Prabangi, originali Stella Mccartney juodo silko, 42IT (36-38) dydzio suknele. Atrodo pritrenkiančiai

100% nerealios kokybes silkas

Skeltukai is prekio- gyliai paslepti, todel atrodo ne vulgaliai, o labai subtiliai ir puosniai. Buvau apsirengusi 2 kart, po to suknele isvaliau valykloj. Bukle puiki, vienintelis mazas trukumas- is priekio reiketu trupuciuka sutvirtinti siule prie skeltuko (parodyta nuotraukoj)
Stellos Mccartney sukneles kainuoja nuo 600 eur iki 3.000 eur, sios kaina buvo apie 800eur, parduosiu su 85% nuolaida- uz 120 eur. Parduodu tik todel, kad nebetelpu.

silko kokybe

Papildyta:Zymios prancuzu firmos Comptoir des Cotonniers nuostabi midnight blue atspalvio suknele, 38 dydis (36 irgi tiktu), 93% naturalaus silko, 7% elastano, uztrauktukas nugaroj, su pamusaliuku, idealios bukles

Kainavo ~160 eur, siulau uz 40 eur

Papildyta:Nuostabi Damsel in a Dress suknele, 10UK dydis (38), labai grazios perforacijos ant rankoviu ir sukneles apacioj, buvau pasipuosus 2 kart, ir beja sulaukiau begale komplimentu ir klausymu, kur ja nusipirkau

Deja, man pasidare siauroka per klubus. Kainavo 150 eur, siulau uz 35 eur

Papildyta:Dar viena 100% naturalaus silko suknele, Linea, 10UK (38) dydis, silkas labai kokybiskas, storokas, su pamusaliuku, uztrauktukas nugaroj, galima deveti su dirziuku, galima be, ideali suknele teatrui, ar restoranui ziemos sezonui

Kainavo 130 eur, siulau uz 35 eur

silko kokybe

Papildyta:Fantastiska, naturalios odos, talpi Coccinelle rankine. Kainavo ~500 eur, parduodu uz 80 eur. Viduj irgi labia grazi, svari, 3 skyriai Buvo naudota pora menesiu, bukle gera, taciau visgi neisvengiamai yra tam tikru naudojimo zenklu- keleta sutepimu, is vidines puses vos-vos apsibraizusi oda vienoj vietoj. Visa ta nufotkinau.

Papildyta:Gerard Darel 38 d. prabangi suknele, pirkta is City Woman, kainavo 240 eur, siulau uz 80 eur. Buvau uzsidejusi tik viena karta- man deja didoka. Nereali kokybe, labia graziai pasiuta, vilna/viskoze, vizualiai lieknina.

Papildyta:Prabangi Londono dizaino namu FREDA kremines spalvos suknele ilgom rankovem (http://www.matchesfashion.com/intl/womens/designers/freda), 38 (10UK) dydis, 100% vilna, o pamusalas grynas silkas

Geros bukles, paskutinej nuotraukoj matosi is kaires prie uztrauktuko nugaroj maza demele. Kainavo ~500 EUR, siulau uz 60 EUR. Tikrai nuostabiai atrodantis rubas!

Papildyta:Anglu dizaineres Sophia Kokosalaki for TopShop vakarine suknele, 100% silkas, pora kart uzsideta, puikios bukles. Audinukas persisviecia, todel patariu uzsivilkti po apacia juoda kombi. Dydi raso 38, manau tiks S-M. Kainavo 150 eur, siulau uz 30 eur

Papildyta:Nuostabus pieno baltumo Laura Ashley megztukas, puostas metallic spalvos karoliukais, tarp pazastuku ramybes busenoj 98 cm, buvau uzsidejus ~6 kartus. Puiki sudetis- 70% lambswool, 20% angora, 10% nylon. Is priekio buvo dvi mazos skylutes, kurias uzsiuvau (parodyta paskutinej nuotraukoj) 35 eur.

Jei ieskote prabangios sukneles Sventems- ja rasite cia
Max Mara, Coccinelle, Stella MCCartney, Comptoir des Cotonniers, Gerard Darel, Reiss, Laura Ashley, Freda, Sophia Kokosalaki, Sandro Paris, Antik Batik, Peter Kaiser, Fenn Wright Manson , ASOShttp://www.supermama...owtopic=1017181Nesu tikra, ar galutinai pasalinti supermamu forumo sutrikimai, todel jeigu nesulaukiate atsakymo i savo zinute, rasykit man i elektronini pasta dvisaules@hotmail.com