Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 07 04, 13:16)
Vokiškame Amazon BuyVIP neplogas Geox batų (moterims, vyrams, vaikams pasiūlymas)
http://de.buyvip.com...2MZZLFPKK3U7K_b
user posted image
Ispaniškame amazon BuyVIP LOutlet skyrelyje labai daug avalynės pasiūlymų (Cafenoir, Geox, Uma  ir pan.)
http://es.buyvip.com...1PW4E2SBT27KD_b
user posted image

O kaip pirkti is cia? Siuncia tiesiai i LT? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 04 liepos 2015 - 12:24
QUOTE(Asstule @ 2015 07 04, 13:23)
O kaip pirkti is cia? Siuncia tiesiai i LT? g.gif

aš siunčiausi iš vokiško pernai gruodžio mėn. Bet ir iš itališko mergaitės rašė pirko. Siuntimas nuo 100 eurų nemokamas į Lietuvą. Man iš vokiško pristatė į paštą. Tik reikia atkreipti dėmesį į tai, jog jei skiriasi tos šalies PVM, tai prisidės keli eurai (pvz. Vokietijoje jis mažesnis nei LT, tai šiek tiek prisideda prie galutinės prekės kainos, Italijoje PVM berods toks pat kaip LT).
itališko amazon BuyVIP siuntimo sąlygos:
http://es.buyvip.com...f=qd_ft_hp_ffs/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 04 liepos 2015 - 12:32
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 07 04, 13:26)
aš siunčiausi iš vokiško pernai gruodžio mėn.

Aciu 4u.gif
Gaila nebeliko issirinktu batuku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katerinka0907 @ 2015 07 04, 12:16)
Jiems galima grazinti irgi per ups'a. Bet kadangi cia ne jus siaip norit grazinti preke bet jie idejo ne ta, tai manau reikia jiems rasyti ten kur contacts us yra mailas ir aprasyti situacija manau jie patys sutvarkys pakeitima issiuntima

na taip ir padariau, beliko sulaukt ju atsakymo unsure.gif
Atsakyti
Renku SD užsakymą Vilniuje. Užsakinėsiu 07.08 vakare. Lauksiu norinčių prisijungti iki 07.07 vakaro. Rašykite į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 07 04, 13:16)

Ispaniškame amazon BuyVIP LOutlet skyrelyje labai daug avalynės pasiūlymų (Cafenoir, Geox, Uma  ir pan.)
http://es.buyvip.com...1PW4E2SBT27KD_b
user posted image

kokiu ten rankinių ir šiaip visko yra, geriau nei yooxe per išpardavimus, galva apsisuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 07 04, 14:51)
kokiu ten rankinių ir šiaip visko yra, geriau nei yooxe per išpardavimus, galva apsisuko wub.gif

Aha, pastebėjau, kad ten daug panašaus asortimento kaip Yoox yahoo.gif
Atsakyti
Mergaites, rekomenduokite ką perkate ir kas pasiteisino 1metų aktyviai mergytei blush2.gif
Daug žaislų likę nuo brolio, bet norisi kažko asmeninio, nes brolis visada šaukia mano doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 07 03, 13:43)
nezinau kaip is tikruju turi buti, nes niekada nei is vienos neemiau tarpininkes mokescio-kooperuodavomes ir tiek... kazkada esu maciusi, patarima-kad kas musu nepalauzia, padaro stipresniais... is sio kosmaro tikrai tapau stipresne ir jau daugiau nepriimsiu prie kooperacijos, kur vmi bet koks pavedimas traktuojamas kaip pajamos doh.gif beje 14000 euru tai tik nuo siu metu tokia suma, o iki 2015 01 01-suma 35000 lt o kas mano kad is to uzsidirbau-tegul, kiekvienas sprendzia pagal save... user posted image

Stiprubes Jums. Labai nemaloni situacija. doh.gif Na bet ir buna nenormaliu zmoniu, as apie zmogu, kuris pranese vmi.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 07 04, 15:27)
Mergaites, rekomenduokite ką perkate ir kas pasiteisino 1metų aktyviai mergytei  blush2.gif
Daug žaislų likę nuo brolio, bet norisi kažko asmeninio, nes brolis visada šaukia mano  doh.gif

Musu broliui jau 6, tai dar kartais islenda pavydas, bet jau nieko, ne tokia beda.
Pas jus ziuriu situacija kiek kita. Kuria diena pagalvojau, kad vaikai absoliuc skirtingi. Mazajai patiko visi leliukiski zaislai, jokios priklausomybes TV. Viskas priesingai, nei sunui buvo.
Man irgi aktualus klausimas, nes vis tiek, kaip sakot, norisi ir savo, juolab per sventes. Tai dabar paimsiu is drauges stumduka medini (kitokiu irgi kazka turim). Dar nesupranta, kad gali spirtis su kojom, turim tokia zavia kiaule (man kiaulye mieliausia atrode is visu), kur atsisedus vaziuoti pasispiriant galima. Tai vat but rekomendacija toks zaislas. Siunciau is zulily atrodo.
Dar mergaitiska lego noriu paimti.. Nezinau kuri.. Gal kas irgi rekomenduotu?
Tiesa, dar mozaikos, kur buvo apkalbetos.. Skirtos maziukams. Maniskes labai (per daug, kas nera gerai) islavinta, ty igimtai kazkaip smulki motorika, nes nuo puses metu puikiai suima zirniukus ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 liepos 2015 - 14:50
Sveikos 4u.gif , kuri uzsakinejote kontaktinius lesius? ir is kur? ax.gif prisireike blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 07 04, 15:49)
Dar mergaitiska lego noriu paimti.. Nezinau kuri.. Gal kas irgi rekomenduotu?

Lego duplo seimos nama tikrai drasiai rekomenduoju thumbup.gif Kokio amziaus beateitu vaikai, visada eidavo pazaisti ir prie namo thumbup.gif Dar supirkus buvau visus gyvunelius, kad ukis pilnas gautus biggrin.gif

Dar maniskes buvo labai megiamos wow serijos masineles:
http://www.amazon.de...ywords=wow toys

sokinejimo arkliukai, vtech garazas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauruciuk: 04 liepos 2015 - 15:18