Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerikoniukas***

jei smalsu, pas mane guli jūrniai siuntinukai:
Kryziukė, Rasa G, Dulsi, Bite, Glorija 25, Extraa, Bizze, Lorkytė, Vaivulka, agnyte, Rufalija, Baisa, Dovivana, Irena smile.gif
Atsakyti
SIERRA -35%, free shipas nuo $100, kodukas - ES081115A.

CONVERS.com -25%, free shipas;

OLD NAVY -30%, free shipas, nuolaida netaikoma: Everyday Steals, Hot Deals, Jeans and Clearance ;
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2015 08 11, 09:22)

Siuntiniai siunciami kaip iprastai, tik persiuntejai vasara ne visada laikosi savo isipareigojimu.
ax.gif

Tai ar kazkas zinoma del 07.22 uzsakytu carters ir h&m? Paskaiciavimu ar kokios kitos info iki siol taip ir negavau (isskyrus Ridzio parasyma, kad prekes uzsakytos). Ar tos prekes nupirktos, ar issiustos?
Atsakyti
Kam tinka 10 todler http://www.6pm.com/s...ittle-kid-white
Atsakyti
QUOTE(waiting @ 2015 08 11, 14:57)
Tai ar kazkas zinoma del 07.22  uzsakytu carters ir h&m? Paskaiciavimu ar kokios kitos info iki siol taip ir negavau (isskyrus Ridzio parasyma, kad prekes uzsakytos). Ar tos prekes nupirktos, ar issiustos?

tai gal jusu prekytes dar neatkeliavo iki Ridzio USA, todel ir negaunate paskaiciavimo. Juk nera taip, kad uzsakete, ir prekytes atsiranda pas Ridzi, parduotuve kartais siuncia 2-3 savaites. Nezinau kaip USA H&M, bet bent jau UK ir DE, tai kartais prekes isiuncia ir po menesio.
Atsakyti
Sveikos, galkas krikstynom puosete mergyte? Mielai nupirkčiau l.geros būkles basutes baltas 21 dydzio 13 cm vidpadzio.
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2015 08 11, 20:37)
tai gal jusu prekytes dar neatkeliavo iki Ridzio USA, todel ir negaunate paskaiciavimo. Juk nera taip, kad uzsakete, ir prekytes atsiranda pas Ridzi, parduotuve kartais siuncia 2-3 savaites. Nezinau kaip USA H&M, bet bent jau UK ir DE, tai kartais prekes isiuncia ir po menesio.

Tai visko gali buti smile.gif ziuriu jau kazkas forume 07.30 siuntinuko saraso laukia, tai pamaniau gal kartais ir mano tame paciame
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2015 08 10, 11:35)
DISNEY - renkame free shipa;

daug dar liko iki nemokamo siuntimo? Nuplauke mano elza lele dainuojanti (neuzsake pries savaite) tai noriu nors pizama uzsisakyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(waiting @ 2015 08 12, 07:16)
Tai visko gali buti smile.gif ziuriu jau kazkas forume 07.30 siuntinuko saraso laukia, tai pamaniau gal kartais ir mano tame paciame

Su sia siunta as pvz laukiu uzsakytus rubus iki 07.16dienos smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

Kur perkate vaikams kokybiskus, padoria kaina apatinius?
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2015 08 12, 09:49)
Sveikos.

Kur perkate vaikams kokybiskus, padoria kaina apatinius?

Man kokybiskiausi ir patogiausi Carterio. Patogios ir ilgai kokybes neprarandancios kelnaites ir maikutes su trumpom, ilgom ir pusilgem rankovytem naudojam.... tiesa kaina nesakyciau kad labai zema bet tikrai moketi verta, nes nesiojam pora metu ir kelnaites net po balinimo islieka grazios, nepraranda spalvu, neissitampo.

Visos angliskos vertos tik siukslyno, gymboree gal nieko tik labai jau margai margos buna, crazy8 astrios gumutes mergaitems ties kirksniuku ir medvilne kietesne.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 08 12, 10:03)
Man kokybiskiausi ir patogiausi Carterio. Patogios ir ilgai kokybes neprarandancios kelnaites ir maikutes su trumpom, ilgom ir pusilgem rankovytem naudojam.... tiesa kaina nesakyciau kad labai zema bet tikrai moketi verta, nes nesiojam pora metu ir kelnaites net po balinimo islieka grazios, nepraranda spalvu, neissitampo.

Visos angliskos vertos tik siukslyno, gymboree gal nieko tik labai jau margai margos buna, crazy8 astrios gumutes mergaitems ties kirksniuku ir medvilne kietesne.

Aciu uz issamu atsakyma, i Carteri ir dairiausi, bet kainos piktokos pasirode tongue.gif
Jo dukrytei daznai kirksniukus spaudzia, paskui nebenori nesioti tokiu.
Atsakyti