5
Mergaitėm labai fainų kojinyčių yra - http://www.prettypolly.co.uk/sale
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 08 liepos 2015 - 20:10
QUOTE(jurace @ 2015 07 08, 21:02)
Ir man tesco neveikia kodas  schmoll.gif

Gal kas prisijungtų prie užsakymo? Užsireikė kelių daiktų, o iki 50 svarų ir nemokamo siuntimo UK trūksta...Pirksiu per Tukį. Vilnius, pašilaičiai.

Atsakyti
Vakar Tesco uzsiregistravau, nupirkau bet jokiu laisku i pasta negavau g.gif ar cia pas juos taip visada blush2.gif g.gif ar suprasti kad kazkas negerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 08 liepos 2015 - 20:40
QUOTE(bbiitute @ 2015 07 08, 20:40)
Vakar Tesco uzsiregistravau, nupirkau bet jokiu laisku i pasta negavau  g.gif  ar cia pas juos taip visada  blush2.gif  g.gif ar suprasti kad kazkas negerai  smile.gif

Šiaip tai visada ateina užsakymo patvirtinimas g.gif
Atsakyti