Naujas Fossil plieno vėrinys su natūraliais akmenimis vėrinys firminėje dėžutėje. 35 EUR. Vilnius
Nauji, nuostabus, odiniai Michael Michael Kors aulinukai ,36.5 dydzio, juodi
kaina -tik 128 eur iki gruodzio 15 d.
nauja Calvin Klein pukine, labai silta, nusegamu kapisonu striuke , S dydzio , atitinka S/M europietikska dydi,
juodos spalvytes
kaina- tik 120 eur iki gruozio 15 d.
Nauji- Guess casual pants-velvetukai 26 dydzio, sudetis: 98% Cotton, 2% Elastane, orig kaina 104 dol
kaina- tik 34 eur iki gruodzio 15 d.
spalvyte - maroon
Išmatavimai:
liemuo 36 cm
klubai 44 cm
Nauja maxidress Ralph Lauren suknelė iš mergaičių skyriaus XL dydžio , tinkama 36/38 moteriškam dydžiui, sudetis: cotton
kaina- tik 29 eur iki gruodzio 15 d.
Papildyta:
Nauji Ralph Lauren sneakeriai, vidpadis 24 cm, orig kaina 45 eurai
kaina- 34 eur iki gruodzio 15 d.
naujas GUESS pencil sijonas, gale su skeltuku, lyg slapio dzinso efekto, 26 dydzio, 36 europietisko, labai dailiai atrodo
kaina - tik 45 eur iki gruodzio 15 d.
Papildyta:
naujas, Lauren Jeans Co vilnos megztukas,) pirktas ralphlauren.com svetaineje, S dydzio, tinkamas 36/38 eu dydziui, orig. kaina 140 dol, sudetis 64 acrylic,24 wool, 12 polyester
kaina- 35 eur iki gruodzio 15 d.
Parduodu laikrodukus:) 45 eur
http://m.macys.com/s...;fromiship=true
47,53 eur
47,53 eur
Parduodu firmine Tommy Hilfiger nauja, su etiketemis striuke. Siuo metu, gaila, man per maza S dydis. Labai kokybiska, prabangios medziagytes. Juodos spalvos
100 euru.
90 euru.
Modeliukas taip panasiai atrodo apsirengus.
reali nuotrauka telefonu,tad nekokybiska
[url=http://radikal.ru][/url
Papildyta:
DAR TURIU
Nauji, originalus TH (tommy hilfiger ) aulinukai, rudos sp.verstos odos.9,5 dydis
th inicialiai batuko gale.
70 euru. ATSIUSIU SU REG SIUNTIMU
Parduodu Dolitoje pirktus ,,STRATEGIA,, ilgaaulius batus.
Raso 38dydi,bet tinka ir 39 nesiojansioms. Labai patogus ,kokybiski. Aveti minimaliai. 260e
Grunge rocker style over the knee boot from Strategia. A round toe, light rubber sole and heel. Layered eco-leather throughout. Leather upper. Leather lining.
Materials: leather, rubber
Made in Italy
DOLITA
Klaipeda-siunciu.
Burberry nauja palaidinė, originali, UK 10 dydis, ITA 42, USA 8. 100% šilkas. 80 Eur
Kaunas. Siuntimas +1,6 Eur.
Kaunas. Siuntimas +1,6 Eur.
Parduodu keletą sykių užsidėtas klasikines kelnes ARMANI EXCHANGE dyd. 34/32 Būklė ideali, kaip naujos. Nėra skalbtos. Labai stipriai vyras numetė svorį, todėl gaila sandėliuoti, nei siaurinti tiek daug nešti siuvėjai. Spalva - juoda. Modeliukas taip gražiai atrodo ir realybėje tos kelnės ir krenta į apačia vos ne daug siaurėjančiai. Sudėtis :61 proc. polyesteris, 20 proc.viskozės, 16 proc. medvilnės, 3 proc. spandekso. Tamprios, nėra labai plonos ir nesiglamžo, nes su spandeksu. Mokėta 99 dol. - 118 eur. Realias foto įkelsiu asmenikškai. Kaina 79 eur.
ax kelnes
siunčiu
Papildyta:
Parduodu naujus originalius, odinius, lakinius EMPORIO ARMANI oxfordukus. dyd. 39 eur. atitinka. Spalva - light grey. Tokia ir realiai batukai. Veršelio oda. Padas - guma. Ant liežuvėlio logotipas. Labai gražūs, amžina klasika. Gaila man didoki, nes baletkės esu du sykius pirkus 38 eur. EA buvo mažos, rizikavau oxfordukus imti su plačia pėda 39 eur. vis dėl to batelių surišamų reikia savo dydžio 38 eur. Tai jie savo dydį atitinka 39 eur. Kas nori Kalėdas pasitikti su elegantiškais bateliais?? Jie prie visko ir visiems sezonams. Žiauriai gaila net parduoti Pirkti su nuolaida 204 dol. mokėta 229,52 eur. Parduosiu pigiau. Kaina 199 185 eur.
pirkti čia yoox.com
siunčiu
Papildyta:
Kalėdinis išpardavimas, dvigubai pigiau nei pati mokėjau, maži man, todėl ir kaina ženkliai mažinu
Parduodu gražuolius pilnai odinius šiuo brendu prekiaujama batais Dolitoje itališkus Premiata dyd. usa7 atitinka 37 eur. Tiks pėdai 24-24,5 cm. Gale yra užtrauktukas be problemų įsimauna.Kulno aukštis 5cm. Reali kaina jų 496 dol. Mokėjau 99dol. 80 proc. nuolaida Kaina 115 109 105 95 87 79 75 tik 69 eur.
pirkti cia yoox.com
premiata batai
siunčiu
ax kelnes
siunčiu
Papildyta:
Parduodu naujus originalius, odinius, lakinius EMPORIO ARMANI oxfordukus. dyd. 39 eur. atitinka. Spalva - light grey. Tokia ir realiai batukai. Veršelio oda. Padas - guma. Ant liežuvėlio logotipas. Labai gražūs, amžina klasika. Gaila man didoki, nes baletkės esu du sykius pirkus 38 eur. EA buvo mažos, rizikavau oxfordukus imti su plačia pėda 39 eur. vis dėl to batelių surišamų reikia savo dydžio 38 eur. Tai jie savo dydį atitinka 39 eur. Kas nori Kalėdas pasitikti su elegantiškais bateliais?? Jie prie visko ir visiems sezonams. Žiauriai gaila net parduoti Pirkti su nuolaida 204 dol. mokėta 229,52 eur. Parduosiu pigiau. Kaina 199 185 eur.
pirkti čia yoox.com
siunčiu
Papildyta:
Kalėdinis išpardavimas, dvigubai pigiau nei pati mokėjau, maži man, todėl ir kaina ženkliai mažinu
Parduodu gražuolius pilnai odinius šiuo brendu prekiaujama batais Dolitoje itališkus Premiata dyd. usa7 atitinka 37 eur. Tiks pėdai 24-24,5 cm. Gale yra užtrauktukas be problemų įsimauna.Kulno aukštis 5cm. Reali kaina jų 496 dol. Mokėjau 99dol. 80 proc. nuolaida Kaina 115 109 105 95 87 79 75 tik 69 eur.
pirkti cia yoox.com
premiata batai
siunčiu
Calvin Klein naujos odinės pirštinės, originalios, L dydis. 50 Eur
Kaunas.
Kaunas.
Originali Stilinga Ralph Lauren liemene dydis tiks tiek S tiek M ,SU KISENEMIS.Pirkta su didele nuolaida tad kaina tik 120Eur (reali kaina 300Eur)
Armani Jeans dydis 27 kaina 90Eur
ilgis per visa 100cm
nuo klyniuko zemyn 78cm
ties liemeniu 38/2c,
ties klubais 47/2cm
[IMG]ilgis per visa 100cm
BCBGMAXAZRIA stilingas,siltas megztukas dydis XS tiks S Kaina 75 Eur (reali kaina 300Eur)
Puiki kalėdinė dovana
Parduodu naujus natūralios, verstos odos MICHAEL KORS JOANIE ilgaaulius dyd. usa8 pėdai tiks 25-25,5 cm. Aš pasilikau 7,5 eur. su 38 eur. 24,5 Parduodu kiek mokėjau Kate25 130 eur. tiek gavosi skaičiukai kad domins galiu parodyti. Mūsų matyt buvo su visais popieriais, kad kitų matau narių kaina žemesnė per 5eur. Ilgis superinis, labai kokybiški, tai tikrai rekomenduoju, žiauriai jų norėjau, todėl ir ėmiau dvi poras, tai vieną kažkam galiu perleisti Kaina 130 eur.
siuciu
Parduodu naujus natūralios, verstos odos MICHAEL KORS JOANIE ilgaaulius dyd. usa8 pėdai tiks 25-25,5 cm. Aš pasilikau 7,5 eur. su 38 eur. 24,5 Parduodu kiek mokėjau Kate25 130 eur. tiek gavosi skaičiukai kad domins galiu parodyti. Mūsų matyt buvo su visais popieriais, kad kitų matau narių kaina žemesnė per 5eur. Ilgis superinis, labai kokybiški, tai tikrai rekomenduoju, žiauriai jų norėjau, todėl ir ėmiau dvi poras, tai vieną kažkam galiu perleisti Kaina 130 eur.
siuciu