Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Neeina.
Atsakyti
Gal kas uzsakines is kur nors eye q zuvu tauku? Reikia braskiniu guminuku. Gal kas turite atliekamu perleisti? blush2.gif (Vilnius)
Atsakyti
Renku Twinings užsakymą 4u.gif Turiu papildomą 20% nuolaidą. Rekomenduoju stiklinį indą su arbata thumbup.gif

Dar renku Boots Yra papildoma 10% nuolaida.

Abi parduotuves užsakinėsiu per UK adresą

Kaunas

Užsakymai į xsimpax@gmail.com
Atsakyti
Su Lietuvos švente lithuania.gif
QUOTE(jurgitatr @ 2015 07 05, 21:53)
O kurioje vietoje, nes liepos 1d. uzsakiau, bet taip ir negavau  doh.gif

Aš irgi tą pačią dieną pirkau, siuntimo nuorodos negaunu ir paskyroj nėra. Kas su mano pakvietimais užsakė, gavo nuorodas. Gal reikia kreiptis ir paklaust, kodėl neišsiunčia ax.gif . Pinigai nuskaityti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taskiukas @ 2015 07 06, 17:04)
Gal kas uzsakines is kur nors eye q zuvu tauku? Reikia braskiniu guminuku. Gal kas turite atliekamu perleisti? blush2.gif (Vilnius)

Aš turiu, bet Klaipėdoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 06, 18:06)

Aš irgi tą pačią dieną pirkau, siuntimo nuorodos negaunu ir paskyroj nėra. Kas su mano pakvietimais užsakė, gavo nuorodas. Gal reikia kreiptis ir paklaust, kodėl neišsiunčia ax.gif . Pinigai nuskaityti ax.gif

as 2 d. pirkau, irgi kol kas jokiu postumiu. tik pinigai rezervuoti, nenurasyti dar. ir kol kas "Articles in preparation". Bet manau ryt jau kazkas bus aiskiau g.gif
Atsakyti
Sveiki.

Gal kazkas renka cocconcenter,miestas nesvarbu jei sutiktu persiust smile.gif ?
Atsakyti
Cia, kas neranda vertbaudet sekimo nuorodos..
Einate i savo paskyra ir kaireje puseje pasirenkate Track my orders. Atidaro nuoroda order from(ir data), paspaudziate ja. o ten raskite toki uzrasa :Delivery of your parcel Parcel n° 0000000. Atidarote ir matote. biggrin.gif Maniskis jau Karmelavoje. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2015 07 06, 19:29)
Cia, kas neranda vertbaudet sekimo nuorodos..
Einate i savo paskyra ir kaireje puseje pasirenkate Track my orders. Atidaro nuoroda order from(ir data), paspaudziate ja. o ten raskite toki uzrasa :Delivery of your parcel Parcel n° 0000000. Atidarote ir matotebiggrin.gif Maniskis jau Karmelavoje. thumbup.gif

nera sito uzraso, tik numeriukas mirksiukas.gif matyt dar neissiusta
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2015 07 06, 19:36)
nera sito uzraso, tik numeriukas mirksiukas.gif matyt dar neissiusta

Pas mane irgi tas pats, ir dar kas neramina, kad pas juos tai šiandien ne išeiginė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 06, 18:06)

Man ir tokia mintis kirba g.gif Visos jau tuoj prekes rankose turės, o mums niekaip neišsiunčia doh.gif Reikia gal dabartinį krepšiuką trinti, gal tikisi, kad dar užsakysiu, o aš juk laukiu, kad dėl dydžių būčiau tikra smile.gif

Pas mane ir tik numeriukas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitatr: 06 liepos 2015 - 20:43
QUOTE(jurgitatr @ 2015 07 06, 21:42)
Pas mane ir tik numeriukas...

As 1d. uzsakiau, 3d. gavau siuntos sekimo nuoroda ir matau, kad siandien jau LT siuntinys. Rytoj tureciau gauti thumbup.gif
Atsakyti