Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Ellllija @ 2015 07 04, 17:36)
mergaites, kuri prijungtu mano uzsakymuka? 4u.gif

QUOTE(Ellllija @ 2015 07 04, 20:21)
Aciu Vi ktorija, bet Lenkijoj vis tiek pigiau gaunasi ax.gif tik nezinau ka uzsakyma siusti, jei renka kas nors g.gif

As irgi prisideciau prie uzsakymo ax.gif

Apie lešius nieko nenusimanau, reikia niekad nesinaudojusiam vaikinukui, tai dar gerai butu kokia rekomendacija, kas pas lenkus geresnio, ka perkat blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 07 05, 10:56)
Mergaitės, nežinau ar yr GAP aptarimų temą - noriu paklausti, kaip jų vyriškos maikutės nešiojasi, nenusiskalbia, neapsibumbuluoja?  4u.gif

Siaip normalus ju trikotazas.
Tik man dar pries 6 metus pasitaike vaikiskas bodziukas, kuris roziniai nudaze viska. Buvau ilgai pikt ant gapo.

Dabar is vienos pardes irgi panasi situacija, kai vaikiskas raudonas rubas nudaze mane pacia, nes nesiau, o ji apsipylus vanduku buvo.. Bet gavau is pardes neblogu dovanu uz tai, nes kreipiaus blush2.gif Cia truputi ne i tema, bet gal kazkam pravers, kad negalima tyleti del blogos kokybes.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 07 05, 08:16)
gal kas naudojate kremus nuo pigmentiniu demiu? kamprekomenduotumete?

Kristianoj labai rekomendavo šitą apsaugai - http://www.cocooncen...40ml/15518.html

tik pas mus jis dvigubai brangiau, tad pirkau iš Coco. Skystesnės konsistencijos, labai gerai susigeria. Jis daugiau apsaugai. O rudenį, kai sumažės saulės, reikės kažką su rūgštelėmis panaudot.
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2015 07 05, 10:15)
Apie lešius nieko nenusimanau, reikia niekad nesinaudojusiam vaikinukui, tai dar gerai butu kokia rekomendacija, kas pas lenkus geresnio, ka perkat  blush2.gif  4u.gif

as vyrui jau 8 metus perku Biofinity wub.gif wub.gif , jie menesiniai, geresniu nera turejes ir jokiu kitu neikeistu, o Lenkijos parduotuvej gautusi 3 kart pigiau thumbup.gif 6 vnt:)
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2015 07 05, 10:15)
Apie lešius nieko nenusimanau, reikia niekad nesinaudojusiam vaikinukui, tai dar gerai butu kokia rekomendacija, kas pas lenkus geresnio, ka perkat  blush2.gif  4u.gif

Man patys geriausi Biofinity, jau senai juos perku thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui merginos.reiks pirkt

Gal kas zinot kaip lenkuos kainos. Dažnai važiuojam į Suvalkus
Atsakyti
QUOTE(tigriuke91 @ 2015 07 05, 11:13)
O etam neuzkliuna, kad PayPal adresas lietuviskas o siunciam uk adresu? Ar reiketu ir PayPal pasidaryti uk adresa? Gal ir kvaili mano klausimai blush2.gif Nes galvojau kortele tiesiog moketi, bet pasiskaiciau ciair supratau, kad kortele nepraeina.

Pas mane PayPal adresas lietuviskas. Neuzkliuvo smile.gif
Esu dariusi is ju ne viena uzsakyma ir jokiu nusiskundimu neturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2015 07 05, 13:47)
Pas mane PayPal adresas lietuviskas. Neuzkliuvo  smile.gif
Esu dariusi is ju ne viena uzsakyma ir jokiu nusiskundimu neturiu  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif reis bandyti smile.gif
Atsakyti
Pirkau is windeln.de pirma karta uz daugiau nei 40€. Prekes issiustos. Dabar perkant antra karta niekaip netaiko 10€ nuolaidos, o mano taskai tik keli simtai uz pirktas prekes. Ka reikia daryt, kad butu nuolaida???
Atsakyti
Ar imanoma sekti siunta is vertbaudet? Niekur negaliu rasti registracijos numerį:-(
Atsakyti
gal kas prie fragrancedirect norėtų prisijungt, siuntimo mok. pasidalinti ax.gif nupirkčiau (Panevėžys)
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2015 07 05, 08:04)
Naudojau NOREVA Trio White. Man nuo kaktos panaikino. Tiesa, sutepiau beveik visą buteliuką.

gal kas Vilniuje renkate is cocooncenter.co.uk prisijungciau su siuo kremuku nuo pigmentiniu demiu
Atsakyti