Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2015 07 08, 16:20)
Mergaitės, gal gavot kokių žinių iš VB, tos, kurioms neišsiųsta? Nežinau ką ir begalvot, mano dar neišsiųsta, o pakvietimą vyrui padariau, vakar užsakiau kitu adresu, kita kortele, tai šiandien jau sekimo nuorodą gavau, o liepos 1 d. siuntinio, kuris labiau reikalingas nė bumbum doh.gif .

Nieko sad.gif
Ale tai kas ten ta diena buvo... Zinociau, kad neatsius, iš naujo sakyciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitatr @ 2015 07 08, 16:24)
Nieko sad.gif
Ale tai kas ten ta diena buvo... Zinociau, kad neatsius, iš naujo sakyciau doh.gif

ir kai tik uzsakysit - sekancia diena atnes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 07 08, 16:29)

Del 2d. Uzdskymo man parase-laukit sekimo nuorodos... ar pan.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2015 07 08, 16:41)
Del 2d. Uzdskymo man parase-laukit sekimo nuorodos... ar pan.

nu man mat atsiunte be jokiu nuorodu ir net accounta istryne... O va 1 dienos ir ner...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 07 08, 16:29)

Va va drinks_cheers.gif va taip ir būna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 08, 16:20)
Mergaitės, gal gavot kokių žinių iš VB, tos, kurioms neišsiųsta? Nežinau ką ir begalvot, mano dar neišsiųsta, o pakvietimą vyrui padariau, vakar užsakiau kitu adresu, kita kortele, tai šiandien jau sekimo nuorodą gavau, o liepos 1 d. siuntinio, kuris labiau reikalingas nė bumbum doh.gif .

Uzsakinejot tuo paciu kompu ?
del panaikinto uzsakymo jie vistiek raso savo, buvo naudotasai antra karta seis duomenim doh.gif nors tikrai to nebuvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 08 liepos 2015 - 17:33
QUOTE(lina0612 @ 2015 07 08, 09:16)
Kodukas Freedel10 duoda nemokama siuntima UK mirksiukas.gif
Isbandziau jau mirksiukas.gif

tai taip ar taip nemokamas virs 50
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 08, 17:20)

g.gif as jau 2 laiskus jiems parasiau. Į pirmą parase atsirasymus... I antra jokios reakcijos. Pinigai stovi rezervuoti.... Kaip jau ir noreciau atsaukti visai uzsakymą.. Bet kazi ar unsure.gif sureaguos jie... Nebenoriu jau as to vertbaudet. P.S.uzsisakė is mano pakvietimo siandien ryte, db jau gavo sekimo kodą..

Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2015 07 08, 08:47)
nebetaiko, rašo, kad jau expired

Tai kad turi galiot dar g.gif

Ends: 31/07/2015 -
Are you worried about postage and packaging charges? Then, take a sigh of relief and flush out your worries by taking advantage of this offer. You can get your items delivered for no cost by using this coupon code at checkout
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 07 08, 18:13)
Uzsakinejot tuo paciu kompu ?
del panaikinto uzsakymo jie vistiek raso savo,  buvo  naudotasai antra karta seis duomenim  doh.gif  nors tikrai to nebuvo  smile.gif

Ne, ne iš to pačio, niekaip nesuprantu kame šaknys. Viskas ir kompas ir vyriška pavardė ir adresas ir kortelė kita. Kur jiems rašyti ir ką rašėt, gal galit pasufleruot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2015 07 08, 14:49)
ot kokie  unsure.gif

Tai tu is UK per Tuki siuskis
Kina beveik ta pati siuntimas free
As siandien papirkau jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 07 08, 18:50)
tai taip ar taip nemokamas virs 50

Free tai free, bet nesurinkau aš vakar tų 50 svarų, tad su koduku kelis daiktus užsakiau ir spakaina smile.gif
Atsakyti