Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(priklausomybe @ 2015 07 02, 10:12)
Aš tai kiek suprantu iš mano pakviestųjų apsipirko 5 iš 6, nes prie jų emailų blankiau šviečia tas raudonas užrašas. Bet kur "my order code" aš matau tik 3 kodus iš viso, vienas iš jų, kurį jau panaudojau patį pirmą ir dar 2, nors turbūt turėtų būt daugiau, jei skaičiuot pagal pakvietimus, ai bet užteks ir tiek. Tik šiaip įdomu pagal ką jie tuos kodus duoda

gal kai išsiuncia prekes, nes jau aisku kad face control praejo...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 02, 09:11)
Aš tai paprasčiausiai įėjau per kodą, atsiųsta el paštu ir nereikėjo jokių kodų suvedinėt ax.gif , pritaikė automatiškai.

Man tai nepritaikė automatiškai nei karto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 07 02, 10:17)
Man tai nepritaikė automatiškai nei karto  schmoll.gif

Pasiduodu, neturiu tiek kantrybės ir nervų žaisti su šituo verbaudet doh.gif
jei kuri pirksit ir manysit, kad pavyks, prijungit ir mane prašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 07 02, 09:15)
nzn, pirkau penktadieni, iki sekmadienio vakaro viskas ok buvo, pirmadieni dingo anketa, mano emailo jie neatpazysta, taciau pakvietimo siust neleidzia... Emaile turiu viska, reg emaila, pakvietimo emaila, net pirkimo patvirtinima... Vakar neiskenciau, uzregistravau nauja accounta, pakartojua uzsakyma, kaba jau dvi sumos, tikiuos dvieju siu tiniu negausiu...

bet tai kodel neparasete jiems pirmadieni tiesiogiai? labai graziai ir greitai bendrauja mirksiukas.gif
Atsakyti
O ka daryt tokiu atveju, jei po pirkimo verbautet ir atsiskaitant paypal, gavau laiska, kad turiu autorizuoti mokejima??
Atsakyti
Dar pabandžiau įsidėt į krepšį prekę be jokių nuolaidų, krepšelio dydis virs 80 eur ir plius mokamas siuntimas doh.gif doh.gif doh.gif turbūt jiems tikrai nusibodo, kad iš LT tiek perkančių per tokiį trumpą laiką atsirado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2015 07 02, 09:37)
O ka daryt tokiu atveju, jei po pirkimo verbautet ir atsiskaitant paypal, gavau laiska, kad turiu autorizuoti  mokejima??

Kam dar reiktu verbaudet pakvietimu? Turiu
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2015 07 02, 10:36)
bet tai kodel neparasete jiems pirmadieni tiesiogiai? labai graziai ir greitai bendrauja mirksiukas.gif

todel kad anketa anuliuota, pirkimuose nesu naujoke ir i tokius uzklausimus atsiuncia atsiprasyma ir pasiulyma bandyti dar karta...
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2015 07 02, 09:37)
O ka daryt tokiu atveju, jei po pirkimo verbautet ir atsiskaitant paypal, gavau laiska, kad turiu autorizuoti  mokejima??

Gal kortą naujai priregistravot ir nesuvedėt PP tų 4 skaičių iš banko išrašo g.gif ?
Jeigu ne - tiesiog parašykit jiem ir paklauskit manau.
Atsakyti
Mergaitės SOS 4u.gif
Gavau iš windeln siuntinuką, trūksta tos paspiriamos mašinos - siuntinukas mažas, dėžutė maža, niekaip nebūtų tilpusi mašina į tokią dėžutę.
Aišku vokiškai nemoku, ir kažkaip neina padaryt per naršyklę, kad verstų doh.gif
Kaži galima pažiūrėti, ar jie neišskirstė užsakymo, kur ten rasti jų adresą, parašyčiau, bet kaži ar angliškai bendrauja g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 07 02, 09:45)
Mergaitės SOS  4u.gif
Gavau iš windeln siuntinuką, trūksta tos paspiriamos mašinos - siuntinukas mažas, dėžutė maža, niekaip nebūtų tilpusi mašina į tokią dėžutę.
Aišku vokiškai nemoku, ir kažkaip neina padaryt per naršyklę, kad verstų  doh.gif
Kaži galima pažiūrėti, ar jie neišskirstė užsakymo, kur ten rasti jų adresą, parašyčiau, bet kaži ar angliškai bendrauja  g.gif  blush2.gif

Tikrai galejo buti isskirstytas uzsakymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 07 02, 11:45)
Mergaitės SOS  4u.gif
Aišku vokiškai nemoku, ir kažkaip neina padaryt per naršyklę, kad verstų  doh.gif
Kaži galima pažiūrėti, ar jie neišskirstė užsakymo, kur ten rasti jų adresą, parašyčiau, bet kaži ar angliškai bendrauja  g.gif  blush2.gif

perziurekite laiskus is ju, nes man parase , kad issiuncia, ir zemiau tame issiunimo patvirtinimo laiske, kad vienos prekes nebus, ir kad atsius veliau..
Atsakyti