Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

QUOTE(baste @ 2015 08 12, 10:54)
o koki dydi imti 110cm panelei?

Musu dabar toks ugis mazdaug (gal ciut daugiau) tai nesiojam laisvai 4-5 metu bet musu sudejimas monekeniskas, kojytes plonesnes be tokiu vaikisku leskuciu. Jei esate nu tokio vidurinio ar stambesnio sudejimo imkite drasiai 6-6x nes mes gi irgi pradejom nesio mazesnio dydzio ir tikrai neiskritom, atrode pakankamai normaliai 4u.gif Tik jeigu nedega palaukite geresnes kainos, nes tikrai periodiskai ismeta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 08 12, 13:16)
Musu dabar toks ugis mazdaug (gal ciut daugiau) tai nesiojam laisvai 4-5 metu bet musu sudejimas monekeniskas, kojytes plonesnes be tokiu vaikisku leskuciu. Jei esate nu tokio vidurinio ar stambesnio sudejimo imkite drasiai 6-6x nes mes gi irgi pradejom nesio mazesnio dydzio ir tikrai neiskritom, atrode pakankamai normaliai  4u.gif Tik jeigu nedega palaukite geresnes kainos, nes tikrai periodiskai ismeta  mirksiukas.gif

Aciu uz issamu paaiskinima bigsmile.gif lauksiu geresniu kainu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 08 12, 11:56)
O pas jus dar yra mano laiškelis, kur užsakiau Elzą ir Aną abi po 10$ ? Galvojau, kad jau baigėsi akcija, bet dar galioja. Laiškas siųstas 07-31.

siandien nemokamas siuntimas siunciant su kazkokia preke is junior filtro. Tai gaunas kad mano pizamytes turetu siusti nemokamai? Gal galima butu tada uzsakyti iskart? Tikriausiai tuo paciu nemokamas siutimas galiotu ir lelems...
Atsakyti
o BELK nesirenka??? yra neblogu kainyciu-junkites kas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2015 08 12, 13:37)
o BELK nesirenka??? yra neblogu kainyciu-junkites kas  ax.gif

vakar uzsake su nemokamu siuntimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 08 12, 13:29)
siandien nemokamas siuntimas siunciant su kazkokia preke is junior filtro. Tai gaunas kad mano pizamytes turetu siusti nemokamai? Gal galima butu tada uzsakyti iskart? Tikriausiai tuo paciu nemokamas siutimas galiotu ir lelems...

Būtų puiku bigsmile.gif Komanda, kaip ten yra?
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 08 12, 10:40)
Vilnius tai gavo. Vakare jau leksiu pasiimt  thumbup.gif

drinks_cheers.gif aha, aš ir jau laiškelį gavau thumbup.gif
Atsakyti
Prisidedu prie pagyru Carters mergaitiskiems apatiniams. Mums irgi jie labai patinka, puikiai nesiojasi. Tik as dazniausiai perku komplektukus, kur po tris vnt, buna labia graziu. Gal vos brangiau gaunasi, nei 7vnt. Bet liepos 14 emiau, buvo kaina 7.20 uz 3 vnt ir dar taikoma -25 proc nuolaida, tai galutine kaina 5.40 uz 3 vnt.
Dar siaip be carterio patys geriausi yra lindex (LT perkami) triusikeliai. Nepigus jie, bet tikrai nenusileidzia kokybe carteriui, mano nuomone, net dar siek tiek lenkia.

QUOTE(baste @ 2015 08 12, 09:17)
Aciu uz issamu atsakyma, i Carteri ir dairiausi, bet kainos piktokos pasirode  tongue.gif
Jo dukrytei daznai kirksniukus spaudzia, paskui nebenori nesioti tokiu.

Atsakyti
Zodziu, kai uzmatysit carters apatiniams geras kainas saukit garsiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(missg @ 2015 08 12, 14:26)
Prisidedu prie pagyru Carters mergaitiskiems apatiniams. Mums irgi jie labai patinka, puikiai nesiojasi. Tik as dazniausiai perku komplektukus, kur po tris vnt, buna labia graziu. Gal vos brangiau gaunasi, nei 7vnt. Bet liepos 14 emiau, buvo kaina 7.20 uz 3 vnt ir dar taikoma -25 proc nuolaida, tai galutine kaina 5.40 uz 3 vnt.
Dar siaip be carterio patys geriausi yra lindex (LT perkami) triusikeliai. Nepigus jie, bet tikrai nenusileidzia kokybe carteriui, mano nuomone, net dar siek tiek lenkia.

carters apatinio trikotažo nesam bandę, bet pritariu,kad lindex tikrai l. geri ir gerai nešiojasi...man dar visai patinka ir childrensplace...
Atsakyti
RALPH LAUREN - iki free shipo truksta tik $15.
Atsakyti
http://www.stylebell.com -25%, free shipas nuo $50;

SIERRA -
nuo nuolaidos nuo 60-90%, shipas $0.99 nuo $75, kodukas - KTH58007.

http://www.ebags.com -20%, free shipas nuo $49;
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deima15: 12 rugpjūčio 2015 - 17:35