Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kirisama @ 2015 07 02, 10:44)
Geras  bigsmile.gif man visai kitaip rodo. Visai nerodo, kad taiko nuolaidą  g.gif  ir plius mokamas siuntimas  g.gif tai pala, ar netaiko tos nuolaidos sale prekėms? ar kaip?

Man sale taike -15€....
Atsakyti
user posted image

Ką darau ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 07 02, 10:03)

Ką darau ne taip?  g.gif

man vakar buvo tas pats vienąkart, tai tiesiog "back" mygtuką paspaudžiau pora kartų, kol vėl krepšely atsidūriau ir toliau viską labai gražiai pritaikė.
Atsakyti
QUOTE(~Astartė~ @ 2015 07 02, 10:05)
man vakar buvo tas pats vienąkart, tai tiesiog "back" mygtuką paspaudžiau pora kartų, kol vėl krepšely atsidūriau ir toliau viską labai gražiai pritaikė.

Nelabai suprantu, kaip tai įmanoma g.gif gal dar kokių variantų? Naršykles jau pakaitaliojau, niekas nepasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 07 02, 10:51)
tai ten apsipirkt dar ne beda, va apsipirkus kaup GAUT, nes kai man istryne anketa ne uz ka.... jau niekuo su jais nebetikiu...

Oho, kazkuri rase mergaite kad lyg tais siandien turi pristatyti jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 07 02, 10:07)
Nelabai suprantu, kaip tai įmanoma  g.gif  gal dar kokių variantų? Naršykles jau pakaitaliojau, niekas nepasikeitė.

Aš tai paprasčiausiai įėjau per kodą, atsiųsta el paštu ir nereikėjo jokių kodų suvedinėt ax.gif , pritaikė automatiškai.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 07 02, 11:07)
Nelabai suprantu, kaip tai įmanoma  g.gif  gal dar kokių variantų? Naršykles jau pakaitaliojau, niekas nepasikeitė.

O esat tikrai verbaudet.com psl??? Gal persimete kazkaip i kita verbaudet???
Atsakyti
Aš tai kiek suprantu iš mano pakviestųjų apsipirko 5 iš 6, nes prie jų emailų blankiau šviečia tas raudonas užrašas. Bet kur "my order code" aš matau tik 3 kodus iš viso, vienas iš jų, kurį jau panaudojau patį pirmą ir dar 2, nors turbūt turėtų būt daugiau, jei skaičiuot pagal pakvietimus, ai bet užteks ir tiek. Tik šiaip įdomu pagal ką jie tuos kodus duoda.

QUOTE(Garbane* @ 2015 07 01, 15:42)
mano drauge, kuriai issiunciau pakvietima, vakar pirko, bet iki siol jokio kodo negavau schmoll.gif ..o kur jis turi ateiti, i pasta, ar accounte?

Accounte, "my order code"

QUOTE(bbiitute @ 2015 07 02, 08:03)
Gal kuri uzmatet BODY  SHOP koduka  blush2.gif tinkama  sale prekytem  blush2.gif gerai noriu  biggrin.gif  niekaip nerandu  g.gif  help.gif  lotuliukas.gif

Dar neužmatėm, ir aš laukiu smile.gif

QUOTE(magute @ 2015 07 02, 08:41)
ar kas apsipirko is vertbauted antra karta su gautu koduku kam siuntete pakvietimus? jei taip bukit maloni pasidalinkite kur jis atsiranda ir kaip ji pasiimti. matau, kad issiuntus pakvietima viena mergaite nusipirko, nes pasikeite uzrasas. nupirkau vaikui kelnes, nu bet itariu bus mazos pagal cm, reik antru  doh.gif pilna kaina nesinori pirkti  g.gif

Aš planuoju šiandien antrą k., parašysiu kaip pasiseks.
Atsakyti
QUOTE(juvile @ 2015 07 02, 09:08)

aga, mano jau irgi LT:

France 07/01/2015 5:59 A.M. Order Processed: Ready for UPS
Karmelava, Lithuania 07/02/2015 9:46 A.M. Arrival Scan
Atsakyti
QUOTE(juvile @ 2015 07 02, 10:08)

nzn, pirkau penktadieni, iki sekmadienio vakaro viskas ok buvo, pirmadieni dingo anketa, mano emailo jie neatpazysta, taciau pakvietimo siust neleidzia... Emaile turiu viska, reg emaila, pakvietimo emaila, net pirkimo patvirtinima... Vakar neiskenciau, uzregistravau nauja accounta, pakartojua uzsakyma, kaba jau dvi sumos, tikiuos dvieju siu tiniu negausiu...
Atsakyti
QUOTE(juvile @ 2015 07 02, 10:12)
O esat tikrai verbaudet.com psl??? Gal persimete kazkaip i kita verbaudet???

Taip, tikrai šitame. Jungiausi per atsiųstą nuorodą.
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 07 02, 09:12)
Aš tai kiek suprantu iš mano pakviestųjų apsipirko 5 iš 6, nes prie jų emailų blankiau šviečia tas raudonas užrašas. Bet kur "my order code" aš matau tik 3 kodus iš viso, vienas iš jų, kurį jau panaudojau patį pirmą ir dar 2, nors turbūt turėtų būt daugiau, jei skaičiuot pagal pakvietimus, ai bet užteks ir tiek. Tik šiaip įdomu pagal ką jie tuos kodus duoda.
Aš planuoju šiandien antrą k., parašysiu kaip pasiseks.

nu idomu, laukiu ir as koduko, greiciau pirkit mergaites, kam siunciau pakvietimus lotuliukas.gif gal koduka suteikia, jei apsipirkes gauna siunta, ar bent jau issiuncia, nes pas mane prie my order code tera tik maniskis kodukas
beje dar pora galiu atsiusti, jei kam reikia rasykit ax.gif
Atsakyti