Parduodu naujus 27/32 dydžio labai gražius Diesel Fayza boyfriend džinsiukus
Netiko deja man dydis
Kaina 68 eurai,tiek kiek ir mokėjau.
Grazus, tinkantys bet kokios formos veidui:
Nauji, TH akinukai nuo saules, su dekliukais, UV apsauga 45 eurai:
Tommy Hilfiger Women's Wayfarer Sunglasses
Ant kojeles hilfiger uzrasas, dekliukas plastmasinis
Tommy Hilfiger Women's Plastic Sunglasses, 45 eur.
ant siu zenkliukas nupiestas, be uzraso, dekliukas irgi plastikinis, su UV apsauga.
Nauji akiniai nuo saulės. 40 euru. 30 euru su reg.siuntimu
Atsisiusti is JAV , Su etikėtemis, bet be dekliuko.Raudonos spalvos.su firminiu zenkliuku sone, metaline kojele, tvirti ir grazus
Vince Camuto Women's Round Sunglasses
Papildyta:
Parduodu firmine Tommy Hilfiger nauja, su etiketemis striuke.
S dydis. Tiks S/M Labai kokybiska, prabangios medziagytes. Juodos spalvos.
Ne pukine,tai nelys jokie pukai! Su TH inicialais ant visokiu knopkuciu,saguciu. Kisenes atsisega ir is sono,ir is virsaus,tai patogu ir talpu.kapisonas nusisega.
100 euru. savaitgali 60 EURU
su reg siuntimu
Modeliukas toks
reali nuotrauka telefonu, tad nekokybiska,medziagyte,lyg silkine,tad atsispindi fotografuojant.
Nauji, originalus TH (tommy hilfiger ) aulinukai, rudos sp.verstos odos.9,5 dydis
th inicialiai batuko gale.
55 euru
savaitgali uz 45 eur ATSIUSIU SU REG SIUNTIMU
Papildyta:
Wilsons Leather odine striuke.oda idomiai isdirbta, kaip versta. S dydis 55 eurai. Atiduodu pigiau, nei pati mokejus. su pasiltinimu. SAVAITGALI 35 EUR
https://www.youtube....h?v=3a9d-huPsm0
peciai 38 cm,ilgis 58cm,per pazastis 45cm,rankoviu isorine puse 62cm,vidine 47.matavau statybiniu metru
Parduodu nauja firmine Larry Levine pukine striuke.
Dydis S, tiks ir M. Juoda su odinemis detalemis.
Kaina 80 euru.
SAVAITGALI 60 EURU. TVARKAUSI SPINTAS
Nauja, su etiketemis, RL inicialais ant aukso spalvos ratuku.
Melyna maikute. S dydis, 20 euru
Apziureti galima cia:
http://www.lyst.com/...neck-tank-white
Papildyta:
Nauja, originali Vince Camuto Josie Leather Crossbody
odine, kuno spalvos 90 euru
Kaina etiketeje 228 dol.
Daugiau prekiu CIA
-----------------------
Naturalios odos, nauji, Bcbg Max Azria. Dydis 37, tinkami platesnei pedai arba pedai auksta keltimi. 55eu.
-----------------------
Nauji Laura Bellariva Naturalios odos (virsus, vidus ir padas) pinti ilgaauliai pavasariui-rudeniui, aulas platesnis ir ilgesnis (man per ilgas), labai kokybiski. 37 dydis, 70 eu.
,,
,,
-----------------------
Papildyta:
Aveti Pantofola d'Oro Naturali oda (ir vidus) kombinuota su versta oda, italiski sportbatukai. Dydis rasomas 36, bet tiks ir 37. 38eu.
,,
,,
-----------------------
Vic Matie nauji bateliai, italiski, naturalios odos. 36 dydis. Kojytei 23cm. 29eu.
,,
,,
-----------------------
Papildyta:
36 dydzio, italiski ranku darbo YIN batukai, virsus tamsiai melyna versta oda, vidus naturali oda, padas kombinuotas - naturali oda + kita.
Platformyte 1cm, kulnas 10 cm.
Bandyta pavaiksciota po namus. Mazas defektukas - ant kulno, todel kaina tik 20eu.
-----------------------
-----------------------
Naturalios odos, nauji, Bcbg Max Azria. Dydis 37, tinkami platesnei pedai arba pedai auksta keltimi. 55eu.
-----------------------
Nauji Laura Bellariva Naturalios odos (virsus, vidus ir padas) pinti ilgaauliai pavasariui-rudeniui, aulas platesnis ir ilgesnis (man per ilgas), labai kokybiski. 37 dydis, 70 eu.
,,
,,
-----------------------
Papildyta:
Aveti Pantofola d'Oro Naturali oda (ir vidus) kombinuota su versta oda, italiski sportbatukai. Dydis rasomas 36, bet tiks ir 37. 38eu.
,,
,,
-----------------------
Vic Matie nauji bateliai, italiski, naturalios odos. 36 dydis. Kojytei 23cm. 29eu.
,,
,,
-----------------------
Papildyta:
36 dydzio, italiski ranku darbo YIN batukai, virsus tamsiai melyna versta oda, vidus naturali oda, padas kombinuotas - naturali oda + kita.
Platformyte 1cm, kulnas 10 cm.
Bandyta pavaiksciota po namus. Mazas defektukas - ant kulno, todel kaina tik 20eu.
-----------------------
Parduodu visiškai naują su visomis etiketėmis, nerealiai gražią ir labai stilingą French Connection (FCUK) firmo odos imitacijos suknelę. Labai kokybiška, storesnė ir tampri medžiaga, sudėtis: 65% - polyesteris, 31% - viskozė, 4% - elastanas. Ant etiketės dar likusi pradinė parduotuvės kaina - $168.
Dydis - XS, UK8, US4. Tiktų dėvinčiai XS-S dydžio rūbelius.
Kaina - 69 eur. Dabar tik 59 eur! Kaunas arba galiu atsiųsti.
Dydis - XS, UK8, US4. Tiktų dėvinčiai XS-S dydžio rūbelius.
Kaina - 69 eur. Dabar tik 59 eur! Kaunas arba galiu atsiųsti.
SAVAITGALIO KAINA 97 EUR.
Parduodu naujus, odinius, labai aukštos kokybės VIC MATIE oxfordukus dyd. 38 eur. atitinka eur. 38,5- 39 eur. pėdai 25-25,5 cm. Man laisvoki, neužpildo priekinės dalies, didoki, man su 38 eur. 24,5 cm. todėl tenka parduoti. Šiemet ypač madoje blizgios detalės madoje must-have. Padas, kaip gražiai apšlifuotas . Gaila,net parduoti. Jie tiks tiek siauresniai, tiek platesniai pėdutei, nes oda ypač minkšta ir su raištukais galima pasireguliuoti, pagal savo pėdą. Čia ant mano plačios pėdos, labai gražiai apglunda, tik gaila, kad man per ilgi, reiktų 37,5 eur. Tokius dolitoje ir perku itališkus, šitie siųsti ir nebebuvo 37,5eur. ėmiau 38 eur.Jų reali kaina 298 dol. Pirkti su nuolaida 131 dol. Gavosi 154,47 eur. Parduodu pigiau, kaina 119 109 97 eur.
pirkti čia yoox.com
[/URL
paduko apdaila stebina aukšta batų kokybe vic matie
siunčiu
Parduodu naujus, odinius, labai aukštos kokybės VIC MATIE oxfordukus dyd. 38 eur. atitinka eur. 38,5- 39 eur. pėdai 25-25,5 cm. Man laisvoki, neužpildo priekinės dalies, didoki, man su 38 eur. 24,5 cm. todėl tenka parduoti. Šiemet ypač madoje blizgios detalės madoje must-have. Padas, kaip gražiai apšlifuotas . Gaila,net parduoti. Jie tiks tiek siauresniai, tiek platesniai pėdutei, nes oda ypač minkšta ir su raištukais galima pasireguliuoti, pagal savo pėdą. Čia ant mano plačios pėdos, labai gražiai apglunda, tik gaila, kad man per ilgi, reiktų 37,5 eur. Tokius dolitoje ir perku itališkus, šitie siųsti ir nebebuvo 37,5eur. ėmiau 38 eur.Jų reali kaina 298 dol. Pirkti su nuolaida 131 dol. Gavosi 154,47 eur. Parduodu pigiau, kaina 119 109 97 eur.
pirkti čia yoox.com
[/URL
paduko apdaila stebina aukšta batų kokybe vic matie
siunčiu
Parduodu naujus, originalius su etiketėm, su firmeliu maišeliu ARMANI JEANS loaferius dyd. 43 eur. atitinka Versta oda, padas guma. Pirkau sūnui jam dar dideli, kuris nešioja 42,5 eur. Tai koja sustojo augti, tai tenka parduoti. Labai lengvučiai. Šie batai visada vasara pre visko dera. Amžina vyrų klasika šis modeliukas. Kaina 89 79 eur.
armani loaferiai pirkti čia ir info čia yoox.com
siunčiu
armani loaferiai pirkti čia ir info čia yoox.com
siunčiu
Parduodu puikios bukles rubelius ir aksesuarus. Bendraukim per AZ
1. Italijoje pirktas Cavalli megztukas. Tiks xs/s rūbelius dėvinčioms. Dailiai atrodo tiek prie sijonuko, tiek prie kelnių, tiek prie džinsiukų. Kaina 25eur
2. Armani basutes. Guminės. Lengvutės. Beige spalvytės su aukso detalėmis. Vidpadis 23cm.
Kaina 25eur
3. Armani dzinsiukai. Pirkti Italijoje. Labai gražiai "suformuoja" sėdmenis. Dydis 28. Karališkos mėlynos spalvos. Ilgis 99cm. Kaina 30eur
4. Dolce&Gabbana akiniai nuo saules. Visas komplektukas. Kaina 75eur
5. Roberto Cavalli batukai. Dydis 36, bet didinti, vidpadis 24cm.
6. U.S. Polo maikuė Nenublukus, nenusiburbuliavus. Šonuose skeltukai. Dydis S. Kaina 15eur
1. Italijoje pirktas Cavalli megztukas. Tiks xs/s rūbelius dėvinčioms. Dailiai atrodo tiek prie sijonuko, tiek prie kelnių, tiek prie džinsiukų. Kaina 25eur
2. Armani basutes. Guminės. Lengvutės. Beige spalvytės su aukso detalėmis. Vidpadis 23cm.
Kaina 25eur
3. Armani dzinsiukai. Pirkti Italijoje. Labai gražiai "suformuoja" sėdmenis. Dydis 28. Karališkos mėlynos spalvos. Ilgis 99cm. Kaina 30eur
4. Dolce&Gabbana akiniai nuo saules. Visas komplektukas. Kaina 75eur
5. Roberto Cavalli batukai. Dydis 36, bet didinti, vidpadis 24cm.
6. U.S. Polo maikuė Nenublukus, nenusiburbuliavus. Šonuose skeltukai. Dydis S. Kaina 15eur
Tommy Hilfiger puspaltis / trench - 55eur.
labai elegantiškas tinkamas visiems stiliams. Segasi dviem eilem sagu. dydis L/XL , pirktas denim co (apie 90eur. mokejau), nešiotas viena sezona.
Parduodu naują su etiketėmis Max mara Silk Contrast palaidinę dyd. M atitinka. Man nešiojančiai S laisvoka per krutinę. Čia tiks kas nešioja 90-92 cm. krutinę. Labai švelni spalva - beige, švelni pastelinė. Šios vasaros spalva. SUDĖTIS:Silk/viscose/elastane
Labai lengvutė, minkštutė medžiaga. Galima skalbti mašinoje. Jų reali kaina 136 dol. Mokėjau 54,40 dol. Kaina 66 eur.
max mara palaidinė
siunčiu
Labai lengvutė, minkštutė medžiaga. Galima skalbti mašinoje. Jų reali kaina 136 dol. Mokėjau 54,40 dol. Kaina 66 eur.
max mara palaidinė
siunčiu
Parduodu iš JAV parsisiųstą Furla rankinę:
Details
- Adjustable shoulder strap
- Zip top closure
- Interior features 1 zip wall pocket and 1 slip pocket
- Dust bag included
- Approx. 10" H x 9.5" W x 1.5" D
- Approx. 21-23" strap drop
- Made in Italy
Materials
Leather exterior, textile lining
Minkšta labai kokybiška oda. Spalva kaip nuotraukoje
63 Eur
Vilnius
Siunčiu
Details
- Adjustable shoulder strap
- Zip top closure
- Interior features 1 zip wall pocket and 1 slip pocket
- Dust bag included
- Approx. 10" H x 9.5" W x 1.5" D
- Approx. 21-23" strap drop
- Made in Italy
Materials
Leather exterior, textile lining
Minkšta labai kokybiška oda. Spalva kaip nuotraukoje
63 Eur
Vilnius
Siunčiu
sezonas ateina kaip tik šitų oxfordukų, tai kainytę mažinu,vis vien didoki, parduodu pigiau nei mokėjau tarpininkei, amžina klasika šitas modeliukas
Parduodu naujus, odinius MK regent oxfordukus dyd. usa8 tiks pėdai eur.38,5-39 eur. 25-25,5 cm. Man reikia 7,5 usa, gal kas turi ir nori keistis. Pirkti taip pat su nuolaida, pigiau jų nebuvo mk.com Greit išpirkti oxfordukai. Jų reali kaina 175 dol. Mokėta 70 dol. Kaina 89,73 85 79 eur.
info
siunčiu
Papildyta:
Parduodu naujas, originalias pirkta yoox.com EMPORIO ARMANI kelnes dyd. usa6 eur. 36-38 it 40 tiks klubams 92-93 cm.
Spalva - juoda. Sudėtis: 48 proc. viskozes, 27 proc. medvilnes, 25 proc. lino. Kišenės su užtrauktuku. Labai patogios. Pirktos su didžiausia nuolaida 234 dol. mokėjau 46 dol. Kaina 58 55 49 eur.
siunčiu