Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 01 liepos 2015 - 16:02
Fragrance Direct, kas atveza? Teks eiti i pasta siuntos atsiimti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juvile @ 2015 07 01, 15:44)
Accounte  ax.gif

pasakykit man blondinei kurioje vietoje doh.gif ar turi pirma tam zmogui patvirtinti pirkima ir tik tada gausiu koduka.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 07 01, 17:14)
pasakykit man blondinei kurioje vietoje  doh.gif ar turi pirma tam zmogui patvirtinti pirkima ir tik tada gausiu koduka.

as tai sakau, gal kai bus - tikrai pamatysim lotuliukas.gif
Atsakyti
parašykit kam dar reikia pakvietimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 07 01, 18:14)
pasakykit man blondinei kurioje vietoje  doh.gif ar turi pirma tam zmogui patvirtinti pirkima ir tik tada gausiu koduka.

As ziurejau toj skilty kur share&win. Ir prie pakviestu zmoniu email spalva pasikeicia. Bent jau pas man taip rodo, arba as po piet kitaip matau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar is www.crocs.eu niekas neplanuojate pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 07 01, 15:55)
arba jus jau uzsiregistravus tuo emailu, arba kazkas jau issiunte - nes neduoda... Nu nebent i diena po viena asmeni pakviest tegali...

Atsiunte jau dekui 4u.gif

Idomu kaip ju trikotazas, neissitampo, nenusiskalbia labai g.gif

http://www.vertbaude...r...Taille=36M
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 07 01, 17:45)
Atsiunte jau dekui 4u.gif

Idomu kaip ju trikotazas, neissitampo, nenusiskalbia labai g.gif

http://www.vertbaude...r...Taille=36M

turėjau tokius. trikotažas nėra skystas. patiko tai, kad uždaro tipo golfiukas, gale atsisega knopkutėmis, nereikia vaiko kankint per galvą rengiat ir šaltajam sezonui kaklas nenuogas
Atsakyti
jei kam reikia pakvietimu, kreipkites AZ wink.gif
Atsakyti
Panos kaip su pristatymu is mytoys ? I namus pristato ? Kokia firma ? Nes vokieciai parase, kad iskeliavo, bet trakingo stebejimui neturiu, kazkaip idomiai .....
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 07 01, 18:14)

Geras ! Pasirodo, esu gavus antrą kodą, tik nemačiau!!!! Reikia žiūrėti Account ir My Order Code. Keista, kad nėra jokio ženklo, kad ten kažkas atsiųsta... g.gif Netyčia radau...
Atsakyti